Şimdi Ara

Çok Sessiz 3.5 HDD Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Link bunu düşünüyorum.acaba bu hdd sessiz mi çalışıyor.aynı fiyatta sessiz hdd tavsiye edermisiniz?

• arkadasım bu urune ne kadar sessız desekte hıcbır dısk sessızlıkte 410as nın elıne su dokemez

ben wd seslı calısıyor dıye bılıyorum ozellıkle uzun kullanımda ses sevıyesı baya artıyor
  • Bende 250gb(2500ks) ve 750gb(aaks) wd harddisk var 1 tanesi 3 senelik diğeri ise 7 aylık ikisinde de ne motor sesi ne de titreşim olarak rahatsız edici ses var. Wd nin black serisie sessiz deniliyor fakat kullanmadığım için bilemeyeceğim
  • Hocam yeni WD Caviar Green 1 Tb aldım. Samsung'tan daha sessiz şu anda. En azından fikir vermek açısından yorum yazayım dedim. Ama ileride ne olur görmek lazım tabii ki....
  • seagate 250 lik var çok sessiz 410as
  • İlk zamanlarda her ne kadar sessiz olsa da zamanla ses yapmaya başlıyabiliyor disklerin serin çalışmasında fayda var.

http://www.evrenshop.com/asp/show_stock.asp?product=x41 Bende bu ürün var hd ısısı 25-28 arasında.

Alternatif soğutmalar da var tabi.

http://www.evrenshop.com/asp/listgroup.asp?group=0105

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 2 Mart 2009; 14:49:57 >

• Öyle sessiz bir hdd artık yok ama Seagate 7200.12 tavsiye ederim .Bugüne kadar Samsung kullandım sessizlik tercihim için fakat tek plakayı geçtiği zaman malesef Samsung da sesli çalışıyor (750gb aldım ertesi gün satışa koydum ).Sessiz bir hdd isityorsan tek plaka olacak ki bu da max 500gb demek .Eğer bundan büyük kapasite alacaksan sessiz olamaz .Tek plakada da benim yeni aldığım 500gb Segate 7200.12 de günümüz hdd leri içerisinde oldukça sessiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sakın alma 7200.12 ve 11 serisinden forumu araştır herkesin başı bela da o disklerle 500gb + üzeri sorunlu..320 alırsan firmware güncellemen gerekebilir.

seagate alacaksan 250 gb alacaksın sata2...hem hızlı hem sessiz hemde sorunsuz..ben kullanıyorum ve asla sesi duyulmuyor disk aktif olarak çalışırken bile....kulağını dayaman lazım anca

son olarak seagate 250 gb tek plak 2 kafadan oluşur...tek plak için en az 500 gb falan hikaye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 2 Mart 2009; 0:45:20 >
  • 7200.10 ince kasa seagae hdd ler gerçekten çok sessiz bulabilirsen mutlaka al derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.