Şimdi Ara

Çok su içmeme rağmen durmadan susamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
8.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arada akşam başlıyor susuyorum gidip su içiyorum hatta o kadar çok içiyorum ki her hareketim de su içimde kıpırdanıyor halsizlik soğuk soğuk terleme oluyor aga bu nedir ?

• Şeker aga,
  • Arkadasinda durum boyleydi krize girdi hastaneye kaldirdilar seker hastasi cikti bence doktara git erken teshis iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcaktan olabilir ama yinede doktora görün.
  • Geçmiş olsun eczaneye git şekerini ölçtür büyük ihtimal 400ü görmüştür.. Tip1..
  • şeker veya vassopressinin az olduğundan olabir

• şeker mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben son 1 buçuk saat te 2 litre su içim. limonata ya başlamak gerek yada suyu soğutmak. şeker de olabilir.

• önce çay iç sonra su iç. çayın harareti aldığına dair bir söylenti. işe yararsa alıntıla

• şeker haricinde başka bir şey olma şansıda var değil mi bizim anne baba dede felan bunlarda şeker yok genetik olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfanitolito

şeker haricinde başka bir şey olma şansıda var değil mi bizim anne baba dede felan bunlarda şeker yok genetik olamaz

sık çişe gidiyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: noname2465

quote:

şeker haricinde başka bir şey olma şansıda var değil mi bizim anne baba dede felan bunlarda şeker yok genetik olamaz

sık çişe gidiyor musun?

yok bi sabah birde akşama doğru bide gece uyurken gece uyurken bilerek giderimki çişim gelip gece vakti uyanmayayım diye
  • quote:

quote:

quote:

sık çişe gidiyor musun?

yok bi sabah birde akşama doğru bide gece uyurken gece uyurken bilerek giderimki çişim gelip gece vakti uyanmayayım diye

kardeş vassopressin az salgılanması yol ozaman şekersin büyük ihtimal

• tip 1 diyabet olmasın aman dikkat et çok fena bir hastalık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sık çişe gidiyor musun?

kardeş vassopressin az salgılanması yol ozaman şekersin büyük ihtimal

uyuyunca geçtiği yada arda bir olduğu için hiç önemsememiştim bi doktora görüneyim :(

• Maden suyu içip dene.Bende de öyle olduğu zamanlarda maden suyu içiyorum.Susamayı geçiriyor.
  • ben 2 bardak kolayla çikolata yiyorum çikolatayı her gün en az 1 defada olsa yerim baklava hastasıyım bunları yedikten sonra olmuyor bir şey arada bir öyle tutuyor su zehirlenmesi de olabilir mi ?
  • şeker
  • içtiğin su soğuksa susamanı normal suya göre daha az giderir.
  • rahmetli annem suluğunmu deşildi. derdi. suluğun deşilmiş olmasın?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.