Şimdi Ara

ÇOK SEVDİĞİM KIZIN SEVGİLİSİ VAR NE YAPMALIYIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben 7 yıldır bir kızdan hoşlanıyorum onu gerçekten çok çok çok ama çok seviyorum çok güzel bir kız.
    Kızı 7 yıldır seviyorum çünkü ilk okul da 1. sınıftan 4.sınıfa kadar aynı sınıftaydık.Ve ilk okulda tembel olduğum için Öğretmenimiz beni sürekli sınıfa rezil ediyordu ben de çok utanıyordum ve artık ağlıyordum resmen utancımdan ilk okulda kötü bir Geçmişim oldu yani.Şuan da orta okul 8.sınıfa gidiyoruz.
    Ben 8/A kızda 8/B sınıfında sınıflar yan yana.Ben ilk okulda tembel ve boş biriydim gerçekten de ama şuan ne tembel ne de boş Biriyim.Şuan çalışkan da değilim çalışkan ve tembelin arasındayım öyle söylim.Ve o çok sevdiğim kızın sevgilisi varmış.
    sanırım 1-2 yıldır sevgilisi varmış şuan ki sevgilisi yani. şuan ki sevgilisinden önce 3 tane sevgilisi vardı.
    Ayrıldı 3'ünden de.Şuan sadece 1 tane sevgilisi var.Sevgilisi 8/C sınıfında. sınıflar yan yana başta C ortada B sonda A sınıfı.
    Sevgilisi sanırsaamm ıııı... 1.30 larda boyu.kızın boyunun %75 kadar yani.Sevgilisi serseri tipli o sevgilisini ne zaman görsem
    Onu dövmek istiyorum.Sinir oluyorum ona onunla kızdan hoşlandığımı paylaştım bana şekil felan yaptı.Bende onu uyardım sabrım bir Yere kadar dedim seni sonunda döverim dedim.Şuan sevgilisi ile sadece bazen selamlaşıyoruz.Döversem çocuğu arkasını çağırcak Benden yaşça büyük kişileri hemde.yani kızın sevgilisini döversem başım belki büyük bir belaya girebilir.Ama sevdiğim kız için Değer bence.Acaba kıza gidip onu çok sevdiğimi itiraf etsem ona iltifat etsem şahsen eski sevgilisini bırakıp kendisi benden hoşlanır mı ? Bana gelirmi yani ?

Sizce ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Ahmet4735 -- 1 Ocak 2020; 18:57:17 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevdiğin Kızın Sevgilisi Varsa Ne Yapmalısın?

Sevdiğin kızın sevgilisi olması zor ve üzücü bir durum olabilir. Ancak, böyle bir durumda ne yapacağını bilmek önemlidir. İşte bu durumu ele alırken izleyebileceğin bazı adımlar:

• Hislerini Kabullen: Öncelikle, sevdiğini kızı kaybettiğin gerçeğini kabul etmek önemlidir. Üzüntü, hayal kırıklığı ve öfke gibi duygular hissetmen doğaldır. Bu duygularla baş etmene izin ver.

• Mesafe Koy: Sevdiğin kızdan biraz mesafe koymak, duygularını işlemene ve kendini toparlamana yardımcı olabilir. Onunla sık sık iletişim kurmaktan kaçın ve sosyal medya hesaplarını takip etme.

• Kendine Odaklan: Bu süre zarfında kendine odaklanmak önemlidir. Hobilerine zaman ayır, sevdiğin şeyleri yap ve kendini geliştirmeye çalış. Sağlıklı bir şekilde yemek ye, düzenli egzersiz yap ve yeterince uyu.

• Diğer İnsanlarla Konuş: Duygularını güvendiğin arkadaşların, aile üyelerin veya bir terapistle paylaş. Destekleyici insanlarla konuşmak sana yardımcı olabilir ve yalnız olmadığını hatırlatabilir.

• Sabırlı Ol: Bu süreci atlatmak zaman alacak. Sabırlı ol, kendine şefkat göster ve işlerin zamanla iyileşeceğini unutma.

• Saygılı Davran: Sevdiğin kızın ilişkisine saygı duymak önemlidir. Onunla veya sevgilisiyle ilgili olumsuz konuşmalar yapmaktan kaçın.

• Geleceği Düşün: Durumun gelecekte değişmesi olasıdır. Sevdiğin kızın sevgilisiyle ayrılması ya da senin için daha uygun birinin karşına çıkması mümkün. Bu olasılıkları aklında tut ve umudunu kaybetme.

