Bildirim
çok kötü bir huyum var

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
8 gb param vardı.. 14 gb yaptım sadece ticaretle 1-2 günde sadece ticaret..
Elimden geçen itemleri hatırlamıyorum bile o kadar çok gittim upgrade denedim. 4 gb zarar. -
Eline para geçmesini engelle.. Direk item geçsin .. Para yoksa sorun yok -
mesala az önce 118 m vardı +3 shard çektim 75'E +7 bastım ama basamadım anlarda oluyor
@berk itemlerde basıyor upg edilmesi lazımmış gibi duruyorlar(batmaktan kastıkm ney anladınız)başka yere çekmeyin -
Upgrade malesef pek oyuncuya göre bir iş değil.Ancak dupeci adamın işi.Başka türlü başa çıkılacak gibi değil.Bakın bir örnek verim.+8 cleaver basacaksanız en az 15 tane +7 olacakki sağlam bir şansınız olsun.Öncesindede 5 tane +8 bow, wood staff tarzı şeyler yakmak iyidir.Hesaplayalım (xigenona göre hesaplıyorum)
5 x +8 maul= 3.750.000 (750 den)
15 x +7 cleaver = 45 m(3 m den en iyi ihtimal)
15 x bus = 36 m (2.4 m)
Toplam = 85 m civarı.
Şimdi bu bir kumar.2 tanede çıkabilir, 3 tanede çıkabilir (zor ama), hiçde çıkmayabilir.Hiç çıkmazsa zarar çok büyük.1 tane çıkarsa zarar gene büyük.2 tane çıkaarsa ne olur? Xigenonda +8 cleaver 45m den alınabilir şu an.2 tanesi 90 m.Özellikle dual alınırsa 90 dan rahat alınır.2 tane çıkması iyimser bir tahmin.3 tane bence çok zor.
Şimdi bu şartlarda kim basar? Tabiki kumar oynamayı seven adam ve dupeci.Ama dupeci zaten +9 shard, raptor, HB.. bilumum değerli ne varsa onu basar para sınırsızdır yakmaktan korkmaz.satıp bir defada çok para kazanabileceği bir item basar.
Bu iş sadece cleaverda değil her itemda geçerli.Ben oyuna ilk başladığım zamanlarda +8 paper giysiler basıp satıyordum.Bazen 25 tane +7 kıyafetten hiçbirinin +8 geçmediği oluyordu.Zarar o aralar benim için cidden büyüktü.Moral sıfıra iniyordu.Sonra farkettimki +8 yerine +7 basmak daha karlı
+7 basılır karlıdır inanın.Oyuna yeni başladıysanız güzel para kazandırır size göre.Ben çok para yapmıştım o zaman için.Hatta nasıl yaptığımıda anlatayım yeni başlayanlara kazanç kapısı olabilirönce envanter +1 lerle doldurulur.Sonra sıra ile hepsi +2 ve +3 basılır.Envanter +3 dolunca +4 ve artık yanmaya başlar.+5 olarak kalınca boşluklara tekrar +1 ler alınır ve +5 yaplır.en vanter +6 oluncaya kadar devam.Sonra +7 basılır.Genelde +6 dolu envanterden 8 tane +7 çıkar.Size 6m harcatır.Ama 8 tane +7 paper en az 2.5 m den 20m kazandırır.15 m karınız olur.3m den de satabilirsiniz tabi.İşin çok başındakiler için güzel para ama çok zaman ister.Kötü tarafı o.Uğraştırır ama garanti para bırakır.yaklaşık 1 saatte dediğim parayı kazanırsınız.
Neyse konu dağıldı asıl konuya gelirsek +7 - +8 shell, silah, uniq... hepsi tamamen şans işi ve kumar.çok para kaybettirebilir.Trina ilede olsa çok para kaybedenler gördüm.Ufak işler haricinde anvile bulaşmamakta fayda var.
