Şimdi Ara

Çok minik pas,çürükler için büyümeden ne yapılmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
50.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu çürük/paslar daha fazla büyümeden nasıl önlemimizi alabiliriz ? Pas sökücü ile pasını alıp,ardından da cila uygulaması yapılıp mı ?

Yoksa direkt üzerine hafifçe cila sürsem daha fazla büyümesini engeleyebilirmiyim ?

Ne hikmetse çamurlukların olduğu yerde hiç yok fakat tavanda ve kapının iç taraflarında çok azıcık var,daha yeni başlamış diyebilirim.

• Kimse bilmiyor heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenon_06

Kimse bilmiyor heralde

Araba volkswagen polo de golf de passat de burası şenlenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

quote:

Kimse bilmiyor heralde

Yok renault o kadarına güç yetmiyor Vosvoscular çok var heralde

• quote:

quote:

quote:

Kimse bilmiyor heralde

Yok renault o kadarına güç yetmiyor Vosvoscular çok var heralde

Hemde ne biçim

• %100 çözümün bende

Piyasa da satılan herhangi bir KALIN pasta (kahverengi) olur genellikle pas noklarına sür zaten görürsün o misket gibi pas aslen çok ufak bi açık sac halini alır pastayı koklatsan yeter direk gider turuncu pas lekesi üstünede marka model pek farketmez TEFLON cila düz değil TEFLON cila uygula temiz bi şekilde yaparsan 6 ay garantili paslanma durur cilayı aracın her yerine uygula ancak kalın pastayı komple sürme araca sadece pas lekelerine

99 model hyundai accent aracımda tavanda çıkmıştı 2 yıl önce 2-3 tane bu kış mübarek 10 -15 civarı oldu herkes çıkmaz diyodu autoking ziebart sonax bu firmalar dahi kazınıp boyanması gerekir diyorlardı fakat toplamda 20 tl ye kendi işimi kendim hallettim 6-7 ay sonra aracı sattım ve en ufak pas lekesi yoktu

Kalın pasta olarak ÇBS tavsiye ederim TEFLON cila olarakta sonax würth gibi kaliteli bir cila kullan derdine derman olacaktır kesinlikle rütuş yapma pas lekelerine 101 dalmaçyalıya döner aracın

SAYGILAR

• Eğer ankara'da isen direk kendimde yardımcı olabilirim.
    o kadar can sıkıcı bi olayki bu araca hurda gözüyle baktırır insana ki uzun araçtırma ve deneyden sonra duayeni oldum işin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bazı Çürükler ve Masraf
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben rötuş boyasıyla kapatıyorum üstünü. Bir problem olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozdogan06

Eğer ankara'da isen direk kendimde yardımcı olabilirim.
    o kadar can sıkıcı bi olayki bu araca hurda gözüyle baktırır insana ki uzun araçtırma ve deneyden sonra duayeni oldum işin

Evet Ankara Eryaman'da oturuyorum. Yöntemin nedir ve garantili,kesin çözüm mü ? En ama en önemlisi minimum kaç para lazım ?

• renoysa çöpe at
  • Benim araç da kazasız olduğundan 2003 fabrika boyasıyla duruyor. Ancak kapılar açarken çarpmalardan dolayı boylu boyunca 1mm kalınlığında paslanma var. Ben de bir pasta, sonra rütuş boya sonra da komple cila mı yaptırsam diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Benim araç da kazasız olduğundan 2003 fabrika boyasıyla duruyor. Ancak kapılar açarken çarpmalardan dolayı boylu boyunca 1mm kalınlığında paslanma var. Ben de bir pasta, sonra rütuş boya sonra da komple cila mı yaptırsam diyorum.

Benimde orjinal boya üstelik araç 98 model yaşına göre çok diri duruyor.Tam bahsettiğin yerlerde aynen bende de hafif paslanma oluşmuş.Tavanda sadece 2 küçük nokta var,gerisi güllük,gülistanlık
  • Çok ince zımparayla kazıyın sonra rötuş atın en basiti bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozdogan06

%100 çözümün bende

Piyasa da satılan herhangi bir KALIN pasta (kahverengi) olur genellikle pas noklarına sür zaten görürsün o misket gibi pas aslen çok ufak bi açık sac halini alır pastayı koklatsan yeter direk gider turuncu pas lekesi üstünede marka model pek farketmez TEFLON cila düz değil TEFLON cila uygula temiz bi şekilde yaparsan 6 ay garantili paslanma durur cilayı aracın her yerine uygula ancak kalın pastayı komple sürme araca sadece pas lekelerine

99 model hyundai accent aracımda tavanda çıkmıştı 2 yıl önce 2-3 tane bu kış mübarek 10 -15 civarı oldu herkes çıkmaz diyodu autoking ziebart sonax bu firmalar dahi kazınıp boyanması gerekir diyorlardı fakat toplamda 20 tl ye kendi işimi kendim hallettim 6-7 ay sonra aracı sattım ve en ufak pas lekesi yoktu

Kalın pasta olarak ÇBS tavsiye ederim TEFLON cila olarakta sonax würth gibi kaliteli bir cila kullan derdine derman olacaktır kesinlikle rütuş yapma pas lekelerine 101 dalmaçyalıya döner aracın

SAYGILAR

Çok teşekkürler.Peki bunu neyle yaptınız,üstüpü ?

Önce kalın pasta ile pasları güzelce temizledikten sonra üzerine de koruma amaçlı teflon cila sürersem paslanmayı 6-7 ay durdurur diyorsunuz yani,doğru mu,anlamışım ?

Zaten boya atmayı düşünmüyorum,pas yerleri göze batmıyor,minik minik misket kadar bile değil.Amacım sadece paslanmayı durdurmak

• quote:

quote:

Kimse bilmiyor heralde

Kaşıntınız var sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

quote:

Kimse bilmiyor heralde

Kaşıntınız var sanırım

Maksat yardım olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

quote:

Kimse bilmiyor heralde

Kaşıntınız var sanırım

Maksat yardım olsun

• sana maliyeti en fazla 25-30 tl olur taş çatlasa. Yenimahalledeyim bende cumartesi veya pazar günü buluşabilme olasılığı olursa yer ayarlayabiliriz
  • Hortingen olacak

Benim de şoför kapısının marşpiyel kısmında ufacık bir pas sorunum var. Her kapı açma kapamada gözüme çarptığı için el atmam lazım geliyor.
    Bu konu da aklıma ilk önce olay mahallini kazımak, temizledikten sonra da macun belki de boyayarak geçsem mi bilemedim!

Bu konu da uzman boyacı arkadaşların tavsiyesi olursa dikkate alayım.
    Sağolun varolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.