Bu adımları izlemek kolay olmayabilir, ancak sevdiğini kızı kaybetmenin üstesinden gelmene ve geleceğe olumlu bir şekilde bakmana yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şakadır herhalde
  • Alllahim ne olur troll olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tommy Vercetti. kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeş ama inan ki unutamıyorum kızı bir türlü aklımdan çıkmıyor bende onu seviyorum yani anlayış gösterirsen sevinirim haklısın sende kızları felan boşvermem lazım lise sınavına çalışmam lazım şuan ama lütfen anla beni ben o kızı inanılmaz derecede seviyorum.onunla arkadaş yada kanka olup ileride sevgili olursam kafa çok rahatlar ve çok mutlu olurum o yüzden kızı bırak laflarını görmek,duymak istemiyorum. sağol tavsiyen için
  • Liseye geçince ayrılacaksın zaten. Bırak kızı kendi halinde dersine çalış.
  • Arkadaşlar sizde anlayış gösterin lütfen kız benim oturduğum mahallenin az aşağısında oturuyor yani lisede ayrılıcaz zaten onu dışarıda görmüş olurum mantıken. siz lütfen sadece bana ne yapmam gerektiğini yazın kız ile knk olup ileride sevgili olmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Ahmet4735 -- 1 Ocak 2020; 19:3:28 >
  • Ha bu arada hepiniz dersine çalış demişsiniz zaten gerektiği kadar çalışıyorum rahat olun derslerle bir sorunum yok tek derdim Hoşlandığım kız anladınız mı? arkadaşlar yinede tavsiyeleriniz için çok teşekkürler
  • Git konuş kızla başka nasıl olabilir telepati fln mı düşünüyon

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Srvgilisini baştan çıkart sonra u dönüşü yapıp kızı kap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün meseleyi kendisiyle daha önce paylaşmış olduğum bir yakın arkadaşım gidip konuyu tekrar açtı kızın sevgilisine söyledi meseleyi ama benim iyiliğim için yaptı bunu.Kızın sevgilisi sınıfıma gelip bana şekil yaptı yok işte ''SANA O KIZI UNUT DEDİM LAN'' felancasına laflar attı bana tekme atmaya çalıştı yüzüme vurmaya çalıştı onu tam dövecektim ki diğer arkadaşlar sınıfına götürdü onu.Bende onun sınıfına gittim ve arayı tutturmaya çalıştım ama hala bana vurmaya çalışıp küfür etmeye çalışıyordu bu sefer gerçekten onu dövecektim ama yine yanımızdaki arkadaşlar izin vermedi bana ''BOŞ VER SEN ONU ÇIK SINIFTAN OLAY BÜYÜMEDEN''dediler ben inatla çıkmadım. en son çok sevdiğim bir arkadaşım benim dışarı çıkmamı istedi olay büyümesin diye
    Tamam dedim kırmadım arkadaşımı.Sonra sınıfta arkadaşlara konuştum (erkek erkeğe konuştuk) biri 3 kişi arkandayız dediler ve arkandayız diyen arkadaşlarım da gerçekten en iyi en yakın arkadaşlarımdı ''SANA BİR TERSLİK YAPARSA BİZE GEL BİZ ELEMANLARIMIZI ÇAĞIRIRIZ ONUN İŞİNİ BİTİRİRİZ''dediler.Tamam dedim sağ olun dedim ama benim yüzümden başınız boş yere büyük belaya girer dedim ama dinlemediler inatla arkandayız dediler tamam dedim eywallah dedim.arkandayız diyen arkadaşlarımdan biri dedi ki bana sen bugün iyice bir düşün bu meseleyi.kararını ver biz de ona göre hareket edelim dedi tamam dedim.''Eğer kararın kızı bırakmamak ise sende istersen gidip kıza bildiricem ondan çok hoşlandığını''ve ''sevgilisine de söylicem'' dedi.''Eğer sevgilisi başkalarını çağırıp bize karışırsa onu dövücez dedi kamyon kamyon adamlarla hemde dedi.ŞİMDİ ARKADAŞLAR BU İŞ BÜYÜRSE ALLAH ETMESİN BIÇAKLAR SİLAHLAR KONUŞABİLİR.Ve bunlar olursa da hepsi benim suçum olmuş olur.Çok büyük bir yanlış yapmış olurum.Kızın benden hoşlandığını öğrenmek için arkadaşım kıza sorcam dedi

SİZ NE ÖNERİRSİNİZ

EVET : KIZI BIRAKMA ! GİT SOR BAŞIN BELAYA GİRSEDE.

HAYIR : BIRAK KIZI GİTSİN BAŞINI BOŞ YERE BÜYÜK BİR OLAYA SOKMAYA GEREK YOK !

