Şimdi Ara

Cok Kararsiz Kaldim (Galaxy S3 . Nexus 4 . Sony Xperia SP)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler basliktada belirttigim gibi cok kararsiz kaldim. Bana oyun performansi yuksek . Kasmasi olmayan . Seri bir telefon lazim . Benim kriterlerime en uygun telefon hangisidir ( Galaxy S3 . Nexus 4 . Sony Xperia SP arasindan )

Ve birde telefonu neden sectiginizi belirtirseniz cok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenSusLanKöylü -- 15 Haziran 2013; 1:56:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EmilyRH

Beyler basliktada belirttigim gibi cok kararsiz kaldim. Bana oyun performansi yuksek . Kasmasi olmayan . Seri bir telefon lazim . Benim kriterlerime en uygun telefon hangisidir ( Galaxy S3 . Nexus 4 . Sony Xperia SP arasindan )

Ve birde telefonu neden sectiginizi belirtirseniz cok sevinirim.

Sp al rahat et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyduck17 -- 15 Haziran 2013; 2:27:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 4. Güncelleme desteği yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 4 saf android.
  • Kasması olmayan seri telefon Nexus.

• Her türlü Xperia SP al derim.Nexus 4 ün tek iyi özelliği güncelleme olayı
  • merhaba ben burdakilerden 2 si arasında kaldım sp eledim çünkü z nin ekranı bile hiç hoşuma gitmiyoken sp ne kadar iyi olabilir .nexus güzel ama hafıza kartı girişi yok ve ısınıyomuş ben s3 almayı planlıyorum sanada öneririm
    sp nin ekranı hoşuna giderse bak ona ama s3 ü 50 milyon kişi almış ve desteği kolay kolay kesilmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Htc One Max Yardim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: InMyOpinion

merhaba ben burdakilerden 2 si arasında kaldım sp eledim çünkü z nin ekranı bile hiç hoşuma gitmiyoken sp ne kadar iyi olabilir .nexus güzel ama hafıza kartı girişi yok ve ısınıyomuş ben s3 almayı planlıyorum sanada öneririm
    sp nin ekranı hoşuna giderse bak ona ama s3 ü 50 milyon kişi almış ve desteği kolay kolay kesilmez.

S3 şu an diğerleri ile karşılaştırılmayacak kadar geride işlemci zaten 1.4 falan ve en çok 4.2.2 gelir o telefona

• quote:

Orijinalden alıntı: sametcetints

quote:

merhaba ben burdakilerden 2 si arasında kaldım sp eledim çünkü z nin ekranı bile hiç hoşuma gitmiyoken sp ne kadar iyi olabilir .nexus güzel ama hafıza kartı girişi yok ve ısınıyomuş ben s3 almayı planlıyorum sanada öneririm

S3 şu an diğerleri ile karşılaştırılmayacak kadar geride işlemci zaten 1.4 falan ve en çok 4.2.2 gelir o telefona

işlemci geride falan değil s3 android 5.0 ı da rahat kaldırır gayet iyi telefon ha nexus 4 ondan iyidir o ayrı
  • Beyler Tamam Sp mi Nexus 4 mü

• quote:

quote:

Pardon da yorumunuz cok cahilce , siz hala islemciyi sadece ghz e bakarak olcuyorsunuz ve ghzi de cok yuksek.ayrica s3un islemcisi 4 cekirdekli

• quote:

quote:

lütfen saçmalamayın galaxy ace 2 bile 4.2.2 yi alıcak ki alamayanlarında çoğu donanım yetersizliğinden değil pazarlama stratejisinden alamıyor.galaxy s3 donanımı android 6 ya bile yeter ama verilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: SenSusLanKöylü

Beyler Tamam Sp mi Nexus 4 mü

[

• S3'ün ekranı pentile diye taktım almadım yoksa kesin tercihim o olurdu. Performans konusunda işlemci farkını anca benchmarklarda görürsün diye düşünüyorum ama ekran kartı ilerisi için ne kadar götürür onu bilemem.

