Şimdi Ara

Çok kotuyum uyuyamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarin okula gitmek istemiyorum ortam yok okulda biktim yalnizliktan.Tatildeyken çok iyiydi istedigim saate kada uyurdum birde.psikolojik olarak çokusteyim kalbim cok hizli atiyor cok mutsuzum kendimi berbat hissediyorum agliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaldırmaKuvveti -- 8 Şubat 2016; 4:20:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kalbin okulu dert ettiğin için öyle atıyor. Her zaman gittiğin okul ışte,bir farkı yok. Yalnız olmak bu devirde iyi olduğunu gösterir.

• AyakkabiBagi kullanıcısına yanıt
    Hocam okulun ilk gununun gecesi hep boyle oluyor cok kotu oluyorum o kadar kotuyumki.niye boyle tamam okul kotu sarmiyorda bir insanin psikolosi bu kadar mi berbat duruma duşer

• KaldırmaKuvveti K kullanıcısına yanıt
    Bak sende diyorsun kardeşim her okul açılışı böyle diye. Oncekiler gibi düşün,yine aynı şey olacak ve yine okulda olacaksın günler geçecek tatil gelecek sonra yine okul. Döngü bu. Strese girmen neyi değiştiriyor? Bu kadar kirilgan olma uyu

• eğitim sistemi o kadar berbat ki tüm gençler okuldan nefret ediyor.
  • korkun olduğun için böyle korkulacak birşey yok ve korkulacak birşey yok olmadığına inandır kendini ve okulda bi uğraş bul kendine zaman geçirtecek birşeyler bul sıkıntın geçer
  • Bu yaşadığın durum çoğu kişide var kardeşim. Sanki okula ilk defa baslayacakmış gibi hisseder insan. İlk günden sonra eskiden olduğu gibi gidip geleceksin, pek farklı bir şey olmayacak. Bu dusuncelerinde silinecek. Arkadaşın dediği gibi bu bir döngü.

Boşver, ortam cocugu olmak zorunda değilsin. 1-2 tane sürekli takılabilecegin sağlam arkadasin olsun yeterli. Sıkma canını. Yalnız olsan bile dünyanın sonu değil ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin2nin Demircisi -- 8 Şubat 2016; 5:25:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok kötüyüm
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum dert etme.İnsanlara aldırış etmemeye çalış.Dünyanın sonu değil ya altı üstü okul.Göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen yine iyisin, sen öğleyin geri gelcen. Ben sabah 7 akşam 6 .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu Hortlatan Adam kullanıcısına yanıt
    Yoo 5 de geliyorum

• Sex iyidir oyle demeyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.