Şimdi Ara

Çok güzel bir sevgili yapıp elinden kaçıran var mı? LÜTFEN YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
3.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam dalga mı geçiyorsunuz ciddi mi
  • Boş ver abi sal gitsin.
  • ChicoTravieso93 kullanıcısına yanıt
    bunu yazmak için mi üye oldun
  • Evet
  • Bir kız (bu herhangi bir şey de olabilir, insan şart değil), sen mücadele ettiğin sürece yanında duruyorsa, kazanmanın ne anlamı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle kızda +10 ego yüklü

sonrasına gelince kız güzel bu seni etkiledi huyuna değil bedenini sevmişsin sen.
    kızlar kolay erkekleri sevmezler zor olan erkekleri severler yani seni çabuk elde edince artık sevgisi kalmamış bunu şey gibi düşüne bilirsin elde edene kadar herşeyi yaparlar elde ettikten sonra bir kenara koyarlar ilişkide sevişme gibi.

kıza bu saaten sonra yazmanı tercih etmem eğer yanılmassam o sana illa yazacak KESİNLİKLE YAZMA ağırdan sat kendini.
    artık manitacılık işini bırak eğer birini seveceksen o gelir seni bulur
  • axiuşak53 kullanıcısına yanıt
    MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Hocam ben geçen sene temmuzda insta story'e kaç para ulan bi sarışın sevgili yazmıştım. Instada bol bol trollük yaptığımdan arada bir anılar'dan bulup paylaşırım onu. Kızla birlikteyken de paylaştım 1 kez Bu akşam da paylaştım. Dalga geçmek için yazdı. Ben de karşılık verdim

Çok güzel bir sevgili yapıp elinden kaçıran var mı? LÜTFEN YARDIM

Cevap olarak peki jksafs yazdı.

Derdin ne yazayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 10 Nisan 2020; 20:7:21 >

• kesinlikle cevap verme yazma.

bırak şimdi o düşünsün sen kendini başka işlerle uğraş şuan o kendini şuan seni cebinde sanıyor o yüzden sen ceptesin diye başka avının peşine takılmıştır.

sen story at ama aşk acısı çekiyorum damar şarkılar kesinlikle atma

başka kızlarla foto at eğlendiğini at
    ne kızı hocam evdeyim dışarı çıkmıyorum, zaten normalde de haftada 1 2 çıkardım şimdi wuhandan hiç çıkamıyorum

cevaplarım nasıl? altta kalmamışım demi?

sizce karakteri çok kötü bi insan gibi durmuyor mu oradan?
  • altı ustu bırak ağırlını koy cocukca hareketler bırak yazma bu saaten sonra dinle beni
    neden benle dalga geçiyor?
  • hocam hatayı biz bilemeyiz o senle alakalı ama bir şeyinden ötürü kız senle flörtlüğü bile istemiyor. o yüzden uzatma dedim kesinlikle devamı gelmeyecek bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her kızın kafası farklı çalışır. Hiçbir şey kızlara genellenemez ama tek bir şey dışında...

İstediğiniz kadar yakışıklı olun, istediğiniz kadar ağzınız iyi laf yapsın; kızlar her zaman gizemli erkekleri sever. Kız size her yazdığında anında cevap yazarsanız, her şeyinizi noktasına virgülüne kadar anlatırsanız geçmiş olsun. İki gün sonra çekiciliğiniz kaybolur. O saatten sonra geri dönüş yoktur. Kızla sevgili bile olsanız istediğiniz zaman ayrılabileceğiniz izlenimini vermeniz lazım. İpler her zaman sizin elinizde olmalı.
  • sarışınya ondandır aptaldur ondan akıl hıyar degılkı kırıp vereyim
  • başka bir kızla yattiğin gün unutacaksın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çikko kullanıcısına yanıt
    ilk sayfada yazdığım nedenlerden ötürü bununla sevişmedik ama yatağa atabileceğim kız bunun kadar güzel olmayacak
  • Kızın resmini atsaydında ne kadar güzel olduğuna bir baksaydık. Aranızdaki geçen diyologlara bakarsak çok boş biri gibi duruyor.
  • 3. buluşmamızda gizemli olman çok hoşuma gidiyor demişti. o gün sarılıp öpmeye başladım, sonra mesajlaşırken ilk o hoşlandığını söyledi.

sürekli atar yapıyordu hep ben günaydın yazıyorum böyle ilişki olmaz aramasam aramıyorsun diye
  • STENSTEN kullanıcısına yanıt
    neden
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.