Şimdi Ara

Çok ilginç bir aksessuar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kullanan var mı arkadaşlar, çok merak ettim gerçekten... Kullanıp da öneren olursa sipariş vereceğim...

• eğlence işte çocukların varsa veya senin içinde hala bir çocuk yaşıyorsa neden olmasın.
  • bu cihaz bluetooth v1,1 uyumlu yani eski cihalarla çalışıyor.sony ricsson un sitesinden bakabilirsin. eğer seninki o cihazların arasındaysa güzel bi alet olabilir. ben fuarda görmüştüm küçük bişey telefon üzerinden şarj oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: o_z_a_n

bu cihaz bluetooth v1,1 uyumlu yani eski cihalarla çalışıyor.sony ricsson un sitesinden bakabilirsin. eğer seninki o cihazların arasındaysa güzel bi alet olabilir. ben fuarda görmüştüm küçük bişey telefon üzerinden şarj oluyor.

hmm o halde w800 ile uyumlu değildir... BT 2.0 var sanırım w800 ve türevlerinde...
  • sitede tüm bluetooth lu se modelleriyleuyumludur diyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: theFaLLeN

quote:

Orjinalden alıntı: o_z_a_n

bu cihaz bluetooth v1,1 uyumlu yani eski cihalarla çalışıyor.sony ricsson un sitesinden bakabilirsin. eğer seninki o cihazların arasındaysa güzel bi alet olabilir. ben fuarda görmüştüm küçük bişey telefon üzerinden şarj oluyor.

hmm o halde w800 ile uyumlu değildir... BT 2.0 var sanırım w800 ve türevlerinde...

senın kı k750 knedını avutma w800 dıye
    saka bır yana adamım alak ya cok matrak olur

• Wahaay bu ne ya süpermiş alan varsa solesin çalışıyosa bende alıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok güzel bir laptop
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baya eski bisidi ya bu
  • evet z600 le birlikte çıkmıştı.Hatta z600 için gabeboy kolu üretmişlerdi.Alttan takılan.(2mb hafızalı makina kaç oyun alıcaksa.)
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: esik1

eğlence işte çocukların varsa veya senin içinde hala bir çocuk yaşıyorsa neden olmasın.
  • enteresan
  • anaaaaaaaaaaaaa ne süper bişey bu ya..biraz daha ucuz olmaymış alırdım hemen
  • çok güzel ve çok pahalı
  • Şirin tatlı bi şeye benziyor ama fiyatı konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim
  • Bluetoothlu oyuncak araba çok uzun süre önce çıkmıştı. Arabayı telefona bağlayıp şarj edebiliyorsunuz, telefon da uzaktan kumanda görevi görüyor. Fakat fiyatı biraz pahalı
  • harby yaaa BİRAZ pahalı gibi...
  • 2 hız seçeneği diyor, acaba ne kadar hızlıdır? Model araçlar kadar olmasa da en azından diğer uzaktan kumandalı araçlar kadar hızlıdır sanıyorum. Çok eğlenceli olur ya... Valla arkadaşlar içindeki çocuk hiç de ölmüş değil... Yarın öbür gün bu topiği "aldım abiler arabayı" diye diriltirsem şaşırmayın
  • ehueheuheuehu Süper jdskacxşz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaLer -- 21 Ağustos 2006; 5:43:16 >
  • ewet arkadaşlar beğendim güzel bişiy barııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı bide fiyata baktıydım ıııı alırımda o fiyat çok fazla
  • hahaha milleti kerizyerine koyuyorlar neymiş efendim telefonla idare ediliyormuş ulan ona vereceğim parayla gidip beş tane uzaktan kumandalı araba alırım üstelik telefomum yıpranmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.