Şimdi Ara

Cok Kararsiz Kaldim (Galaxy S3 . Nexus 4 . Sony Xperia SP) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    dostum öncelikle şunu söyliyim bende xperia tx var. ve allah şahidimdirki s4 le gece kamera konusunda karşılastırdım. ve bnm telefonum daha iyiydi.. konuya dönersek s3 teki donanım hem sp den hemde nexus4 ten daha geride. ve kasa yapısı cok dandik. saf plastik. ben tasarımı ve multımedyası ve en onemlısı pili için sp tercih ederdim
  • Xperia akar
  • Akilli telefonlar aldiklari guncelleme kadar var.. O yuzden nexus 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle nexus 4 en azından adam gibi güncelleme alırsın.
  • Bende 3'ü arasındayım. Sanırım kararım Nexus 4'ten yana olacak.
  • Bence sp al nexusun şarjı dayanmıyor.
  • Gönlüm SP Den Yana . Düşüncelerini Paylaşan Herkese Teşekkür Ederim.
  • Nexus'da SP'de iyi telefonlar bence hangisinin tasarımını beğeniyorsan onu al
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenSusLanKöylü

Beyler basliktada belirttigim gibi cok kararsiz kaldim. Bana oyun performansi yuksek . Kasmasi olmayan . Seri bir telefon lazim . Benim kriterlerime en uygun telefon hangisidir ( Galaxy S3 . Nexus 4 . Sony Xperia SP arasindan )

Ve birde telefonu neden sectiginizi belirtirseniz cok sevinirim.

sony xperia sp al rahat et şarj olsun performans olsun artık sony akıllandı.
  • Telefondan ne istediğine bağlı sarjı iyi gitsin tasarımı dikkat çeksin diyosan xperia sp güncelleme devamlı isterim ve 2 gb ram olsun diyosan nexus 4...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Telefondan ne istediğine bağlı sarjı iyi gitsin tasarımı dikkat çeksin diyosan xperia sp güncelleme devamlı isterim ve 2 gb ram olsun diyosan nexus 4...

peki sp mi note 2 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: INOVASYON

quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Telefondan ne istediğine bağlı sarjı iyi gitsin tasarımı dikkat çeksin diyosan xperia sp güncelleme devamlı isterim ve 2 gb ram olsun diyosan nexus 4...

peki sp mi note 2 mi?

note 2 tamamen farklı bi kategori bence bu ikisi arasında note 2 seçilir sonuçta üst segment bi telefon
  • SenSusLanKöylü kullanıcısına yanıt
    aynı kararsızlığı bende yaşıyorum ama şunu söyleyeyim nexus 4 de micro sd yok bu zayıf noktası xperia sp de isevar ama kendi hafızası yetersiz s3 ise iyi ama ben kasasını felan sevmiorm o yuzden s3 benim için elenmiştir ama dikkat çekerim xperia sp en azından root ile uygulamaları SD karta taşıyabiliyoruz nexus da böyle bişeyde olmadığı için xperia sp ye yöneldim ama bazı sorunları olduğunu söylüyorlar kamera diye tutturmuşlar kötü diye onlara seslerniyorum telefon zaten orta segmenttir s3 deki kamerayı s3 mini de nasıl eskik buluyorsanız aynı şeydir ikiside telefon kameradan ibaret değildir ayrıca böyle bir telefonunun kamerasının bu kadar kötü olacağını sanmıyorum yazlılımsal bişeydir diyorum xperia sp de pil çok olduğu halde az gittiğini duydum fakat bana göre öyle değil SDN forumda cihaz 2 gün gidiyor diyorlar o yuzden batarya yetersiz diyen arkadaşın telefonu bozuktur kesin diyorum ben sp yi alıcam inş adam gibi bişey çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 18 Haziran 2013; 16:48:18 >

• S3
  • Kesinlikle Xperia SP .
    Bi kere daha yeni bu saatten sonrada s3ü eleyin bence artık . Nexus 4 ile cogu kisi arasında zaten . telefonun ama gerek bataryası gerek hafızasıyla (rootladıgınız zaman hiç bi sorun kalamaycaktır acıkcası 16 gb oyun bluray gibi yüksek kalite filmler düsünüyorsanız yetmeyecektir ) güzel bi tasarımıyla ( bence ) alıcak bir kaç güncellemeyi rahatlıkla eler bence . Telefonun tek eksiginin ram ve kamera . Biri rootla düzelir zaten diğerinede güncelleme beklemek kalıyor zaten.
  • biriside adam gibi incelemiyorki şu SP yi en iyisi ben alıp adam gibi bi inceleme yapıyım size
  • Nexus 4.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanucan

biriside adam gibi incelemiyorki şu SP yi en iyisi ben alıp adam gibi bi inceleme yapıyım size

Cok iyi olur :D
    Gercekten cok ilginc düzgünce bi kullanıcı incelemesi daha cıkmadı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.