Bildirim
Çok merak ettiğim bir konu var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
takip bende baya merak ettim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
takip ... -
Takip
quote:
Orijinalden alıntı: Bjovi LXIX
Hani görüyoruz duyuyoruz. Cafelerden rp çekme olayları yok efendim Cafe'de lol oynama keyfi falan bunlar Avrupa'da nasıl işliyor. Samimi olarak soruyorum bize özgü şeyler mi bunlar?
profildeki kim qnq -
quote:
Orijinalden alıntı: ZeroKinTR
quote:
Hani görüyoruz duyuyoruz. Cafelerden rp çekme olayları yok efendim Cafe'de lol oynama keyfi falan bunlar Avrupa'da nasıl işliyor. Samimi olarak soruyorum bize özgü şeyler mi bunlar?
profildeki kim qnq
Yengen la o, kırarım ağzını
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Takip...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
profildeki kim qnq
kekleme milleti yengen falan diye
-
-
Cafelerde lol oynama var özellikle çin de aşırı fazla. Amerikada da var ama rp çekme yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimse mi forumdan zocco ya gitmez
quote:
Orijinalden alıntı: NDS
Avrupayı bilmiyorumda Çin'de böyle
Şu ortama bide bizim internet kafalerdeki ortama bak.Bir tane küçük çocuk yok ve etraf tertemiz,masalar düzenli vs daha uzar bu.Bizim burda ortaya 3-5 masa koyup üstüne bilgisayar koyuyorlar,önüne gelen içeri giriyor.Bilgisayarlar desen oyun oynamak için değil hiçbiri,bildiğin ofis bilgisayarı.Keşke bizimde böyle internet kafemiz olsa
-
quote:
Orijinalden alıntı: Keikosh
quote:
Şu ortama bide bizim internet kafalerdeki ortama bak.Bir tane küçük çocuk yok ve etraf tertemiz,masalar düzenli vs daha uzar bu.Bizim burda ortaya 3-5 masa koyup üstüne bilgisayar koyuyorlar,önüne gelen içeri giriyor.Bilgisayarlar desen oyun oynamak için değil hiçbiri,bildiğin ofis bilgisayarı.Keşke bizimde böyle internet kafemiz olsa
o tür yerlerde anasına imza attırıp çocukları direkt içeri almıyorlar bu tür şeyler sadece ülkemizde var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FlyNigga
quote:
Orijinalden alıntı: Keikosh
quote:
o tür yerlerde anasına imza attırıp çocukları direkt içeri almıyorlar bu tür şeyler sadece ülkemizde var.
Aynen hocam,haklısın.Daha çok yol gitmemiz lazım.
-
Böyle cafeler Türkiye de de var ama dediğin gibi elite burası.Orada da burasının standart bir mekan olduğunu sanmıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: rosedaled3
Böyle cafeler Türkiye de de var ama dediğin gibi elite burası.Orada da burasının standart bir mekan olduğunu sanmıyorum.
+1
quote:
Orijinalden alıntı: rosedaled3
Böyle cafeler Türkiye de de var ama dediğin gibi elite burası.Orada da burasının standart bir mekan olduğunu sanmıyorum.
Olabilir ama görünce özendim bi an.Fazla internet kafeye gitmem ama benim çevremde hiç böyle bir yer yok benim. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ranz
quote:
quote:
quote:
profildeki kim qnq
kekleme milleti yengen falan diye
Sondakiişaretinden bunu ayırmak zor birşey değil diye umuyoruz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Valar Morghulis.
Kimse mi forumdan zocco ya gitmez
kadikoy akar kanka
sadece rp için giderim onun dışında gitmem çok kalabalık yav... etna nın aşağıda bm var orası rahat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- troll nickler
- lol euw hesap açma
- qq ne demek
- lol chat açma
- rekt ne demek
- riot mmorpg
- afk ne demek
- league of legends sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X