Şimdi Ara

ÇOK ŞÜKÜR BİZ DE ARAÇ SAHİBİ OLDUK:)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  • kardeş hayırlı uğurlu olsun. Allah sanada daha iyisini nasib eder inşallah. aldığın araç çok güzel, kazasız belasız, iyi günlerde kullanmanı dilerim.

esp konusunda ise sakın ama sakın kapatma. bırak açık kalsın, esp ye güvenip gitme ama esp yi de sakın kapatma
  • hayırlı olsun bu motor bizim 99 model golf4teki 1.6 102 8 valflik motor mu oysa benzincilerle dost olabilirsinizama motoru sağlamdır 11 senedir bir sorunu yok maşallah ama dizel kullandıktan sonra çekilmiyor aletama leon güzel araba gerçekten zamanında 1.6 dizel versiyonu olsa düşünmeden alırdım şimdi gelicek galiba ama bu seferde fiyatları kesin şişirirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocknRoll@ -- 25 Kasım 2009; 20:41:17 >
  • hayırlı olsun... Allah kaza bela vermesin... Güle güle kullanın...
  • allah kaza bela vermesin..
  • Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanmanız dileği ile
  • hayırlısı olsun. allah bizede nasip etsin kazasız belasız kullanman dileğiyle...
  • Gülr güle kullan. ESP yı arada kapatsanızda tekrar acmayı ıhmal etmeyın trafıkte.
  • Allah kaza bela vermesin,Hayırlı olsun.Bir de spor tampon takılırsa tadından yenmez
  • Hayırlı olsun resimleri bekliyoruz
    Birde araç makyajlı kasa mı makyajsız mı ?
  • Allah kaza bela vermesin ,ağız tadıyla kullanmak nasip etsin..siyah da silah gibi oturur o makineye ya...
  • Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan..
  • Aracınız hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir araç umarım kazasız belasız binersiniz
  • Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
  • Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
  • esp ye basık tutarsan devre dışı kalır ve esp işareti yanık kalır ekranda , ünlem işareti çıkarsa lastik basıncında problem vardır , lastık ayarını halledince esp tusunun yanındaki tuşla hafızaya alırsın, yol bılgisayarı ise , nasıl kullanılıyor dediğin şeyi açarsan yardımcı olurum . aracı kapatırken kapatma düğmesine basık tutarsan önce camların otomatik kapanır sonra yan aynalar otomatik kapanır, aracı açarkende aç düğmesine basılı tutarsan tam tersi olur ( bunun için orta konsoldaki yan aynaların düğmesini orta konumda bırakmalısın ) Bagajıda otomatik açtıran kumanda ile bir programdan söz ediliyordu ben bulamamıştım belki bulursun , bunun dışında hayırlı olsun güzel araba almışsın ben 9 ay kullanmıştım 2009 beyazını , ne kadara aldığınızı ve makyajlı olup olmadığını da yazarmısınız ? leonlar yolda çok güzel tutunur , yanlız sert süspansiyonlarla yolu hissedersiniz .
  • Hayirli olsun guzel bir otomobil sahibi olmussunuz
  • Hayırlı olsun güzel seçim bu arada aynı motora sahip golf v var bende şehir içinde bir depoyla 350 km deviriyorum bazenbiraz sert kullanırımda
  • hayırlı olsun gayet yakışıklı araba
  • hayırlısı olsun kazasız belasız cezasız sürüşler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.