Şimdi Ara

Çok şanssızım keşke 1 işim rast gitse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okula kolay gideyim diye şehirdışından geldim sınavlar sabah gidip yetişeyim diye masraf yaptım okula yakın yer ayarladım sınavlar ertelendi. uyurken ağzım açılıyo salyam akıyodu burnumdan düzgün nefes alsam iyi uyurum dedim burun ameliyatı oldum burnum o kadar kısalıp kaldırılmış ki üst dudağım yukarı çekiyor dudaklarım kapanmıyor artık uyurken değil her zaman ağzım açık+ burnumun kalan kısmı feci kötü gözüküyor yüzümün ortasında 2 burun deliği var sadece voldemorta döndüm.

• ŞOASJDLASDLKASMLJDASLKDAS ALLAHIN VERDİĞİ BURNU BEĞENMEZSEN OLACAĞI BU ÇARPILMIŞSIN İŞTE VOLDEMORT GİBİ KALSHDLŞASDASD UMARIM CİDDİ DEĞİLDİR KONU LIASHDŞASDASD

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

ciddi ameliyattan önce kan vericem diye konu da açmıştım hatta konuya iğneden korkuyorum ama sonucu güzel olacak o yüzden katlanacam artık falan yazmıştım Çok şanssızım keşke 1 işim rast gitse çok güzel oldu sonuç. eski hali de kötü değildi ona yanıyorum sadece burnum değil bütün yüzüm mahvoldu

Çok şanssızım keşke 1 işim rast gitse

şu elemanın dudakları aralık haline benziyorum. bunu okuyan burun ameliyatı olmayı düşünen varsa tekrar düşünsün doktoru iyi seçsin istediği burnu önden yandan tasarlatsın burun aşırı kötü olmadığı sürece de asla değmez. hafif yamukluk az bi kemer yüzü etkilemiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.