Şimdi Ara

Çok merak ettiğim bir konu var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani görüyoruz duyuyoruz. Cafelerden rp çekme olayları yok efendim Cafe'de lol oynama keyfi falan bunlar Avrupa'da nasıl işliyor. Samimi olarak soruyorum bize özgü şeyler mi bunlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• takip bende baya merak ettim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip ...
  • Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: Bjovi LXIX

Hani görüyoruz duyuyoruz. Cafelerden rp çekme olayları yok efendim Cafe'de lol oynama keyfi falan bunlar Avrupa'da nasıl işliyor. Samimi olarak soruyorum bize özgü şeyler mi bunlar?

profildeki kim qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

quote:

Hani görüyoruz duyuyoruz. Cafelerden rp çekme olayları yok efendim Cafe'de lol oynama keyfi falan bunlar Avrupa'da nasıl işliyor. Samimi olarak soruyorum bize özgü şeyler mi bunlar?

profildeki kim qnq

Yengen la o, kırarım ağzını

• Takip...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

profildeki kim qnq

kekleme milleti yengen falan diye

• Avrupayı bilmiyorumda Çin'de böyle

• Cafelerde lol oynama var özellikle çin de aşırı fazla. Amerikada da var ama rp çekme yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse mi forumdan zocco ya gitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Avrupayı bilmiyorumda Çin'de böyle

Şu ortama bide bizim internet kafalerdeki ortama bak.Bir tane küçük çocuk yok ve etraf tertemiz,masalar düzenli vs daha uzar bu.Bizim burda ortaya 3-5 masa koyup üstüne bilgisayar koyuyorlar,önüne gelen içeri giriyor.Bilgisayarlar desen oyun oynamak için değil hiçbiri,bildiğin ofis bilgisayarı.Keşke bizimde böyle internet kafemiz olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Keikosh

quote:

Şu ortama bide bizim internet kafalerdeki ortama bak.Bir tane küçük çocuk yok ve etraf tertemiz,masalar düzenli vs daha uzar bu.Bizim burda ortaya 3-5 masa koyup üstüne bilgisayar koyuyorlar,önüne gelen içeri giriyor.Bilgisayarlar desen oyun oynamak için değil hiçbiri,bildiğin ofis bilgisayarı.Keşke bizimde böyle internet kafemiz olsa

o tür yerlerde anasına imza attırıp çocukları direkt içeri almıyorlar bu tür şeyler sadece ülkemizde var.

• quote:

Orijinalden alıntı: FlyNigga

quote:

Orijinalden alıntı: Keikosh

quote:

o tür yerlerde anasına imza attırıp çocukları direkt içeri almıyorlar bu tür şeyler sadece ülkemizde var.

Aynen hocam,haklısın.Daha çok yol gitmemiz lazım.

• Böyle cafeler Türkiye de de var ama dediğin gibi elite burası.Orada da burasının standart bir mekan olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosedaled3

Böyle cafeler Türkiye de de var ama dediğin gibi elite burası.Orada da burasının standart bir mekan olduğunu sanmıyorum.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: rosedaled3

Böyle cafeler Türkiye de de var ama dediğin gibi elite burası.Orada da burasının standart bir mekan olduğunu sanmıyorum.

Olabilir ama görünce özendim bi an.Fazla internet kafeye gitmem ama benim çevremde hiç böyle bir yer yok benim.
  • quote:

türkiyede böyle internet kafe olsun saati 10 tl olsun acımadan veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ranz

quote:

quote:

quote:

profildeki kim qnq

kekleme milleti yengen falan diye

Sondaki işaretinden bunu ayırmak zor birşey değil diye umuyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Valar Morghulis.

Kimse mi forumdan zocco ya gitmez

kadikoy akar kanka
    sadece rp için giderim onun dışında gitmem çok kalabalık yav... etna nın aşağıda bm var orası rahat

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.