Şimdi Ara

Çok tipsizim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir süreye kadar aynaya bakıp kendimi yakışıklı filan sanıyordum taa ki habersiz bir şekilde fotoğrafım çekilene kadar. Fotoğrafın çekildiğini bilmiyordum henüz birden karşıma çıktı berbat çıkmışım.

Şimdi benim saçlarım kahverengi,gözlerim yeşil,boyum uzun,zayıf değilim,burnum büyük değil,kulaklarım kepçe değil,sivilcelerim yok,benlerim yok,sakallarım ve bıyıklarımda yok,fakat saçlarım uzun,ağzım çok geniş ve gözlük takmak zorundayım.

Bu lanet olası 3 şey beni acayip tipsizleştiriyor saçlarını kes diyeceksiniz saçlarımı kesince dahada tipsiz oluyorum uzun saçdan kurtuluşum yok gözlüğü çıkarıncada tipsiz oluyormuşum onuda farkettim.

Ayrıca şuda var normalde hiç gülmeyen biriyim gülmeyince kendimi karizmatik zannediyordum fotoğrafta ne kadar çirkin çıktığımı gördüm hiç ciddi bir tipim yok ulan gören kişi güleryüzlü biri sancak öyle bi tip ama hiç gülmem çok asabiyimdir tipimle kişiliğimin gram alakası yok gülmekten nefret ediyorum o lanet ağzım hayvan gibi genişliyor eşşeğe benziyorum.

Sırf zararsız görünüyorum diye gelip bana sataşıyorlar oysaki en ufak şeye sinirlenip kavga çıkarırım herkesden nefret ederim bana birşey sorana gülümseyerek ve samimice cevap vermem kaşlarımı çatarım ve üstüne yürürüm sinirlenince insan zaten çirkin olur ama benim sorunum ciddi görünmüyorum hiç berbat görünüyorum azıcık ciddi görünsem ne olacak yani süt çocukları bile benden ciddi gözüküyor sinirliyken

Tavsiye filan beklemiyorum içimi dökmek için açtım bu konuyu.

• Fotoğraf pek gerçeği göstermiyor hele yakından çekilmişse.Yakından burnum gargamel gibi çıkıyor la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım bu düşünceler herkeste olur herkes tarafından beğenilen ne biliyim çok ünlü bi aktris yada aktör bile kendisine sorsan senin gibi söyler. Fotografa gelince fotograflarda herkes güzel çıkmaz fotojenik değilsen olduğundan çok kötü gözükürsün.
  • Her insan en güzel surette yaratılmıştır tipsizim diye düşünme çıkar aklından öyle şeyleri Allahın gücüne gider
  • ss at pm den bi bakalım böyle anlatmayla bilemeyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçer bunlar ergenlik

• ss at bakalım kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok tipsizim yardım beyler
    11 yıl önce açıldı
    Çok Kiloluyum.,,
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @YırtıkKondom yakından çekilmedi hocam uzaktan çekildi ama çok uzaktan değil
    @RedBearded hocam zaten beni beğenenen hiçkimse yok kızlar filan tipsiz diyor yüzüme
    @Y*S atasım yok
    @cago135 tamam
    @ananas32 atasım yok çok utanıyorum
  • gözünü falan kapa en azından ağzım büyük falan edmişsin onu görelim insana kendisi kusurlu görünür dışardan bakan için belki normaldir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y*S

gözünü falan kapa en azından ağzım büyük falan edmişsin onu görelim insana kendisi kusurlu görünür dışardan bakan için belki normaldir

ağzım büyük derken normalde pek belli olmuyor gülünce kurbağa gibi oluyor dünyanın en çirkin gülüşlerine girer yani o derece berbat oluyor
  • Ne önemi var dış görünüşün?

Sana değer verenlerin yanında ol her zaman. Seni önemseyen, bir şeyin var mı diye soran, senin için kendini feda edebilecek insanların yanında ol.

Çevrenle geçinemiyor musun? Çevreni değiştir. Başka işe gir, başka faaliyetlerde yer al. Hayat devam ediyor. Sen de devam etmelisin.

Seni döverim diyenleri her zaman hayatında tut. Onlar kadar güzel kötü gün dostu bulamazsın bu hayatta. Ve bir çoğu da kadın bu dostlarımın.
  • Yas kac bilmiyorum ama bu simdiki dusuncen. Ilerleyen zamanlarda bunlari dusundugun icin kendine guleceksin. Zamaninda bende boyle dusuustum. 11 yildirda gozluk kullaniyorum dalga gecen kimse olmadi gecemezde bu firsati onlarin eline vermemek senin elinde.

