Şimdi Ara

çok basit şekilde, nasıl fotomontaj yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kısaca, nasıl birinin yerine kendi kafamı koyacağımı yazarmısınız. photoshop7 yi kurcalıyorum, kesip biçmeyi öğrendim. ama kesme işleminiden sonraki aşamaları bi türlü çözemedim. yardımcı olursanız sevinirim.

• sectikten sonra resmi layer to copy yap daha sonra copyalad#305;gin layerdeki resmi al kafani koymak istedigin resme surukle. daha sonra free transform ile boyutunu ayarla. sanirim k#305;sayolu ctrl+t idi.

basitce boyle. sen sor ayrintilara da ineriz :)
  • En kolay fotomontaj programı ArcSoft FunHouse dur. Genellikle fotoğraf makinalarının cd lerinden çıkar fakat yoksa internetten bulabilirsin.
  • sağolun arkadalar, deniyicem
  • bi de kafayı yerleştirdik diyelim, ten uyuşmazlığını nasıl gidericez?
  • Paint de (windwosla beraber gelen resim programı Resmi aç üstüne kalem aracı ile bıyık çiz sonrada sakal yap (en basit yol bu) ama biraz daha karmaşık bişi istersen PHOTOSHOP la ilgili bi kitap al yavaş yavaş oku yap. [^]
  • "ayer to copy" diye bişey bulamadım, layer via coy diye bişeyler var. tam adres verirsen iyi olur. bi de resmi seçmeden önce falan new layer falan diyomuyuz. layer eklemek lazım mı yane
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • photoshop için
    seçili alanı kopyalamadan önce fotoğraftaki çözünürlüğe göre bir feather değeri gir. daha sonra paste yap. 2 katman arasındaki geçişler daha yumuşak olacaktır.
  • Photoshop Kullan Bence Öğrenirsin Kolay Şeyleri
  • photoFun adlı program ten uyuşmazlığınıda düşünmüş. Tek bir düğme ile ten uyuşmazlığını gideriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.