Şimdi Ara

-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 18 Kasım 2023; 12:16:24 >

• Okumadim ama takma nasil olsa ölümlü dünya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Öl kurtul o zaman?

• Ben de kınaytta pazar kurarak gitmiştim ne günlerdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survival

Öl kurtul o zaman?

Cesaretimi toplamam lazim

• Kardeşim geç değil ha çok iyi bir sonuç gelmez ama olur yani bir şeyler antremanlarla matematik al onu çöz bitir temel atmis olursun sonra türkçe çalış iyi çalışırsan 30 net yaparsın tarihi çalış test çöz onuda yaparsın geç diye düşünme adam akıllı çalışırsan olur

• sana bağlı ama biraz geç kalınmış gibi meslek lisesinde okudum bende olmadı mezuna kaldım şuan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Thermaltake Versa G2 Kasa
    4 yıl önce açıldı
    Aerocool Duo 14Cm Argb Fan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence geç değil zaten türkçe full paragraf. Okuduğunu anlıyorsan yaparsın. Sosyalide 2 ayda ezberlesen. Mattan 10 net kadar öğrenebilirsin bence. Ama burada paragraf bilgin çok önemli. Eğer kötüyse bir tane paragraf kitabı bitirmen 2 ayını alır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 160 gün var daha YGS ye çok gec kalmis sayilmazsin zaten Türkçe ve Sosyal i cabuk bitirirsin millet son 1 ay kasıp kazaniyor

• Geç değil. 3 yıl önceydi. Öğretmen lisesindeydim tamam temel var ama çokta başarılı değildim yani. Lise3ün tatilini kendimi rahatlatmak için çalışmış gibi yaparak geçirdim. Kız arkadaşımda vardı ondan da pek fırsat olmuyordu açıkçası. Neyse okullar başladı deneme sınavlaırna giriyoruz 50 net falan yapıyoruım. Kasımın 10u geldi ve kararımı verdim kız arkadaşmdan ayrıldım. Oynadığım oyunları bıraktım sabah akşam ygs çalışmaya başladım. Okul 3.30 gibi biterdi 5te başlar geceye kadar arada dinlemeler olurdu tabi ama çok değil devam ederdim çalışmaya. Sonlara doğru uykumdan da baya fedakarlık verdim sabah 5te falan kalkar çalışır sonra okula giderdim okuldan gelince yine aynı devam. Şimdi Sakaryada İnşaat Müh. okuyorum ama yine de pişmanım daha erken başlamadığıma. Neyse anlayacağın hiç bir zaman geç değil dostum
  • Geç kalınmakla alakqsı bike yok. Sen planını kur, günde en az 4 saat ders çalış bak çok güzel yerlere gelirsin.Geç kalmayı kafandan çıkar ve yardırmaya bak.Geçen sene arkadaşım da ekimde başlayıp 18 bin oldu

• bence bu saatten sonra çok kasma kendini eğer bilişimi seviyorsan 2 yıllığa git dgs çalış 2 sene aynı şeye gelir en azından daha rahat olursun tabi bölümünü sevmiyorsan o başka
  • o zaman çalışmaktan başka seçeneğin yok, geç kalmakla alakası yok en azından istediğin bölümün 4 yıllığını tutturamazsan ygs yle 2 yıllığına girersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOD_A_MAN -- 5 Ekim 2016; 10:44:01 >
  • Geç kalmış olsan bile çalışmalısın , bence geç falan değil.

• Ulan şakamısınız son 3 ayda çalışıp 30-40k içine girin onlarca kişi var daha adamın önünde kaç ay var zaten herkez nerdeyse yeni başlıyor çalışmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 5 Ekim 2016; 10:47:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.