Şimdi Ara

Çok iyi bir insan olduğunu düşünen var mı ? ( Mütevâzı olmanıza gerek yok )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok iyi bir insan olduğunu düşünen var mı arkadaşlar aramızda ? Hani hiç kötülük beslemeyen , iyilik yapmaktan büyük haz duyan kişiler , sizleri tanıyalım isteriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-815DA1408 -- 17 Mart 2010; 19:03:05 >

• Herkes kendine göre en ideal insandır
  • Çok iyi bir insan olmayabilirim fakat iyi bir insan olduğumu düşünüyorum.Kendimden çok başkalarının iyiliğini düşünen bir yapım var maalesef.Maalesef diyorum çünkü başıma ne geldiyse iyi niyetimden geldi.Demek ki çok iyi niyetli olmakta gerekmiyormuş
  • Ne yalan söliyim, iyi bi insan olduğumu düşünmüyorum ama kendim için kötü de diyemem.
  • Azıcık nankörlük var :)
  • Herkes kendini iyi insan sanıyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Azıcık nankörlük var :)

Doğru , senin o huyun pis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben iyi bir insanım herkese fedakarlık yaparım ama hep yarı yolda kalırım. Sadece biraz dalga geçerim ama gerçek anlamda değil öylesine. Yardıma ihtiyacı olupta elimden geliyorsa yapmadığım çok nadirdir, o da ya tongaya düşüyorumdur yada işin içinde başka bir iş vardır. Neyse...
  • Pek iyi olduğumu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STVxVTS

Ben iyi bir insanım herkese fedakarlık yaparım ama hep yarı yolda kalırım. Sadece biraz dalga geçerim ama gerçek anlamda değil öylesine. Yardıma ihtiyacı olupta elimden geliyorsa yapmadığım çok nadirdir, o da ya tongaya düşüyorumdur yada işin içinde başka bir iş vardır. Neyse...

Öylesine de olsa dalga geçme bence kimseyle.Çünkü herkez farklıdır bir kelimeden bile alınabilir.O yüzden dalganın dozu vardır ama genede geçmemek gerekir bence.
  • Mükemmel değilim ama kin tutmam. Sevimli değilim ama sevilirim. Başkalarının hakkında kötü düşünmem. Eğer birisine sinirlenirsem gider yüzüne yanlışını söylerim ki bu akrabalarım olsa dahi... Kolay kolay kimseyle küsmem hatta küs olduğum kimse yok. Ufak şeyler için kavga etmem. vs. Kısacası kendime göre hatalarım olsa da ideal biriyim.
  • hiç sevmediğim birçok yönüm var bazen kendimi tutuyorum ama engel olamıyorum biçok zaman.
  • çok fazla empati kurarım , karşımdaki insanlara nasıl davranıyorsa veya bana nasıl davranıyorsa bende ona öyle davranırım . herkeste hep bana olduğundan pek sevilmem açıkcası
  • Çok saf birisiyim... Buda profilim :

Çok iyi bir insan olduğunu düşünen var mı ? ( Mütevâzı olmanıza gerek yok )
  • quote:

Orijinalden alıntı: STVxVTS

Ben iyi bir insanım herkese fedakarlık yaparım ama hep yarı yolda kalırım. Sadece biraz dalga geçerim ama gerçek anlamda değil öylesine. Yardıma ihtiyacı olupta elimden geliyorsa yapmadığım çok nadirdir, o da ya tongaya düşüyorumdur yada işin içinde başka bir iş vardır. Neyse...

Bu yazdıklarını sosyal ortamlarda da söylebiliyormusun?
  • İyi biri olduğumu düşünüyorum. Elimden geldiğince kişilere yardım ederim, bazen gıcık olurum ama yeri geldiğinde de gerektiği gibi davranırım.
  • Yalan söylemeye gerek yok çok çıkarcıyımdır nabza göre şerbet veririm insanlara.Gerektiğinde yalandan iltifat eder yalakalık bile yaparım çıkarım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

Yalan söylemeye gerek yok çok çıkarcıyımdır nabza göre şerbet veririm insanlara.Gerektiğinde yalandan iltifat eder yalakalık bile yaparım çıkarım için.

herkes çıkarı için herşeyi yapar aksini söleyen yalan demiş olur
  • kendime aşığım siz düşünün ben kimim
    geçen gün arkadaş gel di dedi onat_berk sen supermen gibi adamsın uça biliyormusun dedi
    bende boynuma doladım yorganı atladım camdan aşaaa
    çok fazla uçamadım ama yorgan paraşüt gibi açtı uçurdu
    yani bende uça biliyorum
    ben supermen im
  • iyi biri oldugumu sanmıyorum ama vicdanlıyım kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßiliyorum -- 17 Mart 2010; 19:36:43 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.