Şimdi Ara

Çok tuhaf bir durum lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo Y530 kullanıcısıyım Nvidia 9600M GS ekran kartım var. Windows Vista yüklüydü ve format zamanı gelmişti bir arkadasım format attı Windows 7 Ultimateyi kurdu ve içini güzelce temizledi. 2 gün kullandım çok hızlıydı bir oyun yükledim normalde kaldırması gereken oyun. Ama donuk donuk ilerledi.Bende oyundan kaynaklanıyordur diye düşündüm baska oyun yükledim oda donuk donuk ilerledi. (Format atmadan önce çalışıyordu) Acaba sorun nedir ?

Not:Ekran kartı driveri güncel, makine ısınmıyor , çok yüklenince ısınmıyor ve direk kapanıyor .

Diğer özellikler: İntel Core 2 duo T6400 2.0 Ghz işlemci
    3 GB RAM
    Nvidia 9600M Gs 512 Mb ekran kartı

Lütfen yardım edin ... Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapresLee -- 4 Mart 2012; 0:31:24 >

• ıslemcının fanı donuyormu laptopları temızleyınc unutulabılır takılması
  • Bilgisayarın arkasını açıp baktığımda sadece ekran kartını birde fan gördüm işlemci ne tarafta acaba ?
  • işlemci fanında sorun olsa 2 dakika çalışmaz...sorun bence başka bir yerde muhtemelen driverlerdedir....
  • Ekran kartı driver güncel başka hangi driverlere bakmalıyım ?
  • Dostum Driverler Güncel Olabilir Ama O driverlerde Sorun Olmadıgı İhtimaline Gelmez Ben Sana O Güncel Olan Driverleri Silip Yeni Bastan Yüklemeni Öneririm Ordan Olumlu Yada Olumsuz Sonucu söylersen Daha Detaylı Yardımcı Olbiliriz
  • Ekran kartı driverini silmeyi hiç denemedim yardımcı olabilirsen sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunları da yazarmısın
  • Hary Potter Ölüm Yadigarları Bölüm 2 oyunu ve dirt 3 (bu oyunları önceden rahatca oynayabiliyordum)
  • formattan sonra güncellemeleri yaptınmı windows sürücüler çünkü eski bilgisayar güncellem şart ekran kartını nereden kurdunuz nvidia sitesindenmi şunu kurarmısın tekrar 32bitmi,64 bitmi işletim sistemi ona göre bu sürülerden birini indirinhttp://www.geforce.com/Drivers/Results/41702http://www.geforce.com/Drivers/Results/41704

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 4 Mart 2012; 0:48:47 >

• 32 bit için indirdim kurdum ama eskisinin üzerine kurdum bişi olurmu?
  • Ekran kartı driverlerini silip tekrar kursam işe yararmı ?
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.