Şimdi Ara

Çok kararsız kaldım lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Ben 1 sene 3 ay kadardır sporla uğraşıyorum kilo vermek için başladım ve amacıma ulaştım 72 kilo %11.8 yağ 1.77 boyum var ancak bir süredir kararsızım ve bu sporumu kötü etkiliyor. Şöyle ki kilo mu almalıyım kilo mu vermeliyim bir türlü karar veremiyorum çünkü bir yandan artık karnım sert ve kaslı olsun istiyorum, bir yandan da biraz daha kilo verirsem hacim ve kas kaybedip çelimsiz zayıf kalmaktan korkuyorum. Bir orta yol bulamadım en son aklıma clean bulk seçeneği geldi ancak bir türlü kendimi ikna edemedim çünkü yağ yakmak istiyorum ve clean bulkta yağ yakamam gibi geliyor. Clean bulkta kimisi yağ kaybedersin diyor kimisi yağlanırsın ama az yağlanırsın diyor gerçekten artık kararsızlıktan yoruldum sürekli araştırıyorum ve farklı şeyler gördükçe iyice kafam karışıyor. Bir arkadaşla bu konuyu konuştum ve bana önerdiği beslenmede 200 gram karbonhidrat vardı ki bu çok geldi açıkçası bana ama yağ yakacağımı söylüyor fakat pek inanamıyorum. Açıkçası bir süredir kurduğum strateji şu yönde, önce yağı yak karın kasları çıksın ondan sonra clean bulkla olabildiğince temiz kütle kazan sonra diyetle o alınan az yağı at. Sizce bu stratejye devam etmeli miyim yoksa biraz daha yağ yakmak için çok mu zayıfım? Cevap veren vermeyen herkese çok teşekkürler, uzun oldu biliyorum ama umarım okursunuz.

• Ben de 63 64 kiloyum %8 9 yag oranim var direk cikiyo six pack o yuzden clean bulk devam ediyorum bakalim kaybolcak mi , arkadas spor yaparken kaybolmaz ye yiyebildigin kadar diyo ben de biraz bozdum bu aralar diyeti kuruvasan falan yiyorum.Kaybolsa da cok da umrumda değil six pack,kizlar karnımı gormuyo ki.Six pack ciplak dolaşmıyorsan gereksizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    PSN:KaanBerk23
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Berk

Hocam öncelikle cevap için teşekkürler. Peki hacim olarak büyük bir düşüş yaşadınız mı? Etkileri neler oldu 63-64 kg a düşmenin? Fikir verebilirseniz çok sevinirim.

Düşmedim hocam 57 58 kilo biraz skinny fattım başlardıgimda yaglari attim az kalori alarak sonra clean bulk yapmaya geçtim iste 64 oldum.En mantikli sey clean bulk duzgun seylerle 300 400 kalori fazla alcan günde.Sizin de iyi yag oraniniz bosverin bence definasyonu 10 11 12 civari iyi

Bu arada boy 1.74 sporda 5.ayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbiSnickers -- 16 Nisan 2017; 22:52:20 >

• AlbiSnickers kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kilo vermek için başladığım için hala belde biraz yağ olması söz konusu. Açıkçası yaz dönemi geldiği için en azından 3 aylığına kurtulmak istiyorum ve çelimsiz görünmekten çok korkuyorum açıkçası. Daha doğrusu inşa ettiğim kasları kaybetmekten. O yüzden clean bulkla çkilo mu alsam yağ mı yaksam bilemedim. Çünkü clean de olsa bulk bir yağlanma yapıcak sonuçta.
  • Agirliktan sonra yada sabah ac karna bcaa alip hit kardiyo yapabilirisiniz hocam.Biraz da iyi beslenirseniz duser zaten 10a sonra clean bulk yaparsınız.Ben bulk definasyon falan kasmıyorum hic sağlıklı beslendikten sonra ve spor yaptiktan sonra her turlu iyi vucuda ulaşılır

Face>(height>Body)>Status>(Location/propinquity)>(Personality/voice)>Money>everything else aka FBSLPM
    eye area>jaw line> (Teeth/bridge/philtrum)>skin>hair>skull size>everything else face
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oberyn kullanıcısına yanıt
    Yüzde 11.8 yani 12 diyebiliriz ama bence de yanlış. Salondaki makineye pek güvenmiyorum zaten 13 14 gibi. Slzce yağ oranımı bu kütleyle düşürmeye çalkşmak zaman kaybı mı olur? Bu arada ışık etkisiyle karı kaslarım biraz görünüyor ve de sıkıp sert dokununca rahatlıkla hissediyorum.

Orijinalden alıntı: Kaan Berk

Yüzde 11.8 yani 12 diyebiliriz ama bence de yanlış. Salondaki makineye pek güvenmiyorum zaten 13 14 gibi. Slzce yağ oranımı bu kütleyle düşürmeye çalkşmak zaman kaybı mı olur? Bu arada ışık etkisiyle karı kaslarım biraz görünüyor ve de sıkıp sert dokununca rahatlıkla hissediyorum.

Dogal isikta foto at diger turlu birsey soyleyemem.
  • Hocam bence fotograf atman daha mantikli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
  • Kesinlikle kilo al kardeşim kütle kazanman lazim. Bi sixpack için 25 cm kolun kalıcak yani.. 1.72 boy 77 kiloyum. Hayla zayıf görüyorum kendimi dahada irilesmek istiyorum. Biz profesyonel yapmıyoruz dostum ye gitsin. Sağlam ye sağlam çalış sağlam dinlen. Yaglansanda bişe olmaz korkma aldığın kütleye odaklan sen. Bi cut yaparsın yağları attiginda suanki den çok daha iyi olursun zaten önce kütle arttırmaya bak. Ben hayla devam ediyorum kilo almaya 80 e kadar çıkacağım. Yağ oranim %19 falan şuan

Çok kararsız kaldım lütfen yardım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.