Çok sevinçliyim çünkü Arda artık hem sol bek,hem sol açık,hem oyun kurucu oynamak zorunda kalmayacak. Hani hep deriz ya Arda milli takımda coşuyor.Bence tek görevi sol açık oynamak olduğu için coşuyor. Normalin 2 katı daha az yoruluyor,iki kat daha iyi performans sergiliyor.Misimovic ve Insua transferleri Arda'nın performansını %100 arttırır bence.
Transferlerle beraber takımdaki tüm oyuncularda bir rahatlama olacak. Örneğin Roohans'ın sürekli söylediği gibi, oyuncularımız her topta Arda'yı arıyor. Arda da bir yere kadar dayanabiliyor tabi, şimdi gözler Misimovic'i de arayacak.
Aynı şekilde Insua Arda'yı baya rahatlatacaktır. Sol kanat bindirmeleriyle güzel ortalar-ikili oyunlar izleyeceğiz.
Bence Sabri-Keita ile Sabri-Pino'nun fazla farkı olmaz,hatta Misi'den dolayı fazla bile olabilir.
Çok mantıklı bi yaklaşım herkes bu kadar futboldan anlasa ardanın üstüne bu kadar gidilmez bu ülkede
Rakip takımın defans oyuncuları tamamen Ardaya odaklanmayacaklar artık tutmaları gereken Misimoviç diye bir oyuncu daha olacak. Pino oynamaya başlayınca onada önlem alınacak.
Ardaya yapılacak markaj daha az olacak, kademeli savunma neredeyse yapılmayacak. Yapılırsa Misi tehlikeli olur.
Arda sol çizgide markajsız durumda olduğunda ona pas atabilecek ortasaha oyuncumuzun olması gerekiyor. Barçada Messi nasıl demarke şekilde topla buluşuyorsa Arda da buluşmalı. Milli takımda Emre çok iyi toplar attığında Arda hep iyi oynuyordu. Bizde bunu Elano çok iyi yapar, Neill yapar.
Arda topu aldığında arkadan Insua bindirecek. Rakip takımların işi çok zor olacak.
Ardanın 60 tan sonra yorulması artık son bulacak. Maç sonuna kadar diri kalacak.
Bu sene Ardanın senesi olabilir.
ardanın sol açık oynadıgını dusunursek insuada arkasında tempolu ataga çıkan bi bek görünütüs çizicektir bu ardanın yükünü inanılmaz azaltıcaktır birde acaba insuanın satın alma opsiyonu kaç milyon euro
Ardanın yanı sıra yeni transferler ler beraber elanonun oyunuda epey değişecek ve göz çok hoş gelecektir.Pas atabileceği, anlaşabileceği adam sayısı artınca kendiside oynundan zevk alıcaktır.
Adam Eskişehir maçında 5 dakika temposunu artırdı yaptı 2 gol attık. Arda garip oyuncu vesselam
Eğer ki sezon sonu takımdan ayrılırsa o tarzda bir oyuncuyu kolay bulamayacağımız için çok pis sıvayacağız gibi geliyor bana.
Desenize yeni transferlerden birisi de kafası rahatlamış bir Arda.
Insua - Arda sol kanadı lige damga vurur.
Aynen doğru tespitler. Ardanın yükü epey hafifleyecek artık, bundan sonra bir açılma yaşayabilir. Üstelik arkasında elano ve misi gibi pasörlerle oynayacak. Baros'tan da gol krallığı bekliyorum ben inşallah
hacı oraya sağ kanadı da ekle
Bu arada şunu da unutmayalım. Rijkaard'ın sisteminde beklerin önemi inanılmaz büyük. Sağda Sabri zaten iyiydi, şimdi sola da Insua gelince sol kanatta Insua-Arda uçar gider.
Geçen seneye oranla dikkat edin en büyük zaaflarımızdan birisi kanat oyuncuları defansa yardım etmiyordu, Eskişehir maçından itibaren artık top kaybedince bütün oyuncular rakibi kovalayıp baskı yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli
Geçen seneye oranla dikkat edin en büyük zaaflarımızdan birisi kanat oyuncuları defansa yardım etmiyordu, Eskişehir maçından itibaren artık top kaybedince bütün oyuncular rakibi kovalayıp baskı yapıyor.
Rijkaard iyi ayar çekmiş anlaşılan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme