Şimdi Ara

Çok küçük yalıtımlı alanları soğutmak için çok ucuza klima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evdeki çalışma odam büfe boyutlarında ve tamamen yalıtımlı, içerisine bir masa anca sığıyor. Elimdeki demirdöküm 9000btu klima fazla geliyor.

Ben de bu demirdöküm klimayı oturma odama alıp, çalışma odam için daha küçük bir şey bakıyorum.

Ben bu demirdöküm klimayı 630tl civarı bir fiyata alırken, beko'nun o dönem 399tl'ye sattığı bir klima daha vardı ama yetmez diye almamıştım.

İşte şurada da o beko klimanın resmi:http://i.imgur.com/e1hlMd9.jpg

Bu tarz çok ama çok küçük alan için ucuza klima arıyorum ancak arama yaptığımda kendi aldığım fiyata bile 9000btu ve daha düşük btu klima bulamadım uygun fiyatlı. Fiyatlar son 3-5 yılda ben bakmayalı ucuzlayacağına daha da artmış. Sanırım haziran ayında oluyor kampanyalar, o zamana kadar beklemem gerekecek ama deneyimli arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim :)

Teşekkürler.

• Verdiğim resim haziran ayını işaret ediyor, yani indirimlerin haziran ortası gibi gelmesi muhtemel sanırım. Yakın zamanda arçelik bayiisine de gidip görüş alacağım, sonuçları buradan paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruelstroke

Evdeki çalışma odam büfe boyutlarında ve tamamen yalıtımlı, içerisine bir masa anca sığıyor. Elimdeki demirdöküm 9000btu klima fazla geliyor.

Ben de bu demirdöküm klimayı oturma odama alıp, çalışma odam için daha küçük bir şey bakıyorum.

Ben bu demirdöküm klimayı 630tl civarı bir fiyata alırken, beko'nun o dönem 399tl'ye sattığı bir klima daha vardı ama yetmez diye almamıştım.

Bu tarz çok ama çok küçük alan için ucuza klima arıyorum ancak arama yaptığımda kendi aldığım fiyata bile 9000btu ve daha düşük btu klima bulamadım uygun fiyatlı. Fiyatlar son 3-5 yılda ben bakmayalı ucuzlayacağına daha da artmış. Sanırım haziran ayında oluyor kampanyalar, o zamana kadar beklemem gerekecek ama deneyimli arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim :)

Teşekkürler.

çok bilgili değilim ancak haziranda indirim olmaz
    olursa eylülden sonra

• Gösterdiğim resimde 399 TL'ye olan BEKO ve Vestel klimalar 1-30 haziran tarihlerinde indirimdeydi.

İndirimden çok ben küçük alanlar için 7000btu ve altı küçük kaliteli klima üretilmemesinden şikayetçiyim. Atladığım bir marka ya da model varsa yorumları bekliyorum,

son üç yılda ortalama 600 TL olan klimaların AYNISINA bugün 900 TL fiyat biçilmesine de bu forumda alışılmasını garipsemedim değil. Bu fiyat değişimini burada sorgulayan kimse yok galiba...
  • quote:

Gösterdiğim resimde 399 TL'ye olan BEKO ve Vestel klimalar 1-30 haziran tarihlerinde indirimdeydi.

İndirimden çok ben küçük alanlar için 7000btu ve altı küçük kaliteli klima üretilmemesinden şikayetçiyim. Atladığım bir marka ya da model varsa yorumları bekliyorum,

son üç yılda ortalama 600 TL olan klimaların AYNISINA bugün 900 TL fiyat biçilmesine de bu forumda alışılmasını garipsemedim değil. Bu fiyat değişimini burada sorgulayan kimse yok galiba...

çok sorguluyoruz sondan başlarsak. okursanız bütün derdimiz o 3-5 kuruş aşağıya alalım diye uğraşır dururuz yıllardır ama elden gelen yok. nekadar ban çeksek firmalarada fiyat konusunu biz belirleyemiyoruz. hadi diyelim bu sene kimse klima almasın fiyatlar düşsün nerde öyle millet anca bağırır çağırırız kendi aramızda. sonrada gider alırız bir birmize söz versek ne yazar adam sende. satıcılık işlemiş ruhumuza hadi sen alma bakalım. veya kimse almasın. e firmalarda bunu bildiği sürece böyle gider.

ayrıca 7000 btudan düşük klima maalesef arama türkiyede. dünyadada sanırım en düşük 5000likler var ama tam bilmiyorum. yanlız sizin oraya 2000 btuluk klima piyasada olsa ve takılsada gene donarsınız orada. ya çok kalite kendisini kısan bir inverter olmalı çok alt btularda çalışıp sizi üşütmeyecek odanız çok yalıtımlı dediğinize göre. yada klima kullanmıyacaksınız peki klimayı çalışma odanız kurmasanız olmazmı başka bir alana alın oda kapınızı açıp kullansanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

quote:

Gösterdiğim resimde 399 TL'ye olan BEKO ve Vestel klimalar 1-30 haziran tarihlerinde indirimdeydi.

