Şimdi Ara

Çok ciddi bir projemiz var yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiyede belkide dünyada bir ilk olacak proje yapmayı planlıyoruz 2 arkadaş. projeden size maalesef bahsedemiyecegim. Ama uzun vadede bitiricez projeyi 1 sene kadar sürebilir. Vizeler finaller reel hayattaki projelerimiz de oldugu icin site kurma konusunda cok cahil kaldık.

Sadede gelirsek. Kafamızda bir fikir var ama haralagürele siteyi yapalım olsun bitsin istemiyoruz. siteyi öyle bir açıcaz ki bomba etkisi yaratacak bunun için fikirden başlayarak izlenmesi gereken adımlar nelerdir.

site özellikleri: kullanıcı etkileşimli bir site olacak
    içinde farklı portallar bulunacak :örneğin bi yerde konulara girilerken bir yandan üye ileti akışı bir başka bölümden facebook gibi geniş içerikli bir sosyal ağ içericek.

şuanda aklıma daha yazacak birşey gelmiyor sorunuz olursa cevaplarım

şimdiden teşekkürler

• biz ne yapabiliriz onu anlamadım. gaz mı verelim, motivasyona mı ihtiyacınız var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: levrex

Türkiyede belkide dünyada bir ilk olacak proje yapmayı planlıyoruz 2 arkadaş. projeden size maalesef bahsedemiyecegim. Ama uzun vadede bitiricez projeyi 1 sene kadar sürebilir. Vizeler finaller reel hayattaki projelerimiz de oldugu icin site kurma konusunda cok cahil kaldık.

Sadede gelirsek. Kafamızda bir fikir var ama haralagürele siteyi yapalım olsun bitsin istemiyoruz. siteyi öyle bir açıcaz ki bomba etkisi yaratacak bunun için fikirden başlayarak izlenmesi gereken adımlar nelerdir.

site özellikleri: kullanıcı etkileşimli bir site olacak
    içinde farklı portallar bulunacak :örneğin bi yerde konulara girilerken bir yandan üye ileti akışı bir başka bölümden facebook gibi geniş içerikli bir sosyal ağ içericek.

şuanda aklıma daha yazacak birşey gelmiyor sorunuz olursa cevaplarım

şimdiden teşekkürler

Fikriniz olduğunuzu söylediniz tamam güzel. Yukarda projeden bahsetmeyeceğinizi yazıp içinde neler olacağını yazmışsınız. daha detaylı bilgi verirseniz, düşünür fikrimizi söyleriz.

• sorum şuydu aslında: arkadaşım kod yazar ben fikir üretirim. ama nereden başlamalıyız ikimizde bilmiyoruz. yani tepeden düşme olmasın düşünülerek site kurulsun istiyorum. örneğin php mi asp.net mi daha uygundur yada önce siteyi kağıda çizin derler ya ben bi o adımı biliyorum ondan sonra sırayla neler yapılmalı?
  • cevabın için teşekkürler
  • İlk Önce Host+domaini alarak başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrand

İlk Önce Host+domaini alarak başla.

host+domain hazır zaten gayette jenerik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam tasarımda aklınızda herhangi birşey yoksa yardımcı olayım. Gerek varsa bana PM den ulaşabilirsiniz. :)
  • Tamam pm deyim dstm
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrand

Hocam tasarımda aklınızda herhangi birşey yoksa yardımcı olayım. Gerek varsa bana PM den ulaşabilirsiniz. :)

"Lüx" ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.