Şimdi Ara

ÇOK ŞEY İSTEYİP HİÇ BİR ŞEY YAPAMAMAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 32 yaşındayım, bugüne kadar bir çok şeye merak saldım, heves ettim ama zamanla hepsini yarım bıraktım veya başlamadım bile. Yarın başlarım, bi günden bir şey olmaz, yorgunum, uykum geldi, keyfim yok, canım istemiyor diye diye hiç bir şeyi tam olarak öğrenemedim, sonunu getiremedim. Durumu benim gibi olupta bunu aşan arkadaşlar, bu durumu Nasıl aştınız, neler yaptınız da bir şeylerin sonunu getirebildiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vahim bir tembellik. Aşamadım bende. 32 yaşına kadar nasıl dayandınız ben 22 yaşındayım kafayı yeme noktasına geldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chtsydn kullanıcısına yanıt
    21 yaşında memur oldum, geceli gündüzlü çalışıyorum, bi işim olması nedeniyle dayanıyorum.

• 20 yaşındayım beni tarif etmişsin. Ama benimki biraz farklı bunu yapacağıma onu yaparım diyip dozu yükseltiyorum sonra bakmisim ilk istediğim şeyi bile yapamamisim

• serocan39 S kullanıcısına yanıt
    Sen iyisin o zaman memur olabilmişsin. Benim işim de yok öğrenciyim. Tembellikten okulu da bırakmak zorunda kalıcam gibi görünüyor. Ben 32ye kadar dayanamam

• Bizim gibi bir çok insan var aslında, geçmişte bu sorununu aşmış olan veya aşmamıza yardım edebilecek arkadaşları konuya bekliyorum. Bizleri de bu dertten kurtarın, bu işi nasıl çözebiliriz bize bir akıl verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: serocan39

Bizim gibi bir çok insan var aslında, geçmişte bu sorununu aşmış olan veya aşmamıza yardım edebilecek arkadaşları konuya bekliyorum. Bizleri de bu dertten kurtarın, bu işi nasıl çözebiliriz bize bir akıl verin.
    İki atı aynı anda süremezsiniz. aynı anda bir çok şeyi yapmayı denemeyin onlardan sadece bir tanesini yapın ve uğraşın sabredin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

İki atı aynı anda süremezsiniz. aynı anda bir çok şeyi yapmayı denemeyin onlardan sadece bir tanesini yapın ve uğraşın sabredin.

Bi atı bile süremiyorum ki doğru düzgün :) ikisini birden süreyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

Bi atı bile süremiyorum ki doğru düzgün :) ikisini birden süreyim.

Alıntıları Göster
    Yok mu benim gibi olan kimse.
  • quote:

Yok mu benim gibi olan kimse.

Alıntıları Göster
    Ben varım.

Aga bu 80 - 89 doğumlularda klasik bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Ben varım.

93 doğumluyum bende de var
  • quote:

Ben varım.

80-89 olduğunu düşünmüyorum genelde var bence böyle bir sıkıntı. Belki çok fazla değil ama var olduğuna inanıyorum.
  • 98 ede sıçramıs heralde l

• quote:

Orijinalden alıntı: HipoTR

98 ede sıçramıs heralde l

sende aramıza hoşgeldin.

• Konu takip beyler bende de benzer bir şey var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ben varım.

80-89 olduğunu düşünmüyorum genelde var bence böyle bir sıkıntı. Belki çok fazla değil ama var olduğuna inanıyorum.

Bizim kuşakta daha fazla kişide karşılaştım. Yeni kuşaklarda kısmen daha az karşılaştıklarım arasında.

• Ölüm sen hayırdır laan

• quote:

quote:

quote:

Ben varım.

Bizim kuşakta daha fazla kişide karşılaştım. Yeni kuşaklarda kısmen daha az karşılaştıklarım arasında.

