Şimdi Ara

Çok değişik bir itiraf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • odtü itiraf sayfasında gördüğüm itirafı paylaşayım şurda. dünyada ne garip insanlar var anlayın

#3487:
    Bir stalk hikayesi de benden gelsin hocam. Uzun süredir stalkladığım bir kız vardı. Geçen aylarda kimlikler sızdırıldıgında kızın babasının TC kimlik no'sunu bulmuştum. Sonra emlak vergisi sorgulamadan (https://ebelediye.cankaya.bel.tr) adreslerini buldum ve bu eve ait 2014 vergisini hala ödemediklerini fark etmiştim. Ara ara vergiye bakıyordum git gide artıyordu, en son tekrar baktım hala ödememişler, gecikme cezası gelmiş. Kıza bunu söylesem mi söylemesem mi bilemedim. Kıza da aylardır açılacağım açılamıyorum. Dedim ben bunun babasının vergi borcunu ödeyeyim, zaten ailesinin durumları çok iyi değil kızın gözünde kahraman erkek imajı yaratırım. Neyse gittim vergi dairesine ödedim falan sonra faceten kıza mesaj attım borcunuzu ödedim küçük bir yardım :) diye. Kız anlamadı tabi ilk başta sordu ne borcunu ödedin falan anlattım ben de. Anlattıktan sonra kız ''sapık herif peşimi bırak'' deyip faceten engelledi beni.B.. K... eğer bu yazıyı okuyorsan asıl niyetimi anlamışsındır umarım, kesinlikle sapık biri değilim, umarım benle tekrar konuşursun.

Kanıt olarak da borcun resmini koyayım bari:
    http://i.hizliresim.com/EJDvAg.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam

• değseler keşke, ne bedeller ödenir de ..
  • DH'de birisi aynı konuyu açmıştı.Ya ikisinden birisi fake yada konuyu açan kişi bu

Edit:Şimdi hatırladığıma göre konuyu açan kişi liseye gidiyordu kızda liseden sınıf arkadaşıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwell076 -- 23 Haziran 2016; 9:57:10 >
  • Niye odoyosun ki tesekkur edecegine kudurmuş

• konu sahibi bu forumdan.
    Çalmış adamlar.
    veya kendisi de paylaşmış olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.