çok sorguluyoruz sondan başlarsak. okursanız bütün derdimiz o 3-5 kuruş aşağıya alalım diye uğraşır dururuz yıllardır ama elden gelen yok. nekadar ban çeksek firmalarada fiyat konusunu biz belirleyemiyoruz. hadi diyelim bu sene kimse klima almasın fiyatlar düşsün nerde öyle millet anca bağırır çağırırız kendi aramızda. sonrada gider alırız bir birmize söz versek ne yazar adam sende. satıcılık işlemiş ruhumuza hadi sen alma bakalım. veya kimse almasın. e firmalarda bunu bildiği sürece böyle gider.

ayrıca 7000 btudan düşük klima maalesef arama türkiyede. dünyadada sanırım en düşük 5000likler var ama tam bilmiyorum. yanlız sizin oraya 2000 btuluk klima piyasada olsa ve takılsada gene donarsınız orada. ya çok kalite kendisini kısan bir inverter olmalı çok alt btularda çalışıp sizi üşütmeyecek odanız çok yalıtımlı dediğinize göre. yada klima kullanmıyacaksınız peki klimayı çalışma odanız kurmasanız olmazmı başka bir alana alın oda kapınızı açıp kullansanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evdeki çalışma odam büfe boyutlarında ve tamamen yalıtımlı, içerisine bir masa anca sığıyor. Elimdeki demirdöküm 9000btu klima fazla geliyor.

Teşekkürler.

Birkaç yıl önceye kadar arasıra DD ürünleri Migrosta 350-400 lira civarında satılıyordu.
    Hatta o aralar bunları millete söylüyorduk ta bazı arkadaşların hışmına uğruyorduk, "öyle dandik marka klima mı alınırmış" diye.
    En son 9 binlik olan 380 lira, 12 binlik olan 420 liraydı. Daha küçüğün fiyatını hatırlamıyorum.

Daha doğrusu, önceden Migros ta DD de Koç'a aitti, ve göründüğüne göre arasıra eldeki fazla malları maliyetine paraya çeviriyorlardı.
    2008'e kadar bu aletler komple Çin malıydı, düzgün aletlerdi ve tam F/P ürünlerdi.
    Bu arada DD'ün sahibi değişti, klimaları burada üretmeye başladılar, ve ellerine-yüzlerine bulaştırdılar; şimdiki DD klimalar rezalet. Ama soğutmada sorunsuz kullanılabilir.

Uzun lafın kısası, arasıra Migros sanal markete bakın derim.

Buraya kadar işin ekonomik tarafına baktık.
    Ama parasal sorununuz pek yoksa, oraya düzgünce bir 9'luk inverter alın.
    Hem içeriyi çok iyi ayarlarsınız, hem oldukça sessiz olur, hem de ceryan tüketimi oldukça aşağıya iner.
    Mesela şu:

http://www.akakce.com/klima/en-ucuz-airfel-as09-0933-inv-fiyati,448034.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocausta* -- 4 Mayıs 2013; 1:06:36 >

• Çok teşekkürler, mesajları değerlendiriyorum, tekrar yazacağım ardından :)
  • iki senedir ben de sizin gibi 7000btu klima almak icin yaz ortasini Bekledim fakat yaz ortasinda bu tur klimalar kalmiyor. hatta bazi bayiler artik uretilmedigini bile soyluor. alacaksaniz sezon basinda hemen alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 799tl'ye DemirDöküm buldum:

http://www.gold.com.tr/demirdokum-dd-a2-09-hp-r-22-gazli-9000-btu-split-klima-_u

9000btu klima ama, 7000'i yok olsa daha uygun olurdu sanırım .... 9000'lik olmasına rağmen 7000'liklerden ucuz olması enteresan.
  • REGAL KLİMA VAR ELİMDE OZELDEN MESAJ YAZDIM SANA DEGERINI ALMAK ISTERSEN ARA BENI 7000 BTU SIFIR KUTUSUNDA OKEY GARANTI BELGELERI FATURASI HER BIR SEYI TAS TAMAM KUTUSUNDAN ACMADIK BENIM OFISE KUCUK KALDIGINDAN HESAPLARIMIZA UYMADI VE BIZDE KUTUYU ACIPTA GARANTI KAPSAMAINDA KALMASINI SAGLADIK EGER DUSUNURSEN ARA ISTERSEN :)
  • hoşuma gitti biraz araştırmak lazım tabi
  • Konu üzerinden baya bir zaman geçmiş geç kalmışım belli ama gene de yazayım

İlk montajından sonra 10 dakika çalışan ama o zamandan beri çalışmayan buna rağmen sürekli servis gönderilerek sorunun çözülemediği tam 4 kere iade talebime "talebiniz alındı" diyerek yanıt vermeyen sonunda klimayı duvar süsü olarak kullanacağınız bir marka almak istiyorsanız. Demirdöküm Klima'yı tavsiye ederim.

Türkiye'de adalet olmadığını düşündüğümden dolayı da tüketici mahkemesi zart zurt uğraşmak istemedim açıkcası haram zıkkım olsun aldıkları para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 28 Haziran 2013; 13:44:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.