5.5 senelik ilk ilişkimiz , her şey mükemmel. O benim aileme ben onun ailesine girip çıkıyorum seviliyoruz. Aniden saçma sebeple bitti , ardına düştüm. Annesi ve yengesi , biz sevgili iken varlığını bir kere duyduğum ‘hayırlı kısmet’ olan X kişisi ile tanıştırmış. Kız ona , o kıza hediye. Ailecek dışarı da yemeklere gidilmiş. Kısaca çocuk 2-3 kuruş para kazanıyor diyerek kızın aklına girmişler. Kız seni çok seviyorum aşığım diyerek ayrılmıştı. Bi ara barıştık bunlara göz yumdum. Tekrar bitti. Baskı altın da benden ayrılmış , ayrılmaya bilir. Çok sevdiğini söylerdi ailesine , bir gaz ile 5.5 senelik ilişki biter mi ? Bence bitmez. Olay şurada o kadar çok bir birimize bağlıydık hala için buruk. Ben o kadar çok sinirlendim ortak arkadaşımıza saydırdım , üstü kapalı bayağı sövdüm (küfür etmedim)
Şimdi ben ihanet , kısmen aldatılma , terk edilme...
Hepsini yaşattı ve ben arkasından sadece onun ve ailesinin yaptıklarını ortak tanıdığa söylediğim için pişmanım ve vicdan azabı çekiyorum... hiç bir sırrı açıklamadım , hiç bir özeli paylaşmadım sadece ve sadece bana yaptığı ihanetleri anlattım sizce gerçekten saf mıyım ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |