Şimdi Ara

Çok Miss Click Yapıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
10.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• miss click? atiyorum adami kitelarken uzerine mi yuruyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miss click yapmayarak
    Edit: yetenek lazım ben hiç yapmıyorum mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 17 Aralık 2014; 14:46:14 >
  • osu oyna bol bol

• A kullan a yida smartcast yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farm falan da kaçırıyorum miss click yüzünden.
  • arada bana da oluyor cok takma. mouse monitor cozunurluk uclusu buna bir etken tabi ve aa bir cozum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elinin ayarıyla alakalı daha çok oynamaktan başka bi çözümü de yok.

• mouseun vücudunun bir parçası olduğunu düşün.El gibi parmak gibi o yüzden okula giderken ders dinlerken elinin altında sürekli bi mouse bulundur etkisini ilerde anlayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

mouseun vücudunun bir parçası olduğunu düşün.El gibi parmak gibi o yüzden okula giderken ders dinlerken elinin altında sürekli bi mouse bulundur etkisini ilerde anlayacaksın.

• Mouse kaç dpi değerine ayarlı ?

Ben tüm oyunlarda 1600 de oynuyordum son zamanlarda 1800 yaptım.X7 gibi dpi değerleri ayarlanabilen başlangıç seviyesi bi mouse almanı öneririm , eğer dpi değiştirebildiğin bi mouse varsa belki de kendine uygun olmayanı kullanıyor olabilirsin.1000 dpi ile mouse u hemen istediğin yere götürüp tıklamanla 1400 dpi ile aynı şeyi yapman çok farkeder.
  • Misclick olmasin o

• Osu oyna 4-5 yıldızlı mapleri %90üstü ile bitirmeye başladığında missclick yaşamazsın yada çok az yaşarsın

• lole başladıktan sonra osuyada başladım ve inanılmaz bir şekilde reflekslerim gelişti ya tecrübelendim ya da osunun bende bıraktığı etki olumlu
  • quote:

mouseun vücudunun bir parçası olduğunu düşün.El gibi parmak gibi o yüzden okula giderken ders dinlerken elinin altında sürekli bi mouse bulundur etkisini ilerde anlayacaksın.

@HonanımDaber

Hocam bu dpı a nerden bakıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Mouse kaç dpi değerine ayarlı ?

Ben tüm oyunlarda 1600 de oynuyordum son zamanlarda 1800 yaptım.X7 gibi dpi değerleri ayarlanabilen başlangıç seviyesi bi mouse almanı öneririm , eğer dpi değiştirebildiğin bi mouse varsa belki de kendine uygun olmayanı kullanıyor olabilirsin.1000 dpi ile mouse u hemen istediğin yere götürüp tıklamanla 1400 dpi ile aynı şeyi yapman çok farkeder.

hocam avatarının tam boyutlusunu atabilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

quote:

@HonanımDaber

Kullandığın mouse'un içinden bir cd çıktıysa veya modeline göre internetten software indirebiliyorsan ordan DPI'ı ayarlayabilirsin.
    Mouse'un modelini söyleyebilirsin güzel olabilir ayrıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: YouGetRekt

quote:

quote:

@HonanımDaber

Kullandığın mouse'un içinden bir cd çıktıysa veya modeline göre internetten software indirebiliyorsan ordan DPI'ı ayarlayabilirsin.

Mouse'un altına bakarak

microsoft wireless mobile mouse 1000(??)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YouGetRekt

quote:

quote:

@HonanımDaber

Mouse'un altına bakarak

microsoft wireless mobile mouse 1000(??)

Kullandığın mouse dpi ayarlamana izin vermiyosa ister 1000 olsun ister 1200 , değiştirip deneme fırsatın olmaz olay farklı dpi değerlerinde senin performansında ne değişecek onu görebilmen.

Ben birkaç senedir x7 kullanıyorum sadece tekerinde sıkıntı çıktı.Aşağı yukarı kaydırmada takılma oluyor tekerle oynamak gerekiyor sürekli.Ama bu x7nin kronik sorunu ve alındıktan uzun süre sonra ortaya çıkıyor , okuduğum yorumlarda bunu gördüm.O yüzden çok da önemli değil , alırsan uzun süre o sorun çıkmadan oynayabilirsin.Yaklaşık 50 liraya almıştım h.buradadan.

Sonra kullandığın wireless mouse en basit wireless mouselardan ve gecikme sorunu oluyor (kablodan iletmediği için).Belli bi fiyatın üstüne çıkmadığın sürece (+100 lira tahmini , belki daha fazla) wireless mouselarda gecikme sorunu sıkıntı yaratır.Hele lol oynarken zaten herşey milisaniyeler içinde gelişiyor , bir de klasik microsoft wireless mouse ile oynaman potansiyelini düşürmen demek.

Bir oyuncunun bu tepki süresinin performansı nasıl etkilediğini anlayabilmesi için önce değişken dpi lı en azından x7 gibi giriş seviyesi bir oyuncu mouse u almalı.15 yaşında sendeki mouse ile oyun oynamaya başlamış bi adam 20 yaşına kadar o mouse u kullansa , oynadığı oyunlarda onun için sıkıntı çıkmaz , dpi filan neymiş ben gayet iyi oynuyorum der.Ama dpi değişebilen bi mouse verirsin , kendine göre belli bi dpi ile başlar performansında değişme olur.Ben elime microsoftun klasik wireless mouse unu alınca gecikme olduğunu hissediyorum , milisaniye olsa da farkediyor insan , al bi x7 istediğin dpi a ayarla , soldaki 2 tuşuna herhangi tuşu ata , macro kullan rahat et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

Osu oyna 4-5 yıldızlı mapleri %90üstü ile bitirmeye başladığında missclick yaşamazsın yada çok az yaşarsın

4-5 yıldızlı beatmapleri %90 üstü bitirse Challenger olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.