Şimdi Ara

Çok sinirli ve stresliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok çabuk sinirleniyorum. Aniden öfkeleniyorum. Çevrem veya ailem sinirlerimi bozuyor. insanların bencilliği,aptallığı ve ukalalığı delirtiyor beni. Hayatıma karışıldığı zaman ve emrivaki yapıldığı zaman kafayı yiyorum. Çok kafaya takıp içime atıyorum ve stres yapıyorum. Bu da dışarıya sinir olarak yansıyor. Bıktım sürekli düşünüp stres yapmaktan. Yok mu bunun bir çaresi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten bende arıyorum çözümünü bazen kendi kendime deliriyorum herkes saçma ve gereksiz geliyor.bazen ileri derecede oluyor saçlarımı falan yoluyorum

• Psikiyatriye mi gitsem acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Gerçekten bende arıyorum çözümünü bazen kendi kendime deliriyorum herkes saçma ve gereksiz geliyor.bazen ileri derecede oluyor saçlarımı falan yoluyorum

Ne yapsak

• askere git gel düzelir
  • Black Mesa kullanıcısına yanıt
    Psikolojik yardım mantıklı ama şimdi sınava hazırlanıyorum uyutur falan uğraşmak istemiyorum

• sinirli insan stressli değildir ama stressli insan sinirlidir :)

bunu birşekilde halletmen gerekiyor içinde fırtınalar koparken çevren sana bir süre sana tahammül edebilir durulduğunda bir bakmışsın ki çevrende hiçkimse kalmamış :) önce bunun bi sebebini öğrenmek lazım durup dururkenmi oluyor yoksa ciddi anlamda bir sıkıntının içerisindemisin ? yoksa gayet basit bir olayımı gözünde büyütüp içine atıyorsun hepsi cevaplanması gereken bir soru

örneğin bir insanın işi yok diye stress içinde olması gayet doğaldır

ama ortada pekte büyük problem yokken stress altında olması bir bozukluğa işarettir.

kendine biraz zaman ayır otur bi düşün taşın nedenlerini bul baktın beceremiyorsun bir psikiyatra derdini anlatırsın geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steppa Simian

askere git gel düzelir

Öfkeli insanlar için kötü sanırım .Siz gittiniz mi ?

Deneyimleriniz neler ?
  • bunu yanlış anlama ama ergen misin? bende lisedeyken basit seylere felaket sinirleniyordum
  • Hocam beni tarid etmissin. Bende stres yapa yapa kafamda yara cikti. Vallahi deliriyorum ben de ama disaridan bakildiginda cok sakin efendi gibi suruyorum sinirlenince kimse taniyamiylr beni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.