Şimdi Ara

ÇOK ŞÜKÜR BİZ DE ARAÇ SAHİBİ OLDUK:)) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelıkle seat'ın hayırlı olsun,gule gule kullan.
    Esp off tusuna bastıgında esp devre dısı kalıyor.ama sureklı acık halde tutmanda fayda var.Yol bılgısayarının ayarlarını sılecek kolunun ucundakı ıkı dugme ıle yapabılırsın.
  • Güle güle kullanın, kazasız belasız
  • hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin.
  • bende bi süredir yeni jazzı kullanıyorum bazı basit şeyleri bilmyodum yol bilgisayarı tarzı hepsini kitapçıgından okudum ve cok yararlı oldu ondan kitapcıgını okumanı tavsiye ederim kardes. hayırlı ogurlu olsun Allah kaza bela vermesin
  • hayırlı olsun. güle güle iyi günlerde kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalKSK

esp ye basık tutarsan devre dışı kalır ve esp işareti yanık kalır ekranda , ünlem işareti çıkarsa lastik basıncında problem vardır , lastık ayarını halledince esp tusunun yanındaki tuşla hafızaya alırsın, yol bılgisayarı ise , nasıl kullanılıyor dediğin şeyi açarsan yardımcı olurum . aracı kapatırken kapatma düğmesine basık tutarsan önce camların otomatik kapanır sonra yan aynalar otomatik kapanır, aracı açarkende aç düğmesine basılı tutarsan tam tersi olur ( bunun için orta konsoldaki yan aynaların düğmesini orta konumda bırakmalısın ) Bagajıda otomatik açtıran kumanda ile bir programdan söz ediliyordu ben bulamamıştım belki bulursun , bunun dışında hayırlı olsun güzel araba almışsın ben 9 ay kullanmıştım 2009 beyazını , ne kadara aldığınızı ve makyajlı olup olmadığını da yazarmısınız ? leonlar yolda çok güzel tutunur , yanlız sert süspansiyonlarla yolu hissedersiniz .

Lastik basınç sensörü var mı Leon'larda?

ESP OFF tuşuna bastığınızda göstergenizde turuncu renkli kayan araba işareti çıkacaktır.ESP'yi devre dışına almanız demek aynı zamanda anti-patinaj sistemini de devre dışı bırakmanız anlamına gelir.

Not:Sürekli devrede olsun,ben bir kere devreye soktum ESP'yi,gerçekten muhteşem bir şey.

Güle güle kullanın.

• güle güle kullanın. aracınızın kılavuzunu edinin herşeyi detaylarıyla açıkladıklarına eminim.
  • Hayirli olsun ,kazasiz belasiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: KemalKSK

esp ye basık tutarsan devre dışı kalır ve esp işareti yanık kalır ekranda , ünlem işareti çıkarsa lastik basıncında problem vardır , lastık ayarını halledince esp tusunun yanındaki tuşla hafızaya alırsın, yol bılgisayarı ise , nasıl kullanılıyor dediğin şeyi açarsan yardımcı olurum . aracı kapatırken kapatma düğmesine basık tutarsan önce camların otomatik kapanır sonra yan aynalar otomatik kapanır, aracı açarkende aç düğmesine basılı tutarsan tam tersi olur ( bunun için orta konsoldaki yan aynaların düğmesini orta konumda bırakmalısın ) Bagajıda otomatik açtıran kumanda ile bir programdan söz ediliyordu ben bulamamıştım belki bulursun , bunun dışında hayırlı olsun güzel araba almışsın ben 9 ay kullanmıştım 2009 beyazını , ne kadara aldığınızı ve makyajlı olup olmadığını da yazarmısınız ? leonlar yolda çok güzel tutunur , yanlız sert süspansiyonlarla yolu hissedersiniz .

Lastik basınç sensörü var mı Leon'larda?

ESP OFF tuşuna bastığınızda göstergenizde turuncu renkli kayan araba işareti çıkacaktır.ESP'yi devre dışına almanız demek aynı zamanda anti-patinaj sistemini de devre dışı bırakmanız anlamına gelir.

Not:Sürekli devrede olsun,ben bir kere devreye soktum ESP'yi,gerçekten muhteşem bir şey.

Güle güle kullanın.

Evet makyajlanmayan kasada vardı ( makyajlıdada var diye biliyorum )

Çokda dolu bir arabaydı ; cruze kontrol , yagmur sensörü , far sensörü, coming home- leaving home - lastik basınç sensörü - abs esp - yol bilgisayarı - mp3 player - elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar - arka 3 cam fabrika çıkışlı renkli cam- çift bölümlü elektronik klima ... unuttuklarımda vardır

• hayırlı olsun.. Allah kazadan beladan korusun..
  • hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle ,esp yi acmayı unutma
  • Hayırlı olsun , kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı dilerim.
  • Hayırlı olsun. ESP'niz de hep açık olsun. Ne zaman lazım olacağı hiç belli olmaz .
  • Yorum yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Öncelikle araç makyajsız kasa.Bu kasayı seçmemin en büyük nedeni öncelikle fiyatı ve donanımın en üst seviyede olması.Meraklı olan arkadaşlar bilir.En son çıkan makyajlı kasa leon da donanımlar azaltıldı.Esp, park sensörü, kendiliğinden kararan dikiz aynası, lastik basınç sensörü son çıkan style donanımda parayla alınıyor.Fakat stylance donanım araçta hepsi var.
    3-4 gündür uzun yolda olduğum için yazamadım.Kusura bakmayın.Aracı uzun yolda tecrübe ettim.
    1)Araç gerçekten kaliteli ve donanım seviyesi çok yukarda.
    2)Estetik açıdan söylemem gereken bişey yok zaten:)
    3)Aracın yalıtımı güzel ve özellikle egzos sesi çok güzel.
    4)1.6 motorun gücü yeterli seviyede.Kayseri- niğde arası araplı yokuşunu (bilenler için)vites düşürmeden çıktım.
    5)Yakıt biraz fazla yakıyor.Hemen sıralı sistem lpg yi taktırdım.
    6)Bu arabada en sevdiğim frenler ve hız kontrol sistemi oldu.
    7)Almak isteyen arkadaşlarıma tavsiye ederim.
    Bu arada araç bana sıralı sistem lpg ve noter filan masrafı dahil 33000 liraya maloldu.Renk olarak siyah.
    Bu arada esp off düğmesine basılı tuttum ama kapalı olduğuna dair işaret yanmadı.Neyse yakın zamanda iyi bir virajda deneyip size sonucu söylerim.Bu arada herkesin bayramını kutlarım.

• Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...Günlük kullanımda esp'yi hiç kapamamanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zagor_1907 -- 29 Kasım 2009; 4:22:53 >
  • Hayırlı olsun
  • Arkadaşlar aracı aldığımda sıralı sistem lpg taktırmıştım.Bugün yaktığı yakıt miktarını ölçtüm.Uzun yol olarak ortalama 105 km hızda 29 litre gaz 340 km gitti.Bu değerler normal midir?Teşekkürler
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.