Bildirim
çok garip bişey oldu bakın

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Reney
oyundayken dc aldım girdiğimde bot gitmiş ve yerine archangel staff gelmişti bi kaç item daha değişmiş olabilir ve mercury treads itemini oyun boyunca göremedim
Dc yiyince oluyor öyle.Ama hangi item değiştiyse özelliği aynı kalıyor. :) Sadece resim farklı. -
her garip bişey oldugunda konu açsak ohoo -
Oluyor bu tür buglar benimde başıma geldi o AA'yı aldığında aslında Merc. almış oluyorsun, Merc. ile aynı para gidiyor inv.'de AA gözüküyor fakat verdiği özellikler Merc. ile aynı oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: General Boozer
Oluyor bu tür buglar benimde başıma geldi o AA'yı aldığında aslında Merc. almış oluyorsun, Merc. ile aynı para gidiyor inv.'de AA gözüküyor fakat verdiği özellikler Merc. ile aynı oluyor.
Desene boşuna satıp uğraşmışım :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Reney
quote:
Orijinalden alıntı: General Boozer
Oluyor bu tür buglar benimde başıma geldi o AA'yı aldığında aslında Merc. almış oluyorsun, Merc. ile aynı para gidiyor inv.'de AA gözüküyor fakat verdiği özellikler Merc. ile aynı oluyor.
Desene boşuna satıp uğraşmışım :(
Aaahaha insan verdiği paraya bakar -
Revive+Teleport
Full Tank Takım. -
arkadaşlarınla girdin sanırım takım full tank teemo dışında -
quote:
Orijinalden alıntı: erdemfb12
arkadaşlarınla girdin sanırım takım full tank teemo dışında
Teşhir oldum ben gidiyorum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen dc yiyince hesabına başkası girmiş botunu satmış sonra başka item almış sonra oda dc yemiş sen girmişsin tek açıklaması bu! -
Oluyor öyle bana önceden her dc yediğimde sorc. yerine eskii bir item olup b çekmeye yarayan blue pill çıkıyordu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X