Şimdi Ara

çok eski bi kız arkadaşıma aşık oldum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • annelerimiz falan birbirini tanıyor 4-5 yaşından beri tanıyorum şimdi o 15 ben 17 samimiyetimiz orta seviyede nasıl açılabilirim?aşk olduğundan şu şekilde eminim,eğer cinsel arzularım için onu düşünecek olsaydım masturbasyon yaptıktan sonra unutur giderdim ama unutamıyorum
    facebooku yok mecburen kızın karşısındayken söylemem gerek bu arada birine bişey anlatırken falan çok tatlı anlatıyor dediğine de şahit oldum kıza çıktığın var mı diye sorduğumda allah korusun dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 16 Ağustos 2012; 17:38:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hærun

annelerimiz falan birbirini tanıyor 4-5 yaşından beri tanıyorum şimdi o 15 ben 17 samimiyetimiz orta seviyede nasıl açılabilirim?aşk olduğundan şu şekilde eminim,eğer cinsel arzularım için onu düşünecek olsaydım masturbasyon yaptıktan sonra unutur giderdim ama unutamıyorum
    facebooku yok mecburen kızın karşısındayken söylemem gerek bu arada birine bişey anlatırken falan çok tatlı anlatıyor dediğine de şahit oldum kıza çıktığın var mı diye sorduğumda allah korusun dedi

facebook tan çıkma teklifi etmeyi mi düşünüyordun ? çok yazık at kendını asagı !

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberteror

quote:

Orijinalden alıntı: hærun

annelerimiz falan birbirini tanıyor 4-5 yaşından beri tanıyorum şimdi o 15 ben 17 samimiyetimiz orta seviyede nasıl açılabilirim?aşk olduğundan şu şekilde eminim,eğer cinsel arzularım için onu düşünecek olsaydım masturbasyon yaptıktan sonra unutur giderdim ama unutamıyorum

facebook tan çıkma teklifi etmeyi mi düşünüyordun ? çok yazık at kendını asagı !

tüm paragraftan onu söküp alacağına yardım eder misin lütfen :(

• eski kız arkadaşa aşık olmak nedir ya eski eskidir bildiğin çok saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazsensay

eski kız arkadaşa aşık olmak nedir ya eski eskidir bildiğin çok saçma

kız arkadaş ya sevgili değil
  • Çıkma teklif etme sinemaya,lunaparka falan çağır gezdir..Zamanla sıklaştırırsın görüşmeyi biyerden sonra kendiliğinden olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşık oldum ama imkansız gibi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: triplexo

Çıkma teklif etme sinemaya,lunaparka falan çağır gezdir..Zamanla sıklaştırırsın görüşmeyi biyerden sonra kendiliğinden olur..

tavsiye için sağol
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.