Şimdi Ara

Çok fonsiyonlu lazer yazıcı arıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uygun fiyata bulabildiklerim bunlar
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=6&productid=bd61750
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=6&productid=bd47086
    sizin tavsiye edebileceğiniz ürün var mı? ayrıca lazerle normal mürekkep püskürtmeli açısından çok fark var mı?

• Selam
    Arkadaşım gönderdiğin linkler arasında en iyi olanı kalite olarak canon ama ben yinede xerox tavsiye edrim...
    Canon un fotokobi kalitesi falan güzel silik fotokobileri xerox çekmekte zorlanır..... Ama toner maliyeti olarak xerox tavsiye ederim dolum falan rahat olur.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoWeNoN

Selam
    Arkadaşım gönderdiğin linkler arasında en iyi olanı kalite olarak canon ama ben yinede xerox tavsiye edrim...
    Canon un fotokobi kalitesi falan güzel silik fotokobileri xerox çekmekte zorlanır..... Ama toner maliyeti olarak xerox tavsiye ederim dolum falan rahat olur.....

toner maliyeti derken? yani aralarında çok uçurum var mı? bir de araştırdığım kdarıyla canon kartuşların chip olayı varmış yani belli bir süre sonra bozuluyormuş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ora et labora -- 7 Ağustos 2008; 12:59:58 >
  • yani su oluo kardesim canon baskı kalitesi acısından xerox samsung falanı geride bırakır çünkü teknolojileri farklı ayrıca diğerleri 600 dpi ile baskı çözünürlüğne sahipken canon 1200 dpi ile baskı cıkarır ayrıca fotokopi cıktısı dijital oldughundan silik milik anlmaz canawar gibi cıkarır....
    toneri ise pahalı ve çipli ama orjinal baskı almak istiosan canon onları ezer ayrıca toneri 2500 sayfa baskı werirken xerox 2000 sayfa baskı weiro dolum yapsan bile 3 dolumdan sonra cihazı kaldır at çöpe onun için canonu tercih et
  • fthry
    yani su oluo kardesim canon baskı kalitesi acısından xerox samsung falanı geride bırakır çünkü teknolojileri farklı ayrıca diğerleri 600 dpi ile baskı çözünürlüğne sahipken canon 1200 dpi ile baskı cıkarır ayrıca fotokopi cıktısı dijital oldughundan silik milik anlmaz canawar gibi cıkarır....
    toneri ise pahalı ve çipli ama orjinal baskı almak istiosan canon onları ezer ayrıca toneri 2500 sayfa baskı werirken xerox 2000 sayfa baskı weiro dolum yapsan bile 3 dolumdan sonra cihazı kaldır at çöpe onun için canonu tercih et

peki lazer canonun dolum maliyeti nedir ortalama?
  • peki hp nasıldır hp almak istersek hangi modeli önersiniz
    teşekkürler
  • CANON MF4150 ÇOK FONKSİYONLU LASER YAZICI EXA'da 322 Lira, ordan aldım.

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=345&pid=2730
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.