S3'ü neden diğerlerine tercih ederim çünkü kamera, güncelleme, 2. el, performans vs çok yönlü bakınca toplamda samsungun üst seviye telefonları daha iyi.

• Isterseniz bi testlere bakın sonra konuşun hee siz dersiniz testler herşey değil o zaman açın bi sp video incelemesine bakın s3 gibi bir telefonu babam ilk çıktığında alıp daha o zaman bile anında satmıştı , etrafımda s3 olan baya var ama yok birinde video problemi çıkıyor birinde başka bisey çıkıyor vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

quote:

quote:

işlemci geride falan değil s3 android 5.0 ı da rahat kaldırır gayet iyi telefon ha nexus 4 ondan iyidir o ayrı

Güncelleme olayını s2 yle karışırtırdım kusura bakmayın güncelleme alır hatta sp den daha çok alır ama benim anlatmak istediğim sizin dediginiz gibi s3, sp ve nexus4 ten kötü dedim ben ,s3 alanlar yandı parası boşa gitti falan demedim yani millet yanlış anladı

• Nexus 4
  • Nexus 4 Te Kart Giriş Yeri - Radyo Yokmuş Bunlar Sorun Yaratırmı . Birde Çok Fazla ISINIYORMUŞ ISININCADA İŞLEMCİ HIZI DÜŞÜYOMUŞ
  • s3 sp ve nexus 4 un yanında konuşulmaz bile. ikisinden geride donanımı var. ben pil omru ve mulltımedya ozellıklerıyle sp derim. ayrıca hafıza kartı destegıde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

s3 sp ve nexus 4 un yanında konuşulmaz bile. ikisinden geride donanımı var. ben pil omru ve mulltımedya ozellıklerıyle sp derim. ayrıca hafıza kartı destegıde var

KARDEŞ BENDE BU 3 TELEFON ARASINDA ÇOK ARAŞTIRMA YAPTIM,

PERFORMANSIN FAZLA OLMASI GENELDE OYUNLARDA İŞE YARAR, BENİM ÖNCELİĞİM TELEFONUN TELEFON VAZİFESİNİ YERİNE GETİRMESİ, OYUN ÇOK LAZIMSA SONY PSP ALIR, KEYFİME BAKARIM

ŞİMDİ GELELİM NEXUS 4 ÜN ZAYIF YÖNERİNE;

EN ZAYIF YÖNÜ BATARYA ÇABUK BİTİYOR, ACİL BİR ŞEY OLSA APIŞIP KALABİLİRSİN.

RADYO YOK, ARTIRILABİLİR HAFIZA YOK, PİL SABİT VE SADECE SERVİS DEĞİŞTİREBİLİR.

NEXUS 4 GÜZEL BİR TASARIMA SAHİP OLSA DA BU ASLINDA CAM YAPISINDAN DOLAYI DEZAVANTAJ. EĞER TELEFON DÜŞERSE HEM ARKA KAPAK HEM EKRAN KIRILABİLİR, ARKA KAPAK AYRICA ÇİZİLMEYE DE HASSAS GİBİ DURUYOR.

EĞER KILIF ALIR KULLANIRIM DİYORSAN TELEFON İYİCE KABA OLACAK, ARKA KAPAK TASARIMI KAPAĞIN ALTINDA KALACAK.

NEXUS 4 KAMERA AÇISINDAN DA PEK İÇ AÇI DEĞİL, FAZLA BİR ŞEY BEKLEME

RAM 2GB OLMASI VE GÜNCELLEME OLAYI POZİTİF YÖNLERİ

-----

SAMSUNG S3 İÇİN İSE;

ÖNCELİKLE HERKESTE BU TELEFON VAR, KÜÇÜMSEMEK GİBİ OLMASIN AMA ARTIK BU TELEFON AYAĞA DÜŞEN 3310 GİBİ OLDU SANKİ.

