Şimdi Ara

Çok Garip bir şey puan hesaplaması toplanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    YGS
    Mat:28
    Sosyal:22
    Türkçe:16

LYS
    Mat:23,
    Geo:15
    Edebiyat:39
    Coğrafya:14

Diploma Notu:77

TM-3 Puanı 390

Bu nasıl oluyor arkadaşlar? Sorubak ve Femden hesapladım puanı 310 çıkıyor en fazla. Hani Geometrisi fazla ordan diyeceğim ama Tm-3'te Geometri çok az puan veriyor. Türkçe ile Coğrafyası bu kadar düşük nasıl bu puanı çıkarmış anlamıyorum?
    Edit:Daha garibini buldum beyler...

YGS
    Fen:4
    Mat:21
    Sosyal:25
    Türkçe:33

LYS
    Mat:6
    Geo:4
    Türkçe:47
    Coğrafya:15

Diploma Puanı:72

Tm-3 Puanı:402

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cartmann -- 2 Şubat 2012; 13:16:38 >

• herkesin okul puanını 75 zannediyorlar o yüzden böyle bir şey yapmışlar ki bunların çoğu hatalı genelde. küsüratları yok çünkü küsüratsız net mi olur?

Siz o TM puanlarını en azından bi 25 puan düşürün gerçekte olan odur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Leoric31

herkesin okul puanını 75 zannediyorlar o yüzden böyle bir şey yapmışlar ki bunların çoğu hatalı genelde. küsüratları yok çünkü küsüratsız net mi olur?

Siz o TM puanlarını en azından bi 25 puan düşürün gerçekte olan odur.

İyide ben bunu 2010 yılının fem kaynaklarından aldım. Yani diploma puanı falan her şeyi hesaplanmış. Üniversiteye giren son öğrencinin taban puanı. Net,Okul puanı şeklinde yazılmış durumda. Yani kafadan alma yok.

Hocam küsüratları koymadım küsüratları koysanda arada dağlar kadar fark var.
  • upupupupupuppuu
  • Yanlış hatırlamıyorsam eğer fem sınav sistemi değiştiği için 2010 da öğrencilere bir fikir amaçlı hazırlamıştı bu netleri. 2010 daki yapılan gerçek netler değildi. Tabi aynı kitapçıktan bahsediyorsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozge_18

Yanlış hatırlamıyorsam eğer fem sınav sistemi değiştiği için 2010 da öğrencilere bir fikir amaçlı hazırlamıştı bu netleri. 2010 daki yapılan gerçek netler değildi. Tabi aynı kitapçıktan bahsediyorsak

Ösym'nin sitesinden karşılaştırdımda puanlar falan aynı farklılık yok kafam çok karıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartmann

quote:

Orijinalden alıntı: ozge_18

Yanlış hatırlamıyorsam eğer fem sınav sistemi değiştiği için 2010 da öğrencilere bir fikir amaçlı hazırlamıştı bu netleri. 2010 daki yapılan gerçek netler değildi. Tabi aynı kitapçıktan bahsediyorsak

Ösym'nin sitesinden karşılaştırdımda puanlar falan aynı farklılık yok kafam çok karıştı.

dostum fem bu herşey olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.