Şimdi Ara

Cok farkli bir dinamiğe sahip sinava hazırlanıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 Temmuzda sinav yapılırsa en gec yks sinavi olacak.Daha once en gec 1 Temmuzda yapilmisti 2018de.

Etkenleri siralama açısından + ya da - olarak siniflandiralim.

Ozellikle 12leri ve temeli zayif mezunlari ele alırsak dershane,ozel ders gibi imkanlardan yararlanamamis olacaklar.(genel siralama icin + etken)

Calismaya erken baslayanlarda uzun zamandir ders calismanin verdigi bıkkınlık ve çalışmaya sonradan başlayanların daha istekli olmasi(Ilk ekibe - sonraki ekibe + etken)

Kutuphane dersane gibi toplu ortamlarda ders calismaya alismis kisiler için - etken.Evci tayfa için + etken.

Sinava oylesine basvurmus olan üniversitelilere bakarsak artik okullarina da gitmediklerinden dolayi ders çalışmaları icin firsat doğdu.Bu insanlar da geçmişte gerceklestiremedigi hedefler icin çabalayabilecek 4 ay yakaladilar.(Siralamalar icin - etken)

Kalkan konulara vakit ayirmayanlar avantajli hale gecti.Kimine + kimine - etken.

Kisaca dinamiği onceki yillardan çok farkli bir sinav geliyor.Siralamalara iyi yonde mi kotu yonde mi yansiyacak kestirebilmek imkansiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Blokla blokla bitmediler.Hayal bile edemeyecekleri sıralama ve bölüm elde etmeme rağmen daha iyi bir bölüm icin çabalıyorum hâlâ mok atıp duruyorlar.Bu veletler zaten 20k gibi siralamalara gelemeyecekler,gelseler de-ki hic sanmiyorum- insanliktan kaybedecekler.

Nasil da kudurtmuşsam durmadan salyalarini saçıp duruyorlar.
  • sıralamaları bilmem ama benim hepsinden - aldığım kesin
  • Dinamiği filan boşver.Bu sene de olmayacak

• Geçen sene sınav sonuçları 17 temmuzda açıklanmıştı. 1 ağustosta çalışmaya başlamıştım. Dediğiniz gibi biraz bıkkınlık ve yorgunluk var özellikle kalkan konuların yarattığı moral bozukluğu stresimi arttırdı. Çok iyi bir analiz yapmışsınız.Ösym tarihinin en garip sınavı olabilir belki de hiç olmayacak bilemiyorum.

• Sınav kolay olsa bile yığılmalar olma ihtimalini çok düşük buluyorum ben. Normal çalıştığı seviyede çalışabilen öğrenci sayısı oldukça az ilerleyen zamanlarda bıkkınlık da olacak hele bir daha ertelenirse çok kolay bir sınavda dahi yığılma olmaz
  • Kalan zamanı iyi değerlendiren istediğini alır.

• Merak etme bu sene de mezuna kalırsın zaten 5 olmuş 6 olmuş ne farkeder ailen de alışmıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu sene mezuna kalacak çok fazla öğrenci olacağını düşünüyorum. Malum olaylardan dolayı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    hocam geçen seneki zor sınavda iyi sıralama beklerken bile kötü sıralama geldi yığılma oldu ve bir sürü mezun var bu yüzden bu sene ne olursa olsun bırak kolayı sınav yine zor sorulursa bile yığılma olur bıkanlar kadar bıkmayan geçen seneden canı yanan hırs manyağı mezun dolu ortalık
  • oglum bi salın çocuğu a.k , adam kendi görüşlerini sunduğu bi post atıyor diğerleri gelip " bu senede mezun:DDDDDDDdDDSDD" diyip kaciyor

• Rivenordisco kullanıcısına yanıt
    hocam o durumla bu durum aynı değilki. Şimdi çalışma ortamlarımız bile farklı. 12ler ve kütüphanelerde çalışan mezunların düzeni alt üst oldu. Temmuz sonunda yapılırsa belki yaşanabilir ama bir daha ertelenme durumunda böyle birşey yaşanacağına ben ihtimal vermiyorum
  • fasdsasdas kullanıcısına yanıt
    Blokla blokla bitmediler.Hayal bile edemeyecekleri sıralama ve bölüm elde etmeme rağmen daha iyi bir bölüm icin çabalıyorum hâlâ mok atıp duruyorlar.Bu veletler zaten 20k gibi siralamalara gelemeyecekler,gelseler de-ki hic sanmiyorum- insanliktan kaybedecekler.

• adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    sınavın temmuz sonunda yapılacağına eminim daha ertelenmeyecek ve düzeni bozulanlar kadar uyum sağlayan insanlar da olacaktır sonuç olarak ikimizin dedikleri de teori hocam bekleyip göreceğiz artık...
  • Açık liseye geçmekle ilk defa hayatımda güzel bir karar almışım. Çok güzel analiz yapmışsınız Uruk hocam umarım kalan zamanı iyi değerlendirebiliriz.

• Hocam ben 2019 la 2018 arası geleceğini düşünüyorum

• Dinamik minamik fazla gaza gelmeyin. İyi olan kazanacak boş boş yeni şeyler üretmenn manası yok

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    kardeş mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Blokla blokla bitmediler.Hayal bile edemeyecekleri sıralama ve bölüm elde etmeme rağmen daha iyi bir bölüm icin çabalıyorum hâlâ mok atıp duruyorlar.Bu veletler zaten 20k gibi siralamalara gelemeyecekler,gelseler de-ki hic sanmiyorum- insanliktan kaybedecekler.

Uruk hocam eskilerden eser yok şimdi desem yeridir , anladın sen beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

Dinamiği filan boşver.Bu sene de olmayacak
    evet sana sana sana hepinize be. rezil iğrenç yaratıklar. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara? utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. hiçbir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz - hababam ahmet
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.