S3 YEDEK PARÇA VE AKSESUAR YÖNÜNDEN OLDUKÇA TATMİNKAR, DİĞER ÖZELLİKLER DE OLDUKÇA İYİ

ŞARZI AZ GİDİYOR AMA ŞARZLI KILIFLAR VAR, AYRICA 3000'LİK BATARYA DA VAR AMA HER İKİSİ DE TELEFONU OLDUKÇA ""KABA"" BİR HALE SOKUYOR.

BENİM İÇİN HERKESTE OLMASI BİR DEZAVANTAJ, ÇOK SIK TELEFON DEĞİŞTİRMİYORSANIZ İLERİDE ÇOK DEMODE GÖZÜKEBİLİRSİNİZ, BU TELEFON 1 SENE SONRA İYİCE BIKTIRACAK KENDSİNDEN, AMA ÖZELLİK VE YEDEK PARÇA YÖNÜNDEN ALINABİLİR BİR TELEFON.
    -----

ŞİMDİ GELELİM XPERİA SP CANAVARINA;

ÖNCELİKLE BUNU BENDE YENİ FARKETTİM VE İNCELEDİKTEN SONRA TAM BİR CANAVAR DEDİM.

EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ ŞARZI ÇOK İYİ GİDİYOR, ŞARZ GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU, TELEFON ACİL DURUMLARDA HAYAT BİLE KURTARABİLİR, EN ÖNEMLİ İŞLERİNİZİN YARIM KALMASINI ÖNELER, KISACA ŞARZ SÜRESİ CANDIR CAN:) BU TELEFON BUNU BAŞARMIŞ.

KAMERA KONUSU İSE HERKESİN CEBİNDE MİNİ FOTOĞRAF MAKİNESİ TAŞIYORMUŞ HİSSİ VEREN YENİ exmor rs SENSÖRE SAHİP 8 MP KAMERA ÖZELLİĞİ VAR. SONY KAMERA KONUSUNDA 1 NUMARA

GORİLLA EKRAN VE ARKA KAPAK YAPISI İSE SAĞLAMLIK KONUSUNDA TELEFONDA KABA KABA KILIF KULLANMAYA İHTİYAÇ BIRAKMIYOR, BİR EKRAN FİLMİ İLE İŞİ BİTİREBİLİRSİNİZ.

TASARIM İSE GERÇEKTEN MÜKEMMEL, ALT KISIMDAKİ IŞIK SÜPER ÖTESİ

---------------

BEN BU ÜÇ TELEFONU UZUN SÜREDİR ARAŞTIRDIM VE XPERİA SP BENİM İÇİN GEREKLİ KRİTERLER BAKIMINDAN EN İYİSİ.

AMA PARANIN ALABİLECEĞİ EN İYİ TELEFON DA SAMSUNG S4 OLDUĞUNUDA BELİRTMEDEN GEÇEMEYECEĞİM. ÖZELLİKLE ŞARZ VE KAMERA KONUSUNDA ON NUMARA TELEFON YEDEK PARÇA DA BOLCA VAR. AMA S3'ÜN KADERİ GİBİ S4 DE ÇOK KOLAYCA DEMODE OLABİLİR. ZATEN BEN XPERİA SP ALACAĞIM İÇİN SORUN YOK :)

XPERİA Z DE ALMAYA GÜCÜM VAR AMA O BATARYA SÜRESİ YOKMU! İŞTE O BENİ YIKIMA UĞRATTI, YOKSA XPERİA Z ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM. BATARYA İŞİNİ XPERİA İ1 DE ÇÖZERLERSE SP'Yİ DEĞİŞTİREBİLİRİM :)

AMA ŞİMDİLİK BENİM İÇİN EN İYİSİ SP.

ÇOK UZUN OLDU AMA BU 3 TELEFON ARASINDA KİŞİSEL DÜŞÜNCELERİMİ YAZMADAN GEÇEMEDİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INOVASYON -- 16 Haziran 2013; 18:16:09 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.