Şimdi Ara

Çok kötüyüm Krize girecek gibiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Senedir Sigara kullanıyorum fakat ilk defa bu kadar kötü oldum ve hiç bir şekilde içemem Ağlayacağım neredeyse Midem bulanıyor ne yapmam gerek nasıl geçirebilirim bunu elim ayağım birbirine dolandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 21 Ocak 2015; 22:56:37 >

• kuzenimde kalp ritmi bozukluğu çıktı sigara tetikliyormuş ama hala içiyor sende de çıkabilir.
  • Sigara sağlığa zararlıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de bi ara damla sakızlı turk kahvesiyle beraber yaktığımda o şekil olmuştum. Mide bulantısı baş dönmesi halsizlik oldu. Acilde serum taktırmayi dahi düşündüm. Yarım saat karanlık odada uzandim ve yavas yavas geçmeye basladi. Bi de aclik da vardi bilmem belki kahveden dolayı öyle oldum. Velhasil yarim saat - kırk beş dk zifiri karanlık odada uzanarak rahatladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullu500

Hocam ben de bi ara damla sakızlı turk kahvesiyle beraber yaktığımda o şekil olmuştum. Mide bulantısı baş dönmesi halsizlik oldu. Acilde serum taktırmayi dahi düşündüm. Yarım saat karanlık odada uzandim ve yavas yavas geçmeye basladi. Bi de aclik da vardi bilmem belki kahveden dolayı öyle oldum. Velhasil yarim saat - kırk beş dk zifiri karanlık odada uzanarak rahatladım.

Beni bu duruma sokan yakamamak
  • vahocan kullanıcısına yanıt
    http://youtu.be/J50_e1FvcRI bu videonun 30 uncu saniyesinden itibaren çalan müziği dinle birdaha sigaraya dokunamazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FugaziBK

Sigara sağlığa zararlıdır.

Kamu spotu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.