Şimdi Ara

Çok Seviyorum ve Kıskanıyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevdiğim kızın instadan kimlerin fotoğrafını beğendiğini hangi erkekleri takip ettiğini spotifyda dinlediği son şarkıları kimin fotoğrafına ne yorum yapmış her şeyi deli gibi stalklıyorum. Kendimi bu konuda çok sevdiğimden tutamıyorum. Kıza direk şu erkek kim niye fotoğrafına yorum yapıyorsun veya bu çocuğu niye takip ediyosun diye sorsam kızın gözünde aptal aşık rolünde mi olurum? Bu soruları ona sormalı mıyım? Egosu kasılır sonra benide cepte saf biri olarak mı görür? Lütfen yardım edin hocamlar gerçekten kafayı yiyeceğim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ben aynı durumdayım ama sormuyorum. Sorsam da aslında iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalvarırım yardım edin

• Sorma kardeşim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendini de tut şu stalklama işi sevmekten değil kıza olan bağımlılıktan olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • valla ben hoslastigim kizlari kiskanmayi biraktim

zaten bana bakmiyorlar bosu bosuna kafayi yemeye luzum yok

• offf offff wpsine bakıom konuşmayınca biz çevrimiçi olduğu saatlere bakıom off çıldırıcammm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • feveranbey kullanıcısına yanıt

hocam kizla aranizda bir seyler var mi

• evet var sevgilim onu kaybetmek istemiyorum 🥲

• seven kıskanır

seven sahiplenir

ben özgürüm evlensem bile beni takip edemezsin taam mıı diyen feminik kızlardansa ya aklını başına alsın ki öyle bi dünya yok ya da ayrılırsın biter.

• Kızın içinde kötü niyet varsa istediğin kadar sıkboğaz yapsan boş, ne yaparsan yap yine sonu hüsran olacak, amaa kız iyi niyetliyse bunları sorsanda sormasanda değişen hiçbir şey olmayacak çünkü bilirsin ki kız iyi bir kızdır ve güveniyorsundur

• Yoklukta olduğun için öyle. Böyle devam edersen kaptırman garanti onu söyleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık. Böyle durumda olmak çok kötü.

Ama asıl sevgi kıskandırmadan, yıpratmadan olmalı.

Yani o dikkat etmeli, sana da böyle sebepler çıkmamalı.

34 yaşındayım, çok çok flörtüm oldu, dönüp baktığımda ancak bunları söyleyebilirim.

Konu sahibinin halinden, şimdiki halime döndüm. (Daha dengeli, belki duygu yoğunluğu biraz daha az).

Manyak etme kendini. Sen böylesin, o öyle. Söylesen de bir şey değişmeyecek.

İşin başında bundan emin olup, ne kendini ne de onu zorlamamalısın.

Olur da zorlucam dersen sonu çok kötü yerlere gidebiliyor. Psikolojin alt üst olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.