Şimdi Ara

Çok çirkin olduğum için zengin olamazsam asla kız arkadaşım olmayacak.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben çok tipsiz bir insanım. Hayatım boyunca herkes bana bunu hissettirdi yüzüme söyledi.

    3 hafta önce arkadaşımla kampüsün oradaki starbucksta otururken karşı masada bir kız gördüm çok beğendim. 175cm boylarında, kumral, boyu kilosuyla çok orantılı hoş bir kızdı. Çıkmaya hazırlanıyorlardı ben de peşlerinden gidip kapının önünde konuştum. Numarasını istedim, o da tanımak için sorular sordu. Sonra telefonunu çıkardı instagramdan takip edeyim dedi. Ben de sen profilini göster ben şey ederim dedim de 5 dk sonra adını falan unuttum zaten instagramım da yoktu uzatmamak için öyle yaptım.

    Yine 3 hafta önce ders notu almak için okulun oradaki kırtasiyeye girdim. Ödemeyi fakülteden bir kız alıyordu. Geçen sene fakülteden bir kız arkadaşım bana ayarlamaya çalışacaktı gidip tanıştı fakat sonra göremedim arkadaşımı da onu da. Neyse ben buna 3 hafta önce siz hukukta mıydınız dedim. Evet dedi. Geçen sene görüyordum sanırım ondan şey ettim dedim. O da adımı ve kaçıncı sınıf olduğumu sordu. 2 hafta önce arkadaşımla arkalarına oturmuştuk, boş mu diye sormuştuk oturmadan. Geçen hafta da arkanız boş mu dedim ikisine. Oturdum işte. Sonra onlar çıktı ben de 10 dakika sonra çıktım. Bahçede yan banklarına oturdum. Sen de mi bunaldın dedi kırtasiyede konuştuğum kız. Ben de evet ya diye başladım o da gülerek komik bir şey dedi sonra sessizlik oldu ben 3 4 defa konu açmaya çalıştım arada espriler yaptım kahkaha attılar, kestirip atmadılar da akıcı bir sohbet olmadı. Yine sessizlik olunca bir şey demedim 5 dk sonra görüşürüz deyip kalktılar. Sonra kampüsün dışarısında yürürken onlar da karşıdan geliyorlarmış yandan çıktılar aa merhaba dediler. Ben de takip etmiyorum he dedim gülerek onlar da yine kahkaha atıp devam ettiler. Aslında geçen sene önce kırtasiyedeki kıza yürümeyi düşündüm sonra arkadaşına yürümeyi düşünmüştüm. Konuştuğumuz hafta da arkadaşına yürümeye yeltendim ama arkadaşıyla pek konuşmadık, asıl kızla konuştuk hep.

    Yakışıklı olsaydım hatta ortalama olsaydım üçüyle de sevgiliydim şimdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePassenger -- 16 Kasım 2018; 19:13:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • o yüzden 3üyle de ben sevgiliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

    o yüzden 3üyle de ben sevgiliyim
    Ciddi ol ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlarla kafayı yemişsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla çok yakışıklı tercih etmeyen kızlarda var.karakter saygı ve meslek yeter

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThePassenger

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Adam doğru düzgün cevap vermiş senin verdiğin cevaba bak. Bu tür milletin yorumunu ciddiye almayıp millete gider yapacaksan Konu Dışı'na alalım seni. Blok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.