Şimdi Ara

Çok ucuza android telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar lise son sınıf öğrencisiyim ve telefon olarak nokia c3-00 kullanıyorum telefonum benim ihtiyaçlarımı karşılamıyor mu büyük ölçüde karşılıyor -zaten öyle çok telefon ile uğraşacak zamanımda yok babamda s3 var ama hiç kullanma ihtiyacı duymadım zaten hakkını vermedikten sonra kullanmanın bir olayı yok hava atmak gibi bir derdim de yok fakat malumunuz c3 ün s40 olmasından dolayı iki uygulamayı aynnı anda çalıştırması yada uygulama bulması oldukça güç bu nedenle androide geçeceğim telefonda yapıcağım genellikle internet e girmek müzik dinlemek ve birkaç uygulama kullanmak vs benim için önemli nokta şarzının en azından 1 gün idare etmesi ve internette vs hızlı olması 300 350 gibi bir ücret düşünüyorum çok kafama yatarsa 1000 liraya kadar çıkabilirim ama zaten temmuz gibi değiştiririm telefonu o nedenle ikinci el olması daha iyi olur .ben xperia mini düşündüm ama tavsiyelerinizi bekliyorum telefon kafama yatarsa hemen yarında alabilirim ...

• ideos x5
    s2
  • sorunsuz bir ideos x5 bul. Bu söylediklerinin hepsini karşılar fazlasıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1)türkiyede ucuz diye bir kavram yoktur vergiler sağolsun
    2)biraz daha sağlam,güncel bir cihaz almaya bakın bende lise son sınıfım nexus 4 düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x5 e bakıcağım başka önerisi olan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ucuz telefon önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.