Şimdi Ara

Çok Büyük İhtimalle Aldatılıyorum, Ne Yapmalıyım? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
269
Cevap
29
Favori
38.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
96. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Keşke kimseye anlatmasaydin sabırlı ol şeytanın en.sevdigi sey vesvese Allah a sığın seytanin vesvese si olabilir tam emin olmadan yanlış birsey yapma. Dediğim gibi Allah a sigin sabırlı ol yanlış birsey yapma Allah in izniyle gerçekler ortaya cikar

  • Büyük trollendiniz
  • Csb diyenler kanıtı varsa göstersin bekliyoruz
  • Kardeşim benim tavsiyem şu. Oncelikle kotu olmani anliyorum, fakat seni sevmeden, guvensiz bir tiple hayatinin sonun a kadar yasamak bundan bile kotu olurdu.

    Eger yapabilirsen esinin telefonundan arananlara bir bak. Hangi hat kullaniyorsa, super sifresi vs oluyor, internetten gir bul. Ben bu şekilde bi kizi yakalamistim. Nisanlanmak uzereydik, son anda yirtmistim boylece.

    Arabasina ses kayit cihazida koyabilirsin. Telefonda en rahat konuşacagi yer arabasi, kesin ele verecektir. Ama mahkemede delil olmuyor bu sanirim. Sadecee olaylardan emin olman icin iyi olur.

    Sonrasinnda ispat yoluna giidebilirsin. Misal bulusmarini video cekmek gibi vs vs.

    Zararin neresinden donsen kardir.

    Ve unutma, o seni sevememiş, ve ustune aldatmişsa, senin basin diktir. İnsan cunku sevemedigi birine bile bunu yapmaz. Boyle biriylede beraber olunmaz.

  • Bence tek yapabileceğin şey araca takip cihazı yerleştirip görüştüklerini fotoğraflaman ve video'ya alman. Gerçekten böyle birşey var ise kanıtların olduğunu avukata göstermen lazım ki nafaka ödemeyesin sakın iddaa ile boşanmaya kalkışma kanıt kanıt kanıt.

  • Hocam burada saçma saçma yorum yapıyor insanlar. Film çevirmiyoruz aklınıza bir kurt düşebildiyse bu evlilikten zaten bir şey beklemeyin. Bu sebeple en kısa zamanda ilişkiyi bitirmeniz daha iyi olacaktır
  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt

    Usta bu kadar strese ne gerek var ya? Doğar doğmaz gömüp taşlayalım daha mantıklı değil mi?

  • Bu tür olaylar çok oluyor. Dışarıdan yorum yapmak çok doğru değil. Ama bir yerde şüphe varsa büyük ihtimalle haklı çıkılıyor. Sakin kalmak / kalamamak da insanın yapısına göre değişen şeyler. Zor bir durum.

  • Bırak Zaman Aksın B kullanıcısına yanıt

    kadın aldatır kardeşim bunu anlamıyorsunuz adam ne halde baksana neler yaşıyor biliyomusun yakında yakalarsa boşanırlar zaten kadınlara güvenme

  • WhatsAppta çevrim içi olduğun saatleri gösteren sanırım paralı bir uygulama vardı.Sectigin numaraların ne zaman c içi olduğunu gosteriyordu.
    1-)Bu uygulamayı indir ve eşinin, ilgili kişinin numarasını bir şekilde elde ettikten sonra uygulamada bak, aynı anda, aynı dakikalarda çevrimici oluyorlar mi?
    2-)Eşinin telefonuna keylogger kur, ama daha önce kendi telefonunda deneme yap, eşine asla bildirim gitmemeli.Boylece eşinin telefon klavyesinde yazdığı tüm şeyler sana mail olarak gelecek.
    3-)Aldattığını düşündüğün kişinin arabasına yapışkanlı takip cihazları var ondan koy.Aynı şekilde, eşinin çantasına veya cüzdanına, montuna vb. takip cihazı koy.Ayni anda aynı konumda görülürseler zaten durum biraz daha şüpheli.
  • Merak ettim şimdi devamı nerde bunun?Güzel hikaye.

  • elinde yeterli kanıt olana kadar sabret bekle ve sonunda kafan rahat etsin. en baştan kanıtsız ortaya düşüp başını ağrıtma bence.

  • abeth kullanıcısına yanıt

    Konudan bağımsız yazıyorum ,

    Bu ruha hayranım kardeşim ,

    neredeysen gelelim sana sahip çıkalım ruhuna!!!


    Lab abeth!!!!! Her nerede yaşıyorsan tüm gönlümle afiyet ve gönenç dilerim sana arslan kardeşim!!!!


    Esen kal ,iyi olan her şey başına gelsin!!!!!!

  • Onlar iş sonrası beraber duş bile almıştır...


    Kusura bakma, devir boynuzlama devri.

  • İşten izin alamıyorsanız güvendiğiniz zamanı bol olan bir arkadaşınıza takip ettirin.Eğer siz eşinizden erken çıkıyorsanız bir arkadaşınızın arabasını alıp iş yerine gidip çıkışını bekleyin eğer başka bir erkekle ya da başka bir konuma gidiyorsa bozuntuya vermeden arayın ne yapıyorsun diye sorun yine yalan söylerse soğuk kanlı bir şekilde takip edin sonucu görün.

  • brightlord kullanıcısına yanıt
    Neden.gercek olamaz mi yani ?
  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt

    Eşini cihazla takip edebilir ama adamı takip edemez bu bir suç diye biliyorum

  • konuyu okudum ama yorumları okuyamadım sadece şahsi fikrim gizlice takipte kalın. Beyaz linea'ya güvenip bir şeylerden bahsetmeyin cünkü ülkenin yarısında fakir arabası beyaz linea vardır.


    Takip edin eğer düşündüğünüz gibiyse 1-2 foto video çekin yarın bir gün nafaka işlemlerinde ciddi yardımı olur. Eğer aldatıyorsa da sakın ilerde pişman olacağın bir şey yapma. Boşan geç.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.