Şimdi Ara

çok kötü bir rüya gördüm ama anlamı çok daha kötü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler rüyamda kaldığım yurttayım deprem oluyor ve nedense annem ve babamda orada uyuyorlar ben dışarıdayken deprem oluyor ve bina birden çöküyor sırayla tek tek yurttaki binalar çöküyor en son annemle babamın ev arkadaşlarımın kaldığı yani benim bina çöküyor ve ondan sonra da benim tepemde bir bina yıkılıyor ve tam taşlar kafama düşerken uyanıyorum bunun anlamı nedir bilen var mı.

rüyada deprem olup kendisi hariç bütün ailesi ölen kişinin eceli yakındır diye bir tabir var ama bunda bende ölüyorum bir kaç aydır çok kötü rüyalar gürüyorum annemin öldüğünü falan gördüm korkuyorum arkadaşlar namazı bırakmıştım başlayacağım tekrardan. Bu arada sanırım panik atakta var bende finaller sonrasında doktora gideceğim memlekette belki hastalık ile de alakalıdır

• kardeş rüyaların tersi çıkar yani merped olacak ve ralanib'ın üstüne çıkacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3081D0615 -- 13 Aralık 2014; 21:33:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eisenschmiede

kardeş rüyaların tersi çıkar yani merped olacak ve anibler'in üstüne çıkacaksınız.

hocam şuan elim ayağım buz kesildi titriyorum inşallah kötü bir şey olmaz ya
  • Rüyaları çok takmayın hocam. Yoksa ne rüyalar görüyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kolaylık versin

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Rüyaları çok takmayın hocam. Yoksa ne rüyalar görüyoruz

bir kaç aydır çok saçma rüyalar görüyorum hep sonu ölüm ile bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

quote:

Hocam şu gözle bakın. Rüya bitti suan hersey yolunda. Ruyadaki halinizi düşünün çok kötü durumda idiniz. Şuanki halinize sukredin ya gerçekten olsaydı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hocam şu gözle bakın. Rüya bitti suan hersey yolunda. Ruyadaki halinizi düşünün çok kötü durumda idiniz. Şuanki halinize sukredin ya gerçekten olsaydı?

işte ileride bir şey olmayacağının garantisi yok ama şuan baktım bir tabire rüyada deprem görmek ve ölmek iyiye işarettir falan yazıyor sanırım iyi bir rüya aslında bu

• Rüyalarımda bazen beni de yatağım kovalıyor,boşver hocam takılma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limon-

Rüyalarımda bazen beni de yatağım kovalıyor,boşver hocam takılma.

• hocam bende kendimi sigaa icerken gormustum hemde buyuk abdestimi yaparken. Okudum buyuk sikintilarin ardindan refah diyordu. Su anda en buyuk sikintim derslerim bakalim ne olacak. Sizin konunuza gelince de bi psikologa gitmenizde fayda var diye dusunuyorum.

• rüyalar hayal gücünün ürünleri ve tabirleri ise saçmalıktan ibarettir. takma sen yaşamına devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nape

hocam bende kendimi sigaa icerken gormustum hemde buyuk abdestimi yaparken. Okudum buyuk sikintilarin ardindan refah diyordu. Su anda en buyuk sikintim derslerim bakalim ne olacak. Sizin konunuza gelince de bi psikologa gitmenizde fayda var diye dusunuyorum.

finaller bitince direk gideceğim zaten zaman kaybetmeden
  • Limon- kullanıcısına yanıt
    Yatağa ne yaptında rüyalarında seni kovalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

rüyalar hayal gücünün ürünleri ve tabirleri ise saçmalıktan ibarettir. takma sen yaşamına devam et.

öyle yapacağım zaten de birden çok korkuttu ya devamlı böyle korkunç rüyalar görmek etkiliyor insanı
  • Hocam rüyalar i yorumlamaktadır bit ilimdir orda burada gördüğünüz herşeye inanmayin

• quote:

quote:

rüyalar hayal gücünün ürünleri ve tabirleri ise saçmalıktan ibarettir. takma sen yaşamına devam et.

öyle yapacağım zaten de birden çok korkuttu ya devamlı böyle korkunç rüyalar görmek etkiliyor insanı

anlıyorum. ben de şu aralar inanç karmaşası yaşıyorum. kıyamet kopuyor ben üzülüyorum kesin cehennemdeyim diye. islamdan ayrılmanın pişmanlığı... beni bu etkiliyor ama günlük yaşantımla rüyalarım arasına bir duvar koyabiliyorum. psikolojin için senin de öyle yapmanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ressione

Hocam rüyalar i yorumlamaktadır bit ilimdir orda burada gördüğünüz herşeye inanmayin

tam anlayamadım hocam kusura bakmayın
  • quote:

quote:

quote:

anlıyorum. ben de şu aralar inanç karmaşası yaşıyorum. kıyamet kopuyor ben üzülüyorum kesin cehennemdeyim diye. islamdan ayrılmanın pişmanlığı... beni bu etkiliyor ama günlük yaşantımla rüyalarım arasına bir duvar koyabiliyorum. psikolojin için senin de öyle yapmanı tavsiye ederim.

hocam sorması ayıptır neden islamdan uzaklaştınız belli ki etkilemiş sizi de içten içe belki hata yaptığınızı düşünüyor olabilirsiniz

• Hocam rüya yorumlamakta bir ilimdir. Sitelerde gördüklerinize inanmayın

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.