Şimdi Ara

ÇOK KARARSIZIM YARDIM!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ARKADAŞLAR Beğendiğim araçla ve mantığımın söylediği araç arasında kaldım.

Beğendiğim araç jetta 1.6 tdi DSG highline 2012 MODEL (NEDEN BÜTÇEM ONA YETİYOR)

Buda olur dediğim ve Mantığım gösterdiği octavia 1.6 tdi DSG elegance 2013 MODEL (sıfır)

lütfen o paraya şunu alın bunu alın demeyin insan oğlu gözünün güzel gördüğü ve duygusuyla alıyor.
    Daha iyi olanlarda vardır tabi alsan da gözüm kalacaksa iş zorlaşır.

Lütfen deneyimleriniz varsa ve şehir efsanelerinin dışın da yaşanmışlıklarınız varsa lütfen paylaşınız.

PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

• Bence Jetta +1 Ancak araç gerçekten temizse...
  • VALLAHA 4 BİNDE 2012 11 AY TRAFİYE ÇIKMIŞ
  • Ben olsam Octavia alırdım(dsg almam orası ayrı)
    Ayrıca leonda düşünebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisi arasında kalsam kesinlikle jetta alırdım.
  • Tartışmasız Octavia derim ben jetta eski platform kullanıyor 60k ustu paralar verip eski teknoloji almayın bence.. Üstüne üstlük Octavia nın malzeme kalitesi ve iç hacmi çok daha geniş. Tdi dsg test ettim bende memnun kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duygularini dinle:) hem ruhun huzur bulsun hem de satarken az zarar et

• hem sıfır olması hem de Octavia olması (jettaya göre) hem de kalbinize hitap etmesi bakımından almanız gereken araçtır.

bazı şeyler bir kere alınır. sonra değiştirme şansın olmaz. onun için octi ...
  • İkisini de yan yana koyun bakın, ona göre karar verin. Yolsa kullandığınız sürece pişmanlık yaşarsınız

• panisher P kullanıcısına yanıt
    ruhum aynen öylediyor ama işte ya diğer tarafta ben daha uygunum diyor.
  • enginovuc kullanıcısına yanıt
    Marka imajı baskısında değilseniz, ikisinin arasında her türlü sıfır 2013 Octavia seçilir. DSG yorumu yapmıyorum çünkü başka araç tavsiyesi istememişsiniz .
  • basit bi cevap vereyim kısa zamanda satarım diyosan jetta,uzun yıllar binerim diyorsan octavia.(wv nin 2. eli çok hızlı ve iyi paralara satılıyor. octavia mutlaka satılır ama jettadan biraz daha zarar ederek daha uzun zamanda satarsın.)Kalitesini sorarsan tabiki octavia 1 adım önde.(bu söylediklerim sadece benim fikrim değil araba ararken wv sevisinde çalışan bir arkadaşımında tavsiyesi)
  • Yakın bir arkadaşımda octi var hem de en boşu yinede araç konfor ve kalite olarak çok üst düzeyde bence. Tabi 2. El piyasası jettaya nazaran kötüdür. Yine de octi derim

• Hocam eğer mutlu olacaksan Jetta al derim.

Şimdi Octavia alırsam pişman olurum diyosun neden Jetta almadım diye ama ya Jetta alıpta keşke sıfır alsaydım dersen.

Bende fikir verim dedim ama herhalde kafanı
  • siz bilirsiniz tabikide sıfır octavia alıp keyfinize bakın.konfor acısından octavia yı cok övüyorlar.ikisininde birbirlerini aratacaklarını sanmıyorum
  • Şahsen dizeli ve otomatiği bi kenera bırakıp Passat alırdım.
  • Eğer bütçeyi fazla zorlamayacaksa tabi ki jetta ancak zorlar diyorsanız bence başka alternatiflere yönelin derim mesela Ford Focus olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyCoDeR

Şahsen dizeli ve otomatiği bi kenera bırakıp Passat alırdım.

+1

Fiyat dezavantajı konusunda uzayı görmüş araçlar bunlar. Şahsen tercih etmem.
  • son kasa beyaz renkli jetta gördüğüm zaman içim gidiyor bir de arkada tdi yazıyor ya da otomatikse bir yutkunma başlıyor... :)
  • hayalci23 H kullanıcısına yanıt
    Evet zaten kafamı karıştıran iki şeyden biri hani acil lazım satayım desem ki yarının getireceğini kimse bilemez. o sebepten ve dış tasarımından jetta diyorum
    sonrası ya bende eşimin kullandığı zaten bir tane evde skoda yeti 1.2 dsg var çok memnunuz ve 3 senedir bizde birde iç tasarımı ve içinin kalitesi bakımından bir gömlek yada kazak diyeyim octavia üstün
    octavianın içi alllah için çok iyi ama ne bileyim o kasada bir şey eksik o birşeyi VW koymamış octavia ya bizi bu duruma düşürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginovuc -- 8 Kasım 2013; 17:13:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.