Şimdi Ara

Çok alıngan olduğumdan sevgili veya normal arkadaş yapamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela Whatsap'tan konuştuğum flört veya normal arkadaş olmak istediğim biri olsun. Geç yazınca veya ben mesela 14:10 da mesaj attım karşımdaki kişinin son görülmesi 14:25 olunca çok alınıyorum millete yazıp bana yazmıyor mu, umursamıyor mu diye veya bir süre konuştuktan sonra bakalım ben yazmayınca o bana yazacak mı diyorum ve o bana yazmayınca alınıyorum veya bana kısa cevaplar verirse alınıyorum ve artık o kişiye yazmıyorum veya saçmalayarak sohbeti kesiyorum ve böylece bir arkadaş/sevgili adayımız daha gitmiş oluyor.bu normal mi?

Hatta işi biraz ileri seviyeye götürelim bu konuştuğum kişi sevgilim olsun aynı şeyleri yaşıyorum geç yazınca alınıyorum, şimdi benimle konuşmak istemiyodur, yanında arkadaşları vardır diye düşünüp onu aramaya hatta yazmaya çekiniyorum. En uzun ilişkim 20 gün haha :)

Sosyal fobim buna etken olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QueToAmmo -- 31 Ocak 2020; 4:6:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de çok veringenim. Veringen ne bilmiyorum ama olsun?
  • Tipik Türk kızı tribi atıyorsun.Erkeksen durum daha vahim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkeğim

• QueToAmmo Q kullanıcısına yanıt
    Kafa yapını değiştirmen lazım sil baştan.
    Böyle devam edersen hiçbir zaman ikili ilişkilerde başarılı olamazsın...

• Ne yapmam gerekiyor? Geç yazıp yazmadıklarına takılmamam, sevgilim olursa da çekinmeden arayıp sormam falan mı?

Bu yazdıklarının hiçbirini önemsemeyip, kompleks yapmayacaksın.
    Küçük detayları bırakıp ana konuya odaklanacaksın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafa yapımı değiştirmek için o kadar çok uğraşıyorum ki. Teşekkür ederim tavsiyen için dediklerini uygulamaya çalışıcam

Sosyal olmak istiyorsan bunun üstesinden gelmen lazım. Kendine küçük hedefler koy bu konuyla alakalı üstesinden gelmeye çalış bir süre sonra ortada fobi kalmaz...

• Eyvallah küçük hedefler nasıl olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QueToAmmo -- 31 Ocak 2020; 4:56:34 >
    Bundan sonra Kısa cevaplara alınmayacağım.
    Cevap gelmesi için 1 saat bekleyeceğim vb...
    Kompleks haline getirmemeye bakacaksın...

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Bundan sonra Kısa cevaplara alınmayacağım.
    Cevap gelmesi için 1 saat bekleyeceğim vb...
    Kompleks haline getirmemeye bakacaksın...
    Eyvallah sağolasın

Ne demek sende sağol bunlar ufak tefek dertler. Bu hayatta hiçbir şeyi kompleks haline getirmezsen gül gibi yaşarsın mesela illa çok paranın olmasına gerek yok.

• Mesaj yazdığın kişiler seni önemseseydi yazdığın mesaja cevap verirlerdi ama sen sadece onlar için seçeneksin.

Yani sen verdiğin değerin karşılığını görmek istiyorsun ama onlar senin verdiğin değere karşılıksız kalıyor

Onun için kesip atmak daha iyi açıkçası

Diğer arkadaşların dediğine bakarsan gevşek insan olmalısın

Bence buna hiç gerek yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Ne demek sende sağol bunlar ufak tefek dertler. Bu hayatta hiçbir şeyi kompleks haline getirmezsen gül gibi yaşarsın mesela illa çok paranın olmasına gerek yok.
    Kompleks hale ben getirmiyorum ki beynim getiriyor. Benim asıl düşüncem karşımdaki kişinin işi vardır şu an benle veya kimseyle mesajlaşmak konuşmak istemiyodur vs vs diye düşünüyorum ama alınıp konuşmayı kesmeme engel olmuyor bu durum. Mesela ünide bir kızla tanıştım kızla metroda sarıldık öpüştük ettik ama whatsapptan bir mesajıma cevap vermediği için alındım ve işleri berbat ettim şu an konuşmuyoruz. Bu durumdan kurtulmam gerek.

Ayrıca üstteki arkadaşın yorumu hakkında ne düşünüyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QueToAmmo -- 31 Ocak 2020; 5:32:14 >
  • TheCrutiaL T kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama herkes bana böyle yapıyor. senin dediğin gibi yaparsam yalnız ölücem? Ayrıca bunu yaşadığım olaylar ilk tanışma zamanlarında oluyor belki alınmayıp konuşmayı devam ettirsem ve ilerki zamanlarda bana alışırlar böyle yapmayı keserler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QueToAmmo -- 31 Ocak 2020; 5:34:54 >
  • Hocam ben de senin gibiyim emin ol sorun değil hatta mantıklı.
    Önemli olan kaç tane arkadaş yada sevgili yaptığın değil önemli olan sana değer verip verilmediği .
    Zamanında çok insana iyilik yaptım işlerini gördüm bunu övünmek için söylemiyorum ben bu insanlar ben iyilik yapsınlar diye Beni övsünler istemiyorum tabi ama hal hatır sorduğunda aynı ilgiyi görmek istiyor insan genelde diyalog şu şekilde .

X adındaki arkadaşla uzun zamandır görüşmüyorum ve kendisinin hal hatrını soracağım.

+ selam x nasılsın ?
    -iyiyim ( bak normalde iyiyim sen nasılsın demesi lazım )
    + görüşemiyoruz Nerelerdesin?
    -( .....çalışıyorum )

Muhabbetin ilerlemesi için onunda sana ne yapıyorsun ne ediyorsun demesi lazım ama yok .
    Onun için seni seven adam seni sevdiğini belli eder hissedersin zaten bunu. Ben zamanında arkadaşlık kurmayı yalnız kalmayı seven biriydim bi ara artık sosyalleşmeyi bi deneyim dedim ama eski kararımda ne kadar mantıklı olduğumu anladım .

Üsteki arkadaş saçmalamış dikkate alma.
    Her insanın yapısı farklı görüştüğün insanlara önyargılı olma ve onları belli bir kalıba sokma zaten böyle davrandığından bu konuda başarısız oluyorsun...

• Seni kaybetmeyi seçen birini, kazanmak için uğraşmamalısın belki de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.