Bu dâhil bütün genellemeler yanlıştır.(F. Nietzsche)

Bence karşlaştıkların arasında genellemen yanlış imzanda da yazdığı gibi. Belki arkdaş ortamın bizlerin yaş grubu aralığında olduğu için ve çoğunlukla bu yaştakilerle muhatap olduğun için sana böyle gelmiş olabilir.

• serocan39 S kullanıcısına yanıt
    Selamlar yaşım sizden genç olmasına karşın bu durumdaki tecrübeli kimselerdenim.Öncelikle girdiğiniz durum depresyon,depresyonu ben öğrenilmiş olduğunu düşünüyorum.Geçmişimden bahsetmek isterim saçkıran var bende ve ilerlemiş durumu hastaların %1 i bu duruma düşer.Bir insanı en yıkan hastalıklardan biridir bu ve 7 kere hastalığımı yenip tekrar hastalandım ben annem majör depresyon babamsa takıntılı bir insan.Kısacası arkasında kimse olmayan bir insanım ve bu durum bende 12 yaşından beri var şu an 24 yaşındayım.Kısacası 12 yaşından beri durumum vahim ne iş ne öğrenimimi tamamladım.
    Bunu nasıl yenebilirsiniz onca yıllar psikiyatri tecrübeme dayanarak ben anti depresan kullanmayan biriyim.Anti depresanlara oldum olası alışamadım bir antipatim var ve bunu yenmek imkansız.Duygu durum düzenleyici kullanıyorum ben depresif atakları önlüyor.Bu ilacın bende etkilerini saymak gerekirse:
    -Düzenli olmamı sağlıyor o dediğiniz yapmak isteyipte yapamadığım şeyleri önlüyor odamı topluyorum,ütü yapıyorum,dışarı çıkabiliyorum.
    -Erteleme huyumu yok etti hiçbirşeyi ertelemiyorum.
    -Saçkıranı bir nevi çözüyor denebilir hiç duygularım olmadığından saçkıranın aktif olmasını engelliyor.
    Negatif etkilerine gelicek olursak:
    -İlaç unutkanlık yapıyor insan isimlerini sürekli unutuyorsunuz ben dedemin ismini unutmuştum.
    -Kırıcı oluyorsunuz içinizdeki kelimeleri içinizde durduramıyorsunuz aklınıza ne gelirse söylemek durumundasınız.
    -Duygusuz olmak sizi vahşi biri yapıyor her anlamda realist oluyorsunuz buda belli zamandan sonra insanı sıkıyor.
    -İnsan vücuduna en zararlı ilaç ayrıca sürekli yediğinize içtiğinize dikkat etmek zorundasınız yoksa böbreklerinizden olursunuz.

Bu hastalığı yenmenin başka yolu yokmu diceksiniz.Yalnızlığı yenmelisiniz sürekli yalnız insanlar depresyona meyilli olur.Spor yapmak zorundasınız ve uyku düzeninizi sürekli sabit tutmalısınız vücutta melotonin hormonu var bu depresyona girmeyi önlüyor ayrıca testoteron depresyonu önleyen bir hormon.Dini inanış depresyonu önler tabiki yobazlık seviyesinde değilse yobazlık okb tetikler buda hayat kalitenizi düşürür.Cinsellik depresyonu önler aktif cinsel hayatınız varsa depresyondan kurtulabilirsiniz.Hobiler depresyonu önler hobi edinerek depresif atakları durdurabilirsiniz.Müzik depresyona girmemenizi sağlar müzik aletleri çalmayı öğrenebilirsiniz.Kısacası ilerlemeyi sağlayan her uygulama sizin öğrenilmiş çaresizliğe düşme olasığınızı düşürür.Yoga depresyonu en iyi önleyen yöntemdir bunu denemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saekobusujima -- 31 Ekim 2015; 16:21:54 >

• saekobusujima S kullanıcısına yanıt
    tecrübelerini ve yaşadıklarını bizimle paylaştığın için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.