Şimdi Ara

çok büyük hata yaptım (1. edit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Zamaninda sirayla ayrildigim iki sevgilimle ilgili büyük ve benim acimdan çok kötü bir sonuçla biten bir olay yaşadım.

Birini çok sevdim diğeri ile gönül eglendirdim.

Çok sevdiğim kız ile ayrılırken kavga ile ayrılmıştık suçlu oydu. Kabullenememe yüzünden o ayrılmak istedi israrlarima rağmen ayrılıkla sonuçlandı. Benim kafam daginikti bu olaylardan sonra. Bir kiz la tanıştım ailesi bu kızla pek ilgilenmiyordu çünkü hem annesi hem de babası doktordu yanı kızin ustune düşecek bir büyüğü yoktu. Rahat bir kızdı bu yüzden. Çok sorunlu bir kişiliğe sahip olan bu kiz, babasının hafif tokatini bile intihar edicem demeye kadar buyutebilecek bir paranoyaya sahip. Benimle ilgilenmesi bu boslugumda çok hoşuma gitti, ben de ilgilenmeye başladım.

Bu kızla arkadaş ortamında tanışmıştık. Arkadaşları bu kızın yollu olduğunu söylediler. Önceki sevgilisinin kucagina ciktigini. O sevgilisi de arkadaşları olduğunun ve onun söylediğini bana ilettiler. Ben de aldırış etmedim. Çünkü gönül eğlendirmek istiyordum. Bu boslugumun böyle biteceğine inaniyordum.

Kızın benden hoşlandığını arkadaşlarıma söylemiş. Ben de öğrenmiş oldum böylelikle. Bu kızla konuşurken zaten kız da belli etti teklif et de kabul edeyim der gibi konuşmalar yaptı.

İki haftalık bir sevgililik sürecinden sonra sinemaya iki bilet aldık. Film bir eylül meselesiydi. Zaten amacimiz farkliydi film bahaneydi...

Edit1: filmi izlemedik, yapabileceğimiz her şeyi yaptik, yiyistik diyelim.

Bu arada ben bu iki hafta devlet yurdunda kalıyordum. Daha rahat olmak için eve çıktım. Kız da eve çıkmama denk geldi. Sonra kızı eve çağırmaya başladım. Her haftasonu bana geliyordu. İşimizi halledip akşam evine bırakıyordu. Günler böyle geçti. Her sevgili insanlar gibi tripler, kavgalar eksik olmuyordu. Yaklasik 3 ay gecti. Kız beni gerçekten seviyordu.

Bu kiz ile en büyük hatalarımın başlangıcını yaşadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methotrexate -- 3 Kasım 2015; 9:47:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunu okursam harvarddan fahri doktora verirler bana
  • Oku hocam akıcı olduğunu düşünüyorum

• Kardeş devam et heyecanlı gibi

• OKUMAYIN, NET

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam devam etmeyi istiyorum da bu bile uzun geliyormuş. Biraz geçsin devamı gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Per Aspera

Hocam devam etmeyi istiyorum da bu bile uzun geliyormuş. Biraz geçsin devamı gelecek.

Takip hocam bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ee sonra?

• Tyler Durden- kullanıcısına yanıt
    Sakin ol hocam ellerim titriyor çok fena tongaya dustum.

• Bune kardeşim vakit ayırıp okuduk seks hikayesimi anlatıyorsun napıyorsun ? :D
  • gokhanyaman30 G kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz detayli anlatmayı tercih ettim. Olay sexten ibaret değil zaten

• Okudum devamını aradım bulamadım üzüldüm çok büyük hata yaptığımın farkına vardım

• İyide kardeş olay nee okuduktan sonra böyle boşluğa dalıp eeeeeeeeeeeeeeee ? dedimm :D
  • devam
  • Edit 1

• Csb

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.