Şimdi Ara

çok garip bişey oldu bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyundayken dc aldım girdiğimde bot gitmiş ve yerine archangel staff gelmişti bi kaç item daha değişmiş olabilir ve mercury treads itemini oyun boyunca göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Reney

oyundayken dc aldım girdiğimde bot gitmiş ve yerine archangel staff gelmişti bi kaç item daha değişmiş olabilir ve mercury treads itemini oyun boyunca göremedim

Dc yiyince oluyor öyle.Ama hangi item değiştiyse özelliği aynı kalıyor. :) Sadece resim farklı.
  • her garip bişey oldugunda konu açsak ohoo
  • Oluyor bu tür buglar benimde başıma geldi o AA'yı aldığında aslında Merc. almış oluyorsun, Merc. ile aynı para gidiyor inv.'de AA gözüküyor fakat verdiği özellikler Merc. ile aynı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Boozer

Oluyor bu tür buglar benimde başıma geldi o AA'yı aldığında aslında Merc. almış oluyorsun, Merc. ile aynı para gidiyor inv.'de AA gözüküyor fakat verdiği özellikler Merc. ile aynı oluyor.

Desene boşuna satıp uğraşmışım :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

quote:

Orijinalden alıntı: General Boozer

Oluyor bu tür buglar benimde başıma geldi o AA'yı aldığında aslında Merc. almış oluyorsun, Merc. ile aynı para gidiyor inv.'de AA gözüküyor fakat verdiği özellikler Merc. ile aynı oluyor.

Desene boşuna satıp uğraşmışım :(

Aaahaha insan verdiği paraya bakar
  • Revive+Teleport
    Full Tank Takım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sonda takılması çok kötü ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlarınla girdin sanırım takım full tank teemo dışında
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

arkadaşlarınla girdin sanırım takım full tank teemo dışında

Teşhir oldum ben gidiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen dc yiyince hesabına başkası girmiş botunu satmış sonra başka item almış sonra oda dc yemiş sen girmişsin tek açıklaması bu!
  • Oluyor öyle bana önceden her dc yediğimde sorc. yerine eskii bir item olup b çekmeye yarayan blue pill çıkıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.