Şimdi Ara

Çok Unutkanım! psikiyatriye gitmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
5
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okuduğum kitaplardan ve izlediğim filmlerden aklımda hiçbir şey kalmıyor nerdeyse.

Sizce psikolojik bir sorun mu? bunu yaşayan var mı?

• Ben varim, bu durumdan biktim artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

Ben varim, bu durumdan biktim artik.

ne yapmalı.

doktora gittin mi,

beslenme durumu nasıl? demir fosfor filan bunlardan olabilir mi acaba araştırdım biraz.
  • ne gibi unutmak ? 1 ay önce izlediğin filmi mi 1 yıl önce izlediğin filmi mi 1 saat önce izlediğin filmi mi unutuyorsun ? biraz detay ver ...
  • ben gittim ritalin verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vingolf

ne gibi unutmak ? 1 ay önce izlediğin filmi mi 1 yıl önce izlediğin filmi mi 1 saat önce izlediğin filmi mi unutuyorsun ? biraz detay ver ...

mesela arkadaş diyor şu filmi izledin mi, diyorum izledim :) ikimiz de 1 yıldan önce izlemişiz.

olay akışını filan anlatıyor adam, ben mal mal bakıyorum bunları nasıl hatırlıyor diye.

kitap konusunda şöyle diyim, bazen okurken atıyorum 50. sayfada hikayenin başından bir ayrıntıya gönderme yapıldığında anımsayamadığım bile oluyor.

2 ay önce okuduğum romanı anımsamam, sadece ağzımda bıraktığı tat kalır, yemek yemek gibi.

çok ayrıntılı oldu farkındayım.
  • Bende de var. Benim sorunum karakter isimleri ile ilgili daha çok, hep unutuyorum izlediğim dizi, filmlerdeki karakterlerin isimlerini. Kitap konusunda da şöyle bir sıkıntım var, nerede kaldığım hatırlayamıyorum hep son okuduğm 2-3 sayfayı bir daha okuyorum neler olduğunu hatırlamak için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: unal83

quote:

ne gibi unutmak ? 1 ay önce izlediğin filmi mi 1 yıl önce izlediğin filmi mi 1 saat önce izlediğin filmi mi unutuyorsun ? biraz detay ver ...

mesela arkadaş diyor şu filmi izledin mi, diyorum izledim :) ikimiz de 1 yıldan önce izlemişiz.

olay akışını filan anlatıyor adam, ben mal mal bakıyorum bunları nasıl hatırlıyor diye.

kitap konusunda şöyle diyim, bazen okurken atıyorum 50. sayfada hikayenin başından bir ayrıntıya gönderme yapıldığında anımsayamadığım bile oluyor.

2 ay önce okuduğum romanı anımsamam, sadece ağzımda bıraktığı tat kalır, yemek yemek gibi.

çok ayrıntılı oldu farkındayım.

valla hacı dediklerin bana da oluyor ama pek üstünde durmadım açıkçası.

ama benim fikrime göre dikkat dağınıklığıyla ilgili bi durum sanırım . mesela ben film izlerken çok durdururum başka şeylerle ilgilenirim,kitapla da aynı şekilde. sende de böyle bi durum olabilir mi ? yani yaptığın işe iyice konsantre oluyor musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vingolf -- 27 Ocak 2014; 20:59:52 >

• quote:

ama benim fikrime göre dikkat dağınıklığıyla ilgili bi durum sanırım . mesela ben film izlerken çok durdururum başka şeylerle ilgilenirim,kitapla da aynı şekilde. sende de böyle bi durum olabilir mi ? yani yaptığın işe iyice konsantre oluyor musun ?

olabilir ama yine de fazla unutuyorum :)

kitaba ara verince konsantrasyonum kopuyor tabii ama kitabın ana hatlarını bile hatırlayamıcak kadar etki etmez diye düşünüyorum.

edebiyat okuyorum ben, mesela bazı eski kelimeleri defalarca not almama rağmen yine sözlüğe bakmam gerekiyor. dikkat dağınıklığı, kafamızı boş şeylerle meşgul etmemiz de etkendir bilemiyorum..
  • asla tavsiye etmem lakin unutkanlığının altında ciddi sıkıntılar olduğunu düşünüyorsan gitmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ray Donovan

asla tavsiye etmem lakin unutkanlığının altında ciddi sıkıntılar olduğunu düşünüyorsan gitmelisin.

neden tavsiye etmezsin?

ilaç kullanma taraftarı değilim, yan etkileri çok oluyormuş. o yüzden mi?
  • quote:

quote:

Ben varim, bu durumdan biktim artik.

ne yapmalı.

doktora gittin mi,

beslenme durumu nasıl? demir fosfor filan bunlardan olabilir mi acaba araştırdım biraz.

Yok gitmedim hocam.
    Bende baya ileri seviyede.Geçmişte yaşadıklarımı falan unutuyorum,arkadaşlarımın yüzlerini,isimlerini.
    KPSS'ye hazırlanıyorum.O kadar ezberlenecek şey var ki aklımda tutamıyorum.Hepsi uçup gidiyor.
    Çaresi nedir acaba bunun?Doktora gitmeyi düşündüm ama hep erteledim.
  • quote:

dediğim gibi doktor ilaç verir herhalde. onun da yan etkileri oluyormuş baya şikayetçiler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ray Donovan

asla tavsiye etmem lakin unutkanlığının altında ciddi sıkıntılar olduğunu düşünüyorsan gitmelisin.

neden tavsiye etmezsin?

ilaç kullanma taraftarı değilim, yan etkileri çok oluyormuş. o yüzden mi?

büyük ihtimal antidepresan verecektir ve onlarda zaten unutkanlık yapan ilaçlar. depresyonda vs değilsen hiç gerek yok bence
  • bendede var ayni sorun topluca gitsek mi acaba

• bende unutkanımda o tarz değil, mesela bir eyre gittim telefonumu koydum unutuyorum ve bu benim başıma çok sıkıntı açıyor.
  • Anlamıyorsunuz

• aynı sorun bende de var ben gittiğim yerleri aklımda tutamam mesela isimler de aklımda pek kalmaz

+ şarkı sözleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnwick4 -- 27 Ocak 2014; 22:41:29 >
  • Balik yagi al.(tablet seklinde)
    İse yararsa pm at mutlaka

• Havuç yiyin havuçççç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.