Bundan 2-3 sene öncesi bir kıza ciddi anlamda aşık oldum.Hani hoşlantı değil daha öncesi böyle bir duygu tutulması yaşamamıştım.Daha sonra biraz zaman geçti birtakım olaylar oldu ve günden güne bu kızla aramda birşey olamayacağını düşündüm ama bir türlü aklımdan çıkaramadım.Şunuda açık yüreklilikle söylüyorum ona hala aşığım. Her müzik dinlediğimde her seyahatte, arabada, otobüste vs. hep aklımda. Hala belki ilerde bir araya gelebileceğimiz umuduyla yaşıyorum.Ne zaman kızlarla konuşmaya başlasam ciddi anlamda aklımdan yinede çıkmıyor ve kızdan soğumaya başlıyorum.Diyeceksiniz ki gidip konuş aşık olduğun kızla, bende isterim ancak sevgilisi var şuan gidip konuşmak işe yaramayacağı gibi banada yakışmaz.Bu sene üni'ye gidiyorum bir kızla çok uzun sürmeyen birliktelik oldu en başlarda sevmeye çalışsamda sevemedim aklımda diğer kız vardı.Bu kızla 1 ay takıldıktan sonra kızın gerçekten beni sevmesine rağmen ona yapamayacağımı söyledim.Çünkü gerçekten yapamıyordum.Denedim çok fazla ama onunla vakit geçirmek hiç zevkli gelmedi bana.Bende kendimden çok güzel soğuttum kızı en sonunda bitirdik.Hatta şuanda selamlaşmıyoruz bile o derece.
Hani hep derler ya seni sevenle birlikte ol. Ben olamadım. Sürekli aklımda aşık olduğum kız var. Aklımdan çıkmıyor artık bu yüzden ilişki konularında baya geriye gittim. Benim sevdiğim kız, beni sevmiyor.. Beni seven kızı, ben sevemiyorum. Gerçekten çok karmaşık durumdayım.Kızı aklımdan çıkarana kadar başka kızlarla birlikte olamayacağımdan çekiniyorum ömrümün sonuna kadar bu şekilde tek bir kızı severek geçiremem hayatımı.
Konuda tecrübeli olanlar varsa tavsiyelerini bekliyorum..
Klişe olcak ama yapçak bişi yok
Zaman her şeyin çözümü moruk
b00mbastic
kullanıcısına yanıt
Valla seneler oldu inşallah şu durumdan kurtulurum.Bir ara doktora gitmeyi düşündüm ama o da kaldı.
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Commander
Valla seneler oldu inşallah şu durumdan kurtulurum.Bir ara doktora gitmeyi düşündüm ama o da kaldı.
O zaman hocam şu kıza açıl bitsin ne olucaksada olsun
2-3 sene önce ki kızı mı düşünüyorsun hala..işsiz misin
Bir ara tam değil ama açılma mevzusu oldu.Şimdi oraya girersek mevzu uzar baya. Aslında tam açılmayı düşünüyorum ancak şuanda farklı şehirlerde olduğumuzdan (benim üniden dolayı) zor bir şey.
Bu arada aşık olunmuş yada hayatımızda güzel bir yer edinmiş insanları düşünmek bana göre işsizlik değildir
Tabii ki de hoş görmezdim zaten şuanda açılmak gibi bir niyetim yok çünkü sevgilisi var.Üstte yazdığımda yani aslında demek istediğim şartlar elverişli olduğu zaman açılmak.Zaten sevgilisi olan bir kıza yaklaşmak bir erkeğe yakışmaz.Benim aşık olduğum vakitlerde sevgilisi yoktu eğer olsaydı zaten yanaşmazdım.Şuanda olduğu içinde öyle bir eğilim içinde değilim.Herhangi bir sosyal mecradan rahatsızda etmiyorum uzaktan sevebiliyorum sadece
Aynı şey benim başıma da geldi zamanında bir kız beni seviyor fazla üzerine düşmezdim yapamayacağımı söyledim gelgelelim sonra ne olduysa ben bu kıza vurulmuşum seneler sonra kızı aradım konuşmak için sevgilim var konuşamam seninle dedi peki dedim aradan 9 10 ay gibi bir süre geçti tekrar aradağımda önceki kişiyle ilişkisinin bittiğini ancak başka birisi olduğunu söyledi . biraz bocaladım neden olmuyor diye sonra bir çıkar yol aramaya başladım olmama sebebi nedir falan diye stalka başladım arkadaşlarıma sordurdum meğersem kız birisiyle yatmış sonradan öğrendim ve iyi ki de bir şeyler yaşamamışım ve bu yüzden olmadığı kanısıyla kendimi motive ettim sana gelince olmuyorsa zorlama vardır çıkar bir yol . dağına karını veren Allah gün gelir gönlüne yarını da verir
Kürkünü Satan Kedi
kullanıcısına yanıt
İnşallah dostum ya hep öyle düşünüyorum acaba daha iyisi mi karşıma çıkacak diye bakalım artık hayırlısı neyse o olsun.Belki ileride bu hallerimi hatırlayıp gülüp eğleneceğim..Şu kısa ilişkim olduğu kızla seninki arasında şöyle bir benzerlik var. Bitirdikten sonra arkamdan çok sağlam sallamış arkadaşlarım vasıtasıyla öğrendim bende Bende şimdi iyi ki bitirmişim diyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme