Şimdi Ara

• ° ÇOK BEĞENDİĞİNİZ, SATIN ALMAK İSTEDİĞİNİZ SAATLER ° •

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
4.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu konunun satış konusu olmadığını belirtmek isterim. Sizlerle saatlerle ilgili bir araştırma yapıcam. Tabi katılmanızı umuyorum.

Bu araştırmanın sebebi Türkiyeden uygun fiyata orjinal saat alabilecek olmamız. Fakat büyük bir sermaye olmadığı için stok yapma gibi bir lüksümüz yok ve işin doğrusu satış fiyatlarımızın piyasadan uygun olması gerekiyor. Belirlediğimiz modeller olmadığı için nasıl bir durumla karşı karşıyayız bilemiyoruz, fiyat karşılaştırması yapamıyoruz. Bu sebeple bir sonuca varamıyoruz ne yazık ki. Sizlerin devreye girdiği nokta ise şu. Hangi saatlerin çok beğenildiğini/beğendiğinizi söylemeniz. Bu sayede popüler, beğenilen saatleri öğrenip ucuza satışa sunulup sunulamayacağını belirlemek olucaktır. Siz model belirticeksiniz, biz araştırmasını yapacağız. Belirtilen modellerden beğendiğinizi belirtirseniz süper olur. Tabi satın alabiliceğiniz, almak istediğiniz saatleri belirtirseniz daha iyi olur. Bu şekilde yardımlarınızla bir sonuca varmamızı sağlayacaksınız.

• ° KISACA ° •

Siz model belirteceksiniz ya da başkalarının belirttiği modeli beğendiğinizi belirteceksiniz. Tabi satın alabiliceğiniz, almak istediğiniz saatleri belirtirseniz daha iyi olur. Bizde piyasa karşılaştırmasını yapıp, yardımlarınızla bir sonuca varıcaz. Şu saati bulabilir misin? gibi ya da şu saatin markası ne gibi konuyla alakasız mesajlar atmayın lütfen. Konuyu aşağılara düşürmezsek sevinirim...

Konunun kural dışı olmadığını düşünüyorum. Konu satış konusu değildir. Fikir ve bilgi edinmek için açılmıştır. Satış yapılcak olursa forumun satışla ilgili olan bölümüne konu açılacaktır.

Saygı çerçevesi içerisinde, ciddi mesajlarınızı bekliyoruz. İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 14 Nisan 2011; 19:36:41 >

• swatch-new gent serisini seviyorum ve en yakın zamanda almayı düşünüyorum
  •  • ° ÇOK BEĞENDİĞİNİZ, SATIN ALMAK İSTEDİĞİNİZ SAATLER ° •

casio edifice ef550pb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 14 Nisan 2011; 1:20:56 >
  • Tissot düşünüyordum ama bunu alabilirim

bu da hayalim Hublot Cathedral...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykusuz1i -- 14 Nisan 2011; 1:25:24 >

• Evet arkadaşlar yok mu beğendiğiniz, satın almayı düşündüğünüz saatler.
  • tag heuer grand carrera
  • Seiko 5 sports ve Seiko otomatik modelleri ya çok çok az geliyor Türkiye'ye, ya da gelenler çok yüksek fiyatlarla raflarda yerini alıyor. Genellikle yurtdışından getirme yoluna gidiyor almak isteyenler. En tercih edilen modelleri black monster, orange monster, monster lite, atlas modelleri, 4r15 mekanizmalı srp serileri, superior modelleri, yine skx modelleri oluyor.

Hamilton modelleri de yurtdışına göre ülkemizde oldukça yüksek fiyatlarda. Bunlardan da Khaki serisinden X-Wind ve Frogman modelleri daha çok ilgi görüyor.

Tabii Oris markası da son zamanlarda oldukça ilgi görmeye başladı. Onun da fiyatları yurtdışına göre buralarda nispeten yüksek. Onun da özellikle TT diver (dalgıç) saatleri ilgi görüyor.

Yine Mido Multifort ve All Dial modelleri de sevilen saatlerden.

Keza Tissot otomatik modellerinde de yurtdışına göre epey farklılık var. Burada mağazalarda pahalı. Örneğin yurtdışında 1000 tl seviyesine power reserv'li bir Le Locle modeli alınabiliyorken, burada düz modelini almak bile zor oluyor. Yine prs516 otomatik kronograf modelleri 800 USD civarlarına yurtdışı satış sitelerinde mevcutken, burada mağazalarda 2500 tl'den aşağı satılmıyor.

Üst sınıf saatlerde ise çok büyük fiyat farklılıkları olmuyor. Son zamanlarda Rolex'in ABD fiyatları ile Türkiye fiyatları arasında biraz farklılıklar olduğundan bahsetmişti @ Polemik.

Aklıma şimdilik bunlar geliyor. Başa düştükçe ilave ederim.

Not: Bu yazdıklarım gözlemlediğim genel temayüller. Hepsi benim almak istediğim/alabileceğim modeller değil. Genel olarak bilgi veriyorum. Anladığım kadarıyla sizin asıl istediğiniz de bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 14 Nisan 2011; 9:24:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk çıktığından bu yana almayı düşünüyordum. aldım pişman değilim bidaha olsa bidaha alırım

• Seiko 5 serisinden Atlas, SKX modelleri (monsterlar), SRP modelleri. Ayrıca üst sınıftan Ananta modelleri. Tissot Le Locle, Visodate ülkemizde çok pahalı güç göstergeli olanları zaten yok. Aklıma gelenler bunlar. Hamilton'ın fiyatlarıda çok yüksek bizde. Favorim Jazzmaster Openheart.
  • EF-550RBSP-1AVDR,

• quote:

Orijinalden alıntı: burbank

Not: Bu yazdıklarım gözlemlediğim genel temayüller. Hepsi benim almak istediğim/alabileceğim modeller değil. Genel olarak bilgi veriyorum. Anladığım kadarıyla sizin asıl istediğiniz de bu.

Doğrudur. Aslında istediğim bu. Amaç zaten uçuk modellerden çok, satın alınabilicek, popüler saatleri öğrenmek. Konu hakkında bilgisi, izlenimleri olanlarında paylaşımda bulunmasını rica ediyorum.

Mesaj atan herkese teşekkürler...
  • Rolex Milgauss tabikide
  • Yardımlarınızı bekliyoruz. Konuyu aşağılara düşürmezsek sevinirim...
  • Suanda bana yakin olan bir Seiko SRP var.Ama hayallere dokersek isi listem uzun
    Longines Legend Diver veya Longines Admiral Chrono
    Rolex Milgaus, Submariner
    Panerai PAM 386
    Blancpain ff
    Ve son olarak Audemars Piguet RO veya Patek Phillippe Nautilus.

Az oldu biraz ama

Buna param yetmeyeceği için bu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knoxville -- 14 Nisan 2011; 21:04:12 >
  • Saatler diye üst konu var aslında ordan devam edilse güzel olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.