Şimdi Ara

çok ürkünç ve tuhaf olaylar yaşadım sebebi nedir sizce? [CİDDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eskişehire bu yıl üniversite için gelen bir öğrenciyim. bilenler bilir belki çarşının ara sokaklarında küçük küçük evler vardır. sevgilimle beraber bu evlerin birinin önüne oturduk biraz tenha bir yerdi ve evin içinde kimse yoktu. biz de hasret giderme amacıyla evin önündeki merdivene oturup öpüşürken sevgilimin bana hediye ettiği kolyeyi merdivene koyduk. velhasıl 30 35 dakika sonra kalkma kararı aldığımızda 'dur bir eksik kalmış mı' diye arkamı dönüp merdiven üstüne bakayım dedim. kolye yerinde yoktu. lan nasıl olur kafasıyla düşüne düşüne kızı çarşı durağından tramvayla yolladım evine. olaydan 2 gün sonra yani bugun saat 18:00 civarı tekrar aynı yere gittik az biraz kafa dinlemek ve tekrardan hasret gidermek için. sevgilim kulağına takılıyor diye uzun ip küpesini tekrardan merdivene bıraktı. velhasıl tekrardan öpüştük koklaştık kalkıyoruz derken küpeyi orada unuttuk. çok değil 5 dakika yürüdükten sonra 'eyvah küpem orada kaldı' dedi kız arkadaşım ben de 'çok uzaklaşmadım hadi geri dönelim' diyerek geri döndük oraya lan kimsenin geçmediği geçse bile bizi görmediği yerde küpe yine yoktu. binaya şöyle bir baktım hani dışı gerçekten temiz gibi ama kimseler yok evde 1 haftadır önünden geçtiğimiz halde. gelirken de bilekliğimin olmadığını gördüm ki bileğimden çıkması imkansızdır çünkü bileğime dolalıydı. birdaha oradan geçmeme kararı aldık ama cidden ürkütücüydü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mew The Legend -- 16 Ekim 2014; 21:54:09 >

• Durum vahim mercan dedenin işi gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazacaksan az realistik yaz be kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

Yazacaksan az realistik yaz be kardesim

Yemin ederim doğru
  • Zebaniler onlari zindana atiyor

• okuduğum en saçma olay
  • Bence korkunçlu karı yaptı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaşadığım bir olayı paylaştım tepkilere bak forum ölmüş sanırım.
  • Madem küpe ağırlık yapıyor niye takıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TeddyDaniels

Madem küpe ağırlık yapıyor niye takıyor

ağırlık değil kardeşim saçına takılmıştı o da rahatsız oldu çıkardı.
  • yav he he yok kolyeyi bırakmıs sonra bakmıs kaybolmuş da sonra dersini almamıs küpesini bırakmış yine kaybolmuş da bilmem ne olmuş da biz de yedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

yav he he yok kolyeyi bırakmıs sonra bakmıs kaybolmuş da sonra dersini almamıs küpesini bırakmış yine kaybolmuş da bilmem ne olmuş da biz de yedik

inandırmak gibi bir sebebim yok. eminim ki böyle olaylar yaşayan bir ben değilim. liselim uyku saatin gelmedi mi senin?
  • Mew The Legend kullanıcısına yanıt
    Eğer hikaye doğruysa yakında yaşayanlardan o mekan hakkında bilgi al ve aynı olayı tekrar yap ama dikkatli ol hatta bi arkadaşını uzaktan sizi çekmesi için ikna et ve neler olduğunu gör

• PM'den açık adres verirmisin? bi ara gidip bakayım oraya
  • Ben küçükken karanlık şeylere karıştırdılar.Sonra iyileştim
  • Plot twist: sevgilimle halka acik alanda yiyisiyoruz.

• Gusül al geçer

• Kız arkadaşın seninle eğleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeddyDaniels

Eğer hikaye doğruysa yakında yaşayanlardan o mekan hakkında bilgi al ve aynı olayı tekrar yap ama dikkatli ol hatta bi arkadaşını uzaktan sizi çekmesi için ikna et ve neler olduğunu gör

yarın dediğin gibi bir soruşturmayı düşünüyorum. çok inanan biri olmasam da bu olanlar baya şaşırttı ve hikaye değil yemin ederim ki yaşadım bugun.
  • Ruzgar esiyorsa dusuyordur bide egim varsa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.