Şimdi Ara

ÇOK CİDDİ İNTERNET DOLANDIRICLIĞ DİKKAT DIŞ GÜÇLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU YAZIYI OKUYUN ÖYLE YAZIM EDEBİYATI YAPACAK VARSA DEFOLUP GİTSİN İNTERNETTEN NETVORKİNG SAÇMALIĞINA KUMAR BOKLARINA PARA KAPTIRMAYIN HEPSİ HİLELİ KURUCULARI HEPSİ ALAYI HIRSIZ İDDİA MİDDİA HEP YALAN ŞİKELİ ALAYI ŞİKELİ HAYAL KURMAYIN------- BENİMDE PARAM GİTTİ AZICIK---------- BENDE KENDİME KAZIMAYA ÇALIŞIYORUM AYRIM FALAN YOK HEPSİ AMA HEPSİ HİLE DOLANDIRICI HIRSIZ HELE TÜRKİYEDEKİLER TESCİLLİ HIRSIZ . BU YAZIYIDA OKUYUN ANLARSINIZ HOŞUMA GİTTİ BU YAZI ALLAH RIZASI İÇİN PAYLAŞITIM SALAK SALAK YORUMLAR YAPMAYIN
    BU SİTEDEKİ ADAM BENİM İÇİMİ DÖKMÜŞ BU DOLANDIRICI HIRSIZ SİTEYE BİR ÖRNEK ANLATYIYOR HEPSİ AYNI UNUTMA BUNU İDDİA MİDDA BASKETBOL FUTBOL AYNI ÖYLE BENİM KONUMA GELİP ÖVMEYİN BU SİTELERİ KÜFR EDERİM ŞEREFSİZLER MİLLETİN ELİNDEKİ 3 5 KURUŞLA OYNAMAYINhttp://www.ustayoda.com/tag/getmyads/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 9 Ağustos 2017; 7:13:22 >

• günaydın kardeş
  • nasıl bu kadar saf olabiliyosunuz hani bakın hakkaten böyle hiç düşünülmemiş yepyeni bir yöntemle hiç çaktırmadan paranı çalar anlarım, ama üçkağıtçılık olduğu bas bas bağıran bu kadar bariz tuzaklara nasıl gidip kendi isteğinizle paranızı yatırıyorsunuz inanılır gibi değil

10 senedir o kadar çok çıktı ki bu kendini zeki zanneden kekolardan karşıma. hepsine de ağzının payını verdim. kimisi en iyi üniversite arkadaşım idi, kimisi yıllarımızın birlikte geçtiği en iyi çocukluk arkadaşım. hepsine ağızlarının payını verdim ve terbiyesizlik yapanlara kapıyı kapattım. en iyi arkadaşımı silip attım.

hepsi de aynı hüsrana uğradılar. bi süre dostlarını, okul/iş arkadaşlarını, akrabalarını dolandırdılar, sonra da kaybettikleri paralar ve en önemlisi de geri dönmeyecek şekilde kaybettikleri dostluklarla bir başlarına kala kaldılar. beter olsunlar. hiçbirine acımıyorum. ama bir şeye çok kızıyorum. bu umut tüccarlığı işlerini başlatanlara para kazandırmalarına çok kızıyorum. bu saftirikler yüzünden o hırbolar etrafta hava atarak geziyor. hoş, bu kadar saftiriğin olduğu dünyada bu hırbolar hiç aç kalmazlar muhtemelen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.