Şimdi Ara

ÇOK ÖNEMLİ OKUYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Merhaba ben 2040 yılından geliyorum ismim ilker bu hesabın sahibiyim yakında dünyada çok büyük kaos olacak lütfen herkes hazırlıklı olsun nedeni bilinmeyen doğal felaketler olacak ve ardından alsewyan ırkı dünyayı istila edecek heryere duyurun lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çabuk bu konuyu sil veya mesajını editle. Dedik dedik dinlemediler al işte sonucu. Seni de bulacağız merak etme.
  • sen kimsin neden silmemi istiyorsun yoksa alsewyan ajanı mısın?

• Ortaokullu konusunun linkini atsın biri kardeşe,yolunu şaşırmış
  • Alsewyan ırkından kockj.Bu düzenbazı dinlemeyin barış için geliyoruz sadece gelmişken dünyanın zengin madenlerinden biraz(çok) örnek almak istiyoruz NOT:Sakın yanlış anlaşılmasın madenlerinizi incelemek istiyoruz yoksa kendi dünyamızın kaynakları bittiği için falan değil yani

• 281 mesaj acaba neyle ilgili merak ettim şimdi.
  • demek şimdiden geldiniz ha dünyaya?ne yapacağınızı biliyorum gelecekten gelen birini durduramazsın

• block.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -StrongeR-

LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUN
    Merhaba ben 2040 yılından geliyorum ismim ilker bu hesabın sahibiyim yakında dünyada çok büyük kaos olacak lütfen herkes hazırlıklı olsun nedeni bilinmeyen doğal felaketler olacak ve ardından alsewyan ırkı dünyayı istila edecek heryere duyurun lütfen

Ne içmiş la bu ? Neyin kafasını yaşıyon olm ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

281 mesaj acaba neyle ilgili merak ettim şimdi.

bu hesap benim yani geçmişteki ben aslında özel bilgisayarım sayesinde gelecekteki ekibimle iletişime geçebileceğimi düşünmüştüm ama zaman atlaması sırasında bozulduğu için normal bir bilgisayardan giriş yapmak zorunda kaldım bağlantı için ancak bu site aklıma geldi

•  ÇOK ÖNEMLİ OKUYUN
  • çok film izliyorsun gelecekten geldiğini kanıtla uncherted 4 ne zaman çıkacak ?
  •  ÇOK ÖNEMLİ OKUYUN
  • Tekrar 2040 yılına döneceksin ne de olsa.. Yaşamak istiyorsan dönme
  • Tamam steins gate izledin anladık hatta film olan animesini çevirmiştik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahuna Bodom

Tekrar 2040 yılına döneceksin ne de olsa.. Yaşamak istiyorsan dönme

zaman kemerim bozuldu istesemde dönemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Ne yapayım artık

Alsewyan ırkından kockj.Bu düzenbazı dinlemeyin barış için geliyoruz sadece gelmişken dünyanın zengin madenlerinden biraz(çok) örnek almak istiyoruz NOT:Sakın yanlış anlaşılmasın madenlerinizi incelemek istiyoruz yoksa kendi dünyamızın kaynakları bittiği için falan değil yani

kardeşim bişeye de atlamayın ya. marstaki madenlere çöktünüz dünyadakilerde size kalır dediniz sesimizi çıkarmadık. şimdi dünyaya hakkımızı almaya geldik karşımızda yine siz. dünyayı keşfeden büyük büyük büyük dedem şekirto alsewyanın şasesi sızlayacak hurdalıkta. hakkımızı yemeyin çabuk gezegene geri dönün. Bu arada burada insan diye canlılar varmış, ızgarada nefis oluyolarmış dönüşte getiririm bi kaç bin tane ziyafet çekeriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım

quote:

Alsewyan ırkından kockj.Bu düzenbazı dinlemeyin barış için geliyoruz sadece gelmişken dünyanın zengin madenlerinden biraz(çok) örnek almak istiyoruz NOT:Sakın yanlış anlaşılmasın madenlerinizi incelemek istiyoruz yoksa kendi dünyamızın kaynakları bittiği için falan değil yani

kardeşim bişeye de atlamayın ya. marstaki madenlere çöktünüz dünyadakilerde size kalır dediniz sesimizi çıkarmadık. şimdi dünyaya hakkımızı almaya geldik karşımızda yine siz. dünyayı keşfeden büyük büyük büyük dedem şekirto alsewyanın şasesi sızlayacak hurdalıkta. hakkımızı yemeyin çabuk gezegene geri dönün. Bu arada burada insan diye canlılar varmış, ızgarada nefis oluyolarmış dönüşte getiririm bi kaç bin tane ziyafet çekeriz

fake alsewyan lar insan yemez ayrıca metal değiller kemiksi bi yapıları var

• quote:

Orijinalden alıntı: -StrongeR-

quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım

quote:

fake alsewyan lar insan yemez ayrıca metal değiller kemiksi bi yapıları var

Bozmasana ne güzel yazdım ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.