• Okumaya üşendim la.

• Arkadaşlar tip herşey değil diyorsunuzda bu kendini kandırmaktan başka birşey değildir hani yolda ciddi bir tip görürsünüz ya omuz atmamaya çalışırsınız fakat çok iyi biridir işte bende çok sert biriyim ama gözlük ve uzun saç gören herkes direk sataşıyor omuz atıyor yani benim suçum neydi kişiliğime göre bir tipim yok gözlükten nefret ediyorum herkes tipe önem veriyor bu tiple gidip reelde birine ben çok sertim desem kahkaha atar böyle bir tip oluncadfa bu davranışlarla bu tip uymuyo diyom kendime özgüvenim düşüyo
  • hocam tipini tam olarak değiştiremezsin ama, kendine yakışan tarzı bul, gerisi senin kontrolünden çıkan bi durum olduğundan zaten yapacak bir şeyin kalmaz. bu yüzden rahat rahat free takılablirsin :D
  • Bence kötü bir tipin yok anlattığına göre.Bir fotoğraf olsa daha isabetli yorumlar yapabilirdik.
  • Sen kafamda tam olarak canlandın
    Büyük ihtimalle sandığın kadar kötü bir gülüşün yok, senin sıkıntın, kendini beğenmemen kendini sinirli ciddi biri gibi görmen ama işin aslı içinde öyle olmaman.
    Kimse gerçekten sinirli veya asabi değildir hayat onları öyle yapar. Anladığım kadarıyla yaşında genç seni sinirli veya asabi yapacak çok olağanüstü durumların yok ise
    büyük ihtimalle arka sıradakiler dizisinde oktay olsun, güneşi beklerkendeki kerem olsun o tarz bi havan olsun istiyorsun.
    Ama işin aslı herkesin öyle bir havası olamaz kafamda seni canlandırdım, bence sende daha çok sempatik,sevecen adam havası olur, insanlarla geçinememe sebebinde kendini farklı görmen, dikkatli bak etrafına toplumda sinirli insanlarda yer bulabilir, hatta her dakika olay çıkaranlar bile yer bulabilir. bunun sebebi onların kendilerini oldukları gibi kabul edip birşey kanıtlamaya çalışmadan işleri olayları akışına bırakmaları. Bence sende böyle yapmalısın, tavsiye istememişsin ama dediklerimi kale alırsan çok faydasını görürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

hocam tipini tam olarak değiştiremezsin ama, kendine yakışan tarzı bul, gerisi senin kontrolünden çıkan bi durum olduğundan zaten yapacak bir şeyin kalmaz. bu yüzden rahat rahat free takılablirsin :D

birsürü tarz denedim hiçbirşeyi yakıştıramıyorum kendime

@ALPK. hocam aslında dizilerdeki karakterlere özenmemde insanlarla geçinmememin sebebi bizim okuldakiler çok şerefsiz kişiler iyimser biri görünce hemen sataşıyorlar uğraşıyorlar dalga geçiyorlar bende buna izin vermeyeceğim için direk hepsine sert davranıyorum ve hepside benden korkuyor sataşmaya cesaret edemiyor fakat tipimi görüp beni tanımayanlar direk sataşıyor iyimserdim önceden çok üstüme gittiler kimse beni sevmiyodu şimdi gene sevmiyolar ama benden korkuyolar çünkü hepsinin ağzını yüzünü dağıttım böyle yapmadan önce kızlar tipsize bak hahaha diyolardı erkeklerde başka laflar söylüyolardı şimdi onları küçük düşürüyorum hakaret ediyorum haraç kesiyorum hepsinden nefret ediyorum böyle yaparken ciddi bir tipim varmış hissediyorum fakat fotoğrafı hatırladıkça donup kalıyorum.

• Harac kesip milleti kucuk dusurunce herkesin seni sevecegini mi zannediyorsun. İnsanlarin senden korkmasi guzel birsey mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Temet Nosce

Harac kesip milleti kucuk dusurunce herkesin seni sevecegini mi zannediyorsun. İnsanlarin senden korkmasi guzel birsey mi?

Evet kardeşim insanlarin korkmasi güzel birşey

Eğer bu arkadaşa gelip laf atacaklarsa ezeceklerse bu arkadasın onları ezip laf atması bence daha iyi .

Arkadasimizin kendisi üzüleceğine onlar üzülsün

Sakın yanlış anlama ben burda haraç kesmesini doğru bulmuyorum fakat bazi seylere bazi insanlari cevre kendi zorluyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.