Şimdi Ara

Çok pişmanım yardım edin nolur

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 haziranda geneleve gittim, prezervatif kullandım ama aids olmaktan korkuyorum fobi başladı resmen piskolojim darmadağın oldu;
    genel evdeki kadınlarda aids olsa katliam çıkmazmı arkadaşlar günde kaç kişi gidiyor oraya aids kontrolleri vardır diye düşünüyorum
    nolur yardım edin arkadaşlar bişeyler söyleyin deliricem
  • Her cuma kontrolden geçiyorlar diye biliyorum şapka da varsa bir şey olmaz ama delik değildir umarım.
  • kesin aids olmuşsundur geçmis olsun tedavisi çok zor ,zorlu bir süreç seni bekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çay Erdal Bakkalda İçilir

Her cuma kontrolden geçiyorlar diye biliyorum şapka da varsa bir şey olmaz ama delik değildir umarım.

3-4 dakka sürdü boşalmadım bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

kesin aids olmuşsundur geçmis olsun tedavisi çok zor ,zorlu bir süreç seni bekliyor

tamam kardeş sağolasın
  • birşey olmaz ama bir daha gitmeyeceğine eminim.
  • hemen ortaya çıkmaz olsa bile kuluçka dönemi var.geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • korkma bişey olmaz
  • İstahsizlik ve hafif bas donmesi varmi

• quote:

kesin aids olmuşsundur geçmis olsun tedavisi çok zor ,zorlu bir süreç seni bekliyor

tedavisi yok ki kanser mi bu ilaçları kullanırlarsa bi ömür onunla yaşıyorlar

• aids araştır biraz belirtiler falan uyuyorsa git doktora.
  • ilk belirtiler genelde 1ay geçtikten sonra görülür. 2 hafta sonra derim döküldü, atelşlendim ishalim falan diye konu açarsan adminlere söyleyin arkdaşlar da karantinaya alsınlar mazaallah bize de bulaşmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

tedavisi yok ki kanser mi bu ilaçları kullanırlarsa bi ömür onunla yaşıyorlar

:( peki

• Cinsellikte ilk yaşanan tecrübeler böyle oluyor işte.İlla birşey buluyor insan kafaya takacak.Kimi korunduğu halde acaba hamile kalmış mıdır der kafayı yer,kimisi korunduğu halde acaba AIDS kaptım mı der.
  • ders olur.

• 1.cisi kontrolludur, 2.cisi prezervatif var zaten rahat ol. Ben de zamaninda prezervatifsiz yapmistim ama guzel saglam kariydi private cagrilanlardan, sikinti olmadi cok sukur
  • İlk önce çükün ucundan kurumaya başlayacak, sonra baş dönmesi ağrısı derken saçlar dökülecek, deride izler, uzun sürede geçmeyen yaralar çıkacak.... sonra cenaze namazında nasıl bilirdiniz derlerse "çüküne sahip çıkamadı telef oldu" derim valla.

Şaka len şaka, gitmezsin bi daha.
  • o hastalık 10 sene sonra bile ortaya çıkabilir. anlıyacağın daha çok zamanın var

şaka şaka.. ama 10 yıl gerçek kanka kuluçka dönemi.

sen şapkanı takmışsın onlarda mal değildir kendini öldürmeyede meyilli değillerdir. kontrol olurlar. yoksa bile bile ölüme gitmek çok saçma.. tabi kırık biri değilse.

sende içini rahatlatacaksa git hastaneye test yaptır. bişey çıkmaz tabi. 6 ay sonrada git yine bişey çıkmazda için rahat eder. bi şeyde olmaz..
  • Oradakiler devamlı kontrolde ve sende korunmuşsun ihtimal çok düşük ama sen bi daha gitmemeye dikkat et.
  • helva ıcın adres ver 1 hafta sonra gelelım lakın antep fıstıklı olmazsa arkandan saydırırık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.