-
quote:
Orjinalden alıntı: collossus
Upgrade malesef pek oyuncuya göre bir iş değil.Ancak dupeci adamın işi.Başka türlü başa çıkılacak gibi değil.Bakın bir örnek verim.+8 cleaver basacaksanız en az 15 tane +7 olacakki sağlam bir şansınız olsun.Öncesindede 5 tane +8 bow, wood staff tarzı şeyler yakmak iyidir.Hesaplayalım (xigenona göre hesaplıyorum)
15 x bus = 36 m (2.4 m)
Toplam = 85 m civarı.
Şimdi bu bir kumar.2 tanede çıkabilir, 3 tanede çıkabilir (zor ama), hiçde çıkmayabilir.Hiç çıkmazsa zarar çok büyük.1 tane çıkarsa zarar gene büyük.2 tane çıkaarsa ne olur? Xigenonda +8 cleaver 45m den alınabilir şu an.2 tanesi 90 m.Özellikle dual alınırsa 90 dan rahat alınır.2 tane çıkması iyimser bir tahmin.3 tane bence çok zor.
Şimdi bu şartlarda kim basar? Tabiki kumar oynamayı seven adam ve dupeci.Ama dupeci zaten +9 shard, raptor, HB.. bilumum değerli ne varsa onu basar para sınırsızdır yakmaktan korkmaz.satıp bir defada çok para kazanabileceği bir item basar.
Bu iş sadece cleaverda değil her itemda geçerli.Ben oyuna ilk başladığım zamanlarda +8 paper giysiler basıp satıyordum.Bazen 25 tane +7 kıyafetten hiçbirinin +8 geçmediği oluyordu.Zarar o aralar benim için cidden büyüktü.Moral sıfıra iniyordu.Sonra farkettimki +8 yerine +7 basmak daha karlı
+7 basılır karlıdır inanın.Oyuna yeni başladıysanız güzel para kazandırır size göre.Ben çok para yapmıştım o zaman için.Hatta nasıl yaptığımıda anlatayım yeni başlayanlara kazanç kapısı olabilirönce envanter +1 lerle doldurulur.Sonra sıra ile hepsi +2 ve +3 basılır.Envanter +3 dolunca +4 ve artık yanmaya başlar.+5 olarak kalınca boşluklara tekrar +1 ler alınır ve +5 yaplır.en vanter +6 oluncaya kadar devam.Sonra +7 basılır.Genelde +6 dolu envanterden 8 tane +7 çıkar.Size 6m harcatır.Ama 8 tane +7 paper en az 2.5 m den 20m kazandırır.15 m karınız olur.3m den de satabilirsiniz tabi.İşin çok başındakiler için güzel para ama çok zaman ister.Kötü tarafı o.Uğraştırır ama garanti para bırakır.yaklaşık 1 saatte dediğim parayı kazanırsınız.
Neyse konu dağıldı asıl konuya gelirsek +7 - +8 shell, silah, uniq... hepsi tamamen şans işi ve kumar.çok para kaybettirebilir.Trina ilede olsa çok para kaybedenler gördüm.Ufak işler haricinde anvile bulaşmamakta fayda var.
aynen katılıyorum 250-300 tane low class ve paperlerle çok iyi karlar edilir ama zaman harcamak lazım 2-3 saatte 15-20m kaldırıyordum garanti iş risksiz
-
quote:
Orjinalden alıntı: collossus
15 x bus = 36 m (2.4 m)
Toplam = 85 m civarı.
