Şimdi Ara

Çok hastayım, düzelemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugüne kadar o kadar kötü şeyler yaptım ki, çoğunun yanıma kar kalması bir mucize. En kötü olayı bile, az bir yarayla atlattım. Lakin ben gerçekten hasta bir insanım.

En azından öyle olduğuma inanıyorum. Yaptığım pislikleri söylesem bazılarınız yüzüme bile tükürmez, bazılarınız komik bulabilir gerçi.

Hastalıklarım: OKB, Derealizasyon (Az miktarda) ve Atipik Affektif Bozukluk. Kişilik bozukluğu olarak paranoid kişilik bozukluğu var. Savunma mekanizması olarak İdealizasyon ve Devalüasyon var.

5 yaşımdan beri aralıklı olarak tedavi görüyorum. Şu anda da psikolog tedavisi ve psikiyatr tedavisi görüyorum. Psikiyatr ayda bir, psikolog kafam eserse. Lakin 18 yaşımdan bugüne kadar ciddi tedaviler gördüm. Örneğin EKT (Özelde 2 kez yattım, birinde tam kür EKT oldum, diğerinde gerekli görmediler) ve örneğin 1-2 yıl boyunca 1050 TL'lik iğne tedavisi. (Devlet karşıladı ve bu ay sonuncusunu oluyorum) 6 kg'dan fazla ilaç içtim toplamda. 4 defa da 2'si kendi isteğimle olmak üzere Bakırköy'de yattım. Daha pek çok tedavi. Psikologlar, psikoterapistler ve psikiyatrlar havada uçuştu. Her şeyi denedik.

Ayrıca dini tedavileri de denedik. Denemediğimiz hacı hoca, büyü bozucu vesaire yöntemi kalmadı. Her ne kadar herhangi bir dine inanmasam da, bunların zaten bir işe yaramayacağını biliyordum. Giden paraya ve zamana yazık oldu.

Sizce ne yapılması mantıklı olur? İntihar et demeyin, onu da denedim. 3 gün halüsinasyon gördüm. O kadar sancılıydı. Kurtulamazsam fena oluyor.

Şu anda size hayatımdaki en berbat her şeyi anlattım. Tabii bazılarını üstü kapalı olarak. Bunları anlatmam hata belki, zira bunları aleyhime kullanacaklar olabilir ama inanın ben de düzelmeyi istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.