SİZCE HANGİSİ DAHA MANTIKLI İYİCE BİR DÜŞÜNÜN. ÇOĞUNUZ HAYIR'I SEÇMEMİ İSTİCEK AMA O BİRAZ ZOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Ahmet4735 -- 5 Ocak 2020; 16:54:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Ahmet4735

Arkadaşlar bugün meseleyi kendisiyle daha önce paylaşmış olduğum bir yakın arkadaşım gidip konuyu tekrar açtı kızın sevgilisine söyledi meseleyi ama benim iyiliğim için yaptı bunu.Kızın sevgilisi sınıfıma gelip bana şekil yaptı yok işte ''SANA O KIZI UNUT DEDİM LAN'' felancasına laflar attı bana tekme atmaya çalıştı yüzüme vurmaya çalıştı onu tam dövecektim ki diğer arkadaşlar sınıfına götürdü onu.Bende onun sınıfına gittim ve arayı tutturmaya çalıştım ama hala bana vurmaya çalışıp küfür etmeye çalışıyordu bu sefer gerçekten onu dövecektim ama yine yanımızdaki arkadaşlar izin vermedi bana ''BOŞ VER SEN ONU ÇIK SINIFTAN OLAY BÜYÜMEDEN''dediler ben inatla çıkmadım. en son çok sevdiğim bir arkadaşım benim dışarı çıkmamı istedi olay büyümesin diye
    Tamam dedim kırmadım arkadaşımı.Sonra sınıfta arkadaşlara konuştum (erkek erkeğe konuştuk) biri 3 kişi arkandayız dediler ve arkandayız diyen arkadaşlarım da gerçekten en iyi en yakın arkadaşlarımdı ''SANA BİR TERSLİK YAPARSA BİZE GEL BİZ ELEMANLARIMIZI ÇAĞIRIRIZ ONUN İŞİNİ BİTİRİRİZ''dediler.Tamam dedim sağ olun dedim ama benim yüzümden başınız boş yere büyük belaya girer dedim ama dinlemediler inatla arkandayız dediler tamam dedim eywallah dedim.arkandayız diyen arkadaşlarımdan biri dedi ki bana sen bugün iyice bir düşün bu meseleyi.kararını ver biz de ona göre hareket edelim dedi tamam dedim.''Eğer kararın kızı bırakmamak ise sende istersen gidip kıza bildiricem ondan çok hoşlandığını''ve ''sevgilisine de söylicem'' dedi.''Eğer sevgilisi başkalarını çağırıp bize karışırsa onu dövücez dedi kamyon kamyon adamlarla hemde dedi.ŞİMDİ ARKADAŞLAR BU İŞ BÜYÜRSE ALLAH ETMESİN BIÇAKLAR SİLAHLAR KONUŞABİLİR.Ve bunlar olursa da hepsi benim suçum olmuş olur.Çok büyük bir yanlış yapmış olurum.Kızın benden hoşlandığını öğrenmek için arkadaşım kıza sorcam dedi

SİZ NE ÖNERİRSİNİZ

EVET : KIZI BIRAKMA ! GİT SOR BAŞIN BELAYA GİRSEDE.

HAYIR : BIRAK KIZI GİTSİN BAŞINI BOŞ YERE BÜYÜK BİR OLAYA SOKMAYA GEREK YOK !

SİZCE HANGİSİ DAHA MANTIKLI İYİCE BİR DÜŞÜNÜN. ÇOĞUNUZ HAYIR'I SEÇMEMİ İSTİCEK AMA O BİRAZ ZOR
    Alllahim ne olur hayal gucu yuksek birisi olsun. Ne olur troll olsun ne olurrr

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Ahmet4735

Haklısın kardeş ama inan ki unutamıyorum kızı bir türlü aklımdan çıkmıyor bende onu seviyorum yani anlayış gösterirsen sevinirim haklısın sende kızları felan boşvermem lazım lise sınavına çalışmam lazım şuan ama lütfen anla beni ben o kızı inanılmaz derecede seviyorum.onunla arkadaş yada kanka olup ileride sevgili olursam kafa çok rahatlar ve çok mutlu olurum o yüzden kızı bırak laflarını görmek,duymak istemiyorum. sağol tavsiyen için
    Ulan 8e giden uşağa bak gelmiş burada millete kardeş falan diyo
  • daha çok küçüksün be abicim boşver bu işleri kimleri kimleri seviceksin daha ohoooo :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Vercetti.

Bu mesaj silindi.
    Sütünü iç yazmandaki amaç nedir? Süt her yaşta içilebilir. Süt içmenin nesi var?

• bobsantino kullanıcısına yanıt
    Süt duyarı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel csb. Günlük güncelle boş zamanlarımda okurum değişik olmuş...

• Arkadaşlar biri yazmış ''8e giden çocuk kardeş diyo bize'' diye bak arkadaşım ben kardeşim dedimde kötü bişey mi demiş oldum
    Kötü bir lafmı ? Ne diyim arkadaş mı diyeyim ?
  • Bu tür konularıda hep yeni üyeler, mesajı olmayanlar açıyor
  • Yalnız sevmesini değil, vazgeçmesini de biliriz.

Vazgeç delikanlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.