pardon ama
önce envanter +1 lerle doldurulur.Sonra sıra ile hepsi +2 ve +3 basılır.Envanter +3 dolunca +4 ve artık yanmaya başlar
burda kullandıgın ENVANTER ne oluyo ben muhasebede kullanıldıgını biliyorumda Knight online ile alakası ne
ENVANTER DEDİGİN İNVETORY olmasın
-
Çok kötü bişe ya aynısı benim arkadaşda vardı elime 2 3 tane char geçti veriyorum ertesi gün yok ne oldu basmasya caLıştım asLında +6a kadar çektim geçmesi Lazımdı diyor En iyisi heraLde magic anviLi data da fLnsa kaLdırmak
-
@_Surprise_
İnvetory dediğin Inventory olmasın
@Ertungaa
Aslında o senin her zaman daha fazlasını istemenden kaynaklanan bir şey.O paraları biriktirip eksiklerini tamamlasan ve tastamam bir char olduktan sonra upgrade ile uğraşsan senin için daha iyi olur ama yine up. yapacaksan Collossus'un yaptığı gibi +7 paper mage ya da bp giysileri bas.Tabii o iş şimdi upgrade sınırı getirilince daha yorucu oldu üstelik zamanını harcar ama yine de bir invent. dolusundan 2-3 +7 çıkacağını düşünürsek günde 60-70m yapabilirsin.Onun dışında sermayen varsa büyük oynayacaksın, +8 raptor, +8 shell vs. denerken şansın yağver giderse iyi kâr yapar köşeyi dönersin o kadar paran yoksa +7 chitini 25m'den alıp +8 yapıp satmakta çok iyi bir iş.
Bu arada piysada yavaş yavaş düşmeye başlıyor şimdiden itemleri satıp 1-2 ay sonra tekrar dizersen 4/4'lük bilemedin 4/3'lük bir char dizebilirsin.
-
quote:
Orjinalden alıntı: el_morad
@_Surprise_
İnvetory dediğin Inventory olmasın
@Ertungaa
Aslında o senin her zaman daha fazlasını istemenden kaynaklanan bir şey.O paraları biriktirip eksiklerini tamamlasan ve tastamam bir char olduktan sonra upgrade ile uğraşsan senin için daha iyi olur ama yine up. yapacaksan Collossus'un yaptığı gibi +7 paper mage ya da bp giysileri bas.Tabii o iş şimdi upgrade sınırı getirilince daha yorucu oldu üstelik zamanını harcar ama yine de bir invent. dolusundan 2-3 +7 çıkacağını düşünürsek günde 60-70m yapabilirsin.Onun dışında sermayen varsa büyük oynayacaksın, +8 raptor, +8 shell vs. denerken şansın yağver giderse iyi kâr yapar köşeyi dönersin o kadar paran yoksa +7 chitini 25m'den alıp +8 yapıp satmakta çok iyi bir iş.
Bu arada piysada yavaş yavaş düşmeye başlıyor şimdiden itemleri satıp 1-2 ay sonra tekrar dizersen 4/4'lük bilemedin 4/3'lük bir char dizebilirsin.
eskiden cok kolaydı +7 paper yapmak bu 31 sınırı vardı yine ama rahat basılıyordu ben 1 seriden 2 - 3 tane cıkardıgımı hatırlıyorum
şimdi ne olduysa +6 dan + 7 ye geçmiyor meletler 2 seriden 1 tane ancak cıkıyor
-
+1'den +7 basılır mı ya, 31 kuralı varken.. Tam bi manyaklık.. Rahat 10-15 kere girip çıkman lazım..
Senin orda beynin dönecek, öbür tarafta adam bi item alıp satacak senin 2 katın kar edecek..
Ne kadar da zamanım olmasa ve yapamasam da, en iyisi ticaret.. -
Hocam içten gelio bu upgrade olayı.. Kumar gibi bırakmanın yoluyok.. Benim ev arkadaşı da öyle sürekli bişeyler basma peşinde... Ama ben inadına pazar yaparım 3-5 kar yaparım, belki upg den daha az kazanırım ama hiç olmassa itemleri ül etmiyorum Bu arada sen ve senin gibiler olmasa biz pazarcılar taşmı yicez
-
quote:
Orjinalden alıntı: sLyyy
+1'den +7 basılır mı ya, 31 kuralı varken.. Tam bi manyaklık.. Rahat 10-15 kere girip çıkman lazım..
Senin orda beynin dönecek, öbür tarafta adam bi item alıp satacak senin 2 katın kar edecek..
Ne kadar da zamanım olmasa ve yapamasam da, en iyisi ticaret..
+1den cok +6 ya shell bastım...Ve 1 kere relog attım vede öle ahım şahım hiç biş yakmadım asdece +6 paperler vardı 13 tane onları yakarak +6 oldu shell ve +1den +5e akdar high class kağıdıyla +6da mecbur bus la bastım ve 50mden alan olmadı hiç item yakmadan direk bastım yaktım...
UPGRADE ŞANS İŞİ...Ve bazıları resetten sonra itemleri + absma kotası boşalıyomus bugün şimdi bastım +6 chitini direk +7ye geçti?Noldu bu kota aşmadımı bugün yarın res olucak ama?UPGRADE ŞANS İŞİ....
-
shardı hiç relog atmadan bastım +7'e -
bi günde 40 gb battığımı bilirim +8 high class basamadıydım sadece soğuk su içmekle yetindim -
harbi envanter nedir ya sayım falanmı -
inventory'nin türkçe anlamı envanterdir fakat online oyunlarda genelde çanta bag inventory diye geçer -
aynı huy bendede var arkadaşlarda item yokken ve lwl daha 40-50 arasıyken itemin kralını yaparım lwl 63 - 65 e gelince en fazla +8 cleaver olur elimde hepsi patlar yanlız değilsin bu konuda ama bence yaptıgımız kötü ama napayım dayanamıyorum elime toplu para geçsin direk +1 shard alırım , gem alırım , kutu alırım , +5- +6 item ararım shell , ib falan direk +7 e basarım elime ne geçtiyse sallarım o anda yakacak item shelimi çıkarıp yakacak item yaparım yada hiçbi halt yakmam geçmezse .......q derim basarım aynı kafadanız
-
C-east te nick Umudullah tam bir upg. hastasıyımdır, çok bastığım gibi yakıp çokta zarar ettim. Beni c-east te tanıyan birini bulursanız sorun sallıyor derseniz 2 gündür 20 gb yaktım, tüm param bitti derken elimdeki son yeşil kutuyu kırdırdım hb düştü, şu anda +3, +5 e kadar basacam.
Bugünkü upg. denemelerimden biri : 15 middle class+8 ve sc si, 5 tane +7 rouge chitin, 2 tane +7 md, 7 bus, en son hiçbiri geçmezse sonuncuda kullanmak için bir adet trina.
Hepsi yandı, 2 gündür çok şanssızım hele yukardaki denemede 22 itemin 22 side yanı, NŞA chitinlerden 1 inin geçmesi lazımdı, onlar geçmezse gözümü karartıp ya hep ya hiç mantığıyla md leri koyacaktım nitekim herşey yandı ama talih gene güldü bize.
Bu arada Hb düştüğüne inanmayan olursa ss koyabilirim.
Birde bu konuda en hastalıklı insanlardan biriyimdir, genelde +8 clever dan ziyade +8 shard, +8 md, +8 raptor tarzı itemler basmaya çalışıyorum ancak şu ana kadar ya tamamı yandı ya da chitinler +8 oldu.(Yukarıdaki yöntemi uygularım hep +9 middle class çıkarmışlığımda çok)
Nitekim bütün upg. lerime bakarsak şu anda baya baya zarardayım. Altın kural : Kasa her zaman kazanır :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 19 Ağustos 2008; 23:33:58 >
-
1saat içinde 22gblik item yakmışlığım var :) hemde gb nin 15-20ytl arası olduğu zamanlarda. +8ib-+8ms-+7ii-+7şel bikaç tane tabi hepsine trina yakmalık 2-3gblik item falan filan. ama yinede elimde +7rebirthsüz item olunca dayanamıyorum :)
Benzer içerikler
- knight online mobil
- knight online start gelmiyor 2025
- knight online pvp server tavsiye
- chat görevleri